Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΡΕΝ, ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΓΚΟΛ



Αργήσαμε σήμερα...μας έφαγαν τα ξενύχτια  και η αλλαγή ώρας. Πριν πάμε στα σημερινά να πω δύο κουβέντες για τα χτεσινά. Παρόλο που δεν πληρωθήκαμε δεν μετανοιώνω καθόλου για το ποντάρισμα μου σε Εσπανιόλ και Άστον Βίλα. Τα είδα και τα δύο τα ματς και ξέρω πως τα 9,00 που πλήρωναν οι δύο τους ήταν εξωπραγματικά, μη σας ξεγελά το σκορ της ήττας της Βίλα, αν ο Μπέντεκε έκανε γκολ την μία από τρεις κλασικές ευκαιρίες που είχε...θα βλέπαμε άλλο ματς. Στην τριάδα χάσαμε το διπλό της Σίτι, εκεί μέτρησε πιστεύω η ήττα της Τσέλσι νωρίτερα...ξαφνικά η ισοπαλία ήταν καλό αποτέλεσμα για τους ''πολίτες'' και μετά την ισοφάριση δεν ρίσκαραν για να πάρουν την νίκη. Στην τριάδα ΟΠΑΠ...χάσαμε μόνο τον Παναιτωλικό.
Πάμε στο σήμερα θα βάλουμε δύο τριαδούλες στο παιχνίδι μας.



ΡΕΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ 1: Αδιάφορη η Μπαστιά στην μέση της βαθμολογίας και με κάκιστο εκτός έδρας ρεκόρ. Έχει μπλέξει σε περιπέτειες η Ρεν και θέλει την νίκη για να ξεκολλήσει από τις θέσεις υποβιβασμού. Προέρχεται από ονειρική εβδομάδα, την Κυριακή έβγαλε διπλό επί της Μαρσέιγ και την Πέμπτη πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου κερδίζοντας την Λιλ με 2-0. Άσος με την ανεβασμένη ψυχολογικά Ρεν.

ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ: Η τελευταία Φούλαμ δεν έχει περιθώρια, θέλει αποκλειστικά νίκες σε όλα τα ματς και αυτή θα κυνηγήσει σήμερα. Τεράστια ευκαιρία για την Έβερτον να πλησιάσει την Άρσεναλ στους 4 πόντους, έχοντας ένα ματς λιγότερο και φυσικά την υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική, μόνο για την νίκη λοιπόν σήμερα τα ''ζαχαρωτά''. Και οι δύο θέλουν μόνο νίκη...οβερ λοιπόν που προκύπτει και από την συμπεριφορά της Φούλαμ εντός έδρας, έχει 11 οβερ σε 15 ματς.

ΑΓΙΑΞ-ΤΒΕΝΤΕ 1: Ο Άγιαξ με νίκη σφραγίζει ουσιαστικά τον τίτλο. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ολλανδία, την Πέμπτη προκρίθηκε και στον τελικό κυπέλλου κερδίζοντας εκτός έδρας την Αλκμάαρ...Άσσος στο ικανοποιητικό 1,85.

τριάδα απόδοση 5,50 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΡΕΝ-ΜΠΑΣΤΙΑ 1
ΦΟΥΛΑΜ-ΕΒΕΡΤΟΝ ΟΒΕΡ
ΑΓΙΑΞ-ΤΒΕΝΤΕ 1


ΛΥΩΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ: Μεγάλο ντέρμπι μίσους. Η Σεντ Ετιέν είναι τέταρτη και η Λυών πέμπτη, στόχος και των δύο η τρίτη θέση που οδηγεί στην Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί βρίσκεται η Λιλ που παίζει νωρίτερα και λογικά θα κερδίσει εντός έδρας την Γκινγκάμπ...κάτι που θα κάνει την νίκη στο ντέρμπι αναγκαστική και για τους δύο για να μην μείνουν και άλλο πίσω. Ανοιχτό ματς λοιπόν με γκολ και το οβερ στο 2,25 ενισχύεται και από την πειραματική άμυνα που θα παρατάξει η Λυών καθώς τις λείπουν οι τρεις από τους τέσσερις βασικούς και ο αμυντικό χαφ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ: H Οσασούνα πλέον έχει μπλέξει άσχημα, βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη και δεν έχει περιθώρια θα ψάξει την νίκη στο σημερινό ντέρμπι της χώρας των Βάσκων. Η Σοσιεδάδ από την άλλη με νίκη πλησιάζει την Μπιλμπάο στους 4 πόντους και ξαναμπαίνει δυναμικά στο κυνήγι της τέταρτης θέσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Οβερ στο 2,00 είναι η επιλογή μας καθώς και οι δύο θέλουν βαθμούς.10 οβερ σε 15 εκτός έχει η Σοσιεδάδ.

ΑΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟΒΕΡ: Σε 23 συναντήσεις από το 2002 και μετά ανάμεσα στις δύο ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας σημειώθηκαν 93 γκολ...κάτι περισσότερο από 4 γκολ ανά ματς. Δεν θέλουμε ούτε καν το μέσο όρο, τρία θέλουμε.

τριάδα απόδοση 7,84 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΛΥΩΝ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ ΟΒΕΡ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ
ΑΝΟΒΕΡΟ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΟΒΕΡ

τριάδα ΟΠΑΠ
ΠΑΟΚ-ΚΑΛΟΝΗ 4-6
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΟΒΕΡ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 870
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 810

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου