Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΟΖΕ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ


Το είπαμε ξανά, ότι το στοίχημα έχει φεγγάρια, άλλοτε είναι καλά και άλλοτε είναι κακά. Τόσο καιρό ήμασταν στην σκοτεινή πλευρά, μέσα σε δύο μέρες είδαμε φως. Πέντε στα έξι στο σύστημα, απόδοση πεντάδας 139,23 και συνολικά 396 κέρδος στην κάβα μας. Το κάλο φεγγάρι φαίνεται, τα δύο από τα πέντε σημεία βγήκαν με γκολ στο 93'. Συνεχίζουμε κανονικά ακόμα στο μείον είμαστε...ας ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί αυτό το καλό σερί μας. To πρόγραμμα πάντως δεν μου κάνει κλικ ελάχιστα σημεία ξεχώρισα.




ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1: Πελάτης του Μουρίνιο ο Βενγκέρ, δέκα φορές έχουν αναμετρηθεί δεν έχει χάσει καμία ο Πορτογάλος με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Η Τσέλσι με τον ίδιο στον πάγκο σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει χάσει ποτέ στον πάγκο. Σε όλα τα φετινά ντέρμπι η Τσέλσι πήρε αυτό που ήθελε(δύο νίκες με Σίτι, νίκη και ισοπαλία με Τότεναμ, νίκη με Γιουνάιτεντ, νίκη με Λίβερπουλ, ισοπαλία με την Άρσεναλ εκτός έδρας) η Άρσεναλ στα ντέρμπι τίτλου εκτός έδρας έφαγε 6 γκολ από την Σίτι και 5 από την Λίβερπουλ. Ο Βενγκέρ έχει πολλές  απουσίες στον άξονα (Γουίλσιρ, Ράμσει, Οζίλ, Γουόλκοτ). Ραμίρες και Γουίλαν λείπουν από τους ''μπλε'', Μάτιτς και Όσκαρ ή Σούρλε άξιοι αντικαταστάτες. Άσσος στο 1,85 που είναι μικρό αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν εκεί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΦΟΥΛΑΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Φούλαμ πνίγεται και θα παλέψει να σωθεί με όλες τις δυνάμεις...Οι Λονδρέζοι βρίσκουν δίχτυα στα τελευταία έξι και προέρχονται από νίκη ανάσα επί της Νιουκάστλ. Το γκολ-γκολ προσφέρεται στο 2,00 και το ενισχύει και η απουσία του Κομπανί που είναι ίσως ο μοναδικός αξιόπιστος αμυντικός της Σίτι.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: Και οι δύο έχουν από  18 οβερ σε 25 ματς στην Μπουντεσλίγκα...το όβερ προσφέρεται στο 1,95 και μου μοιάζει πολύ δυνατό.

τριάδα απόδοση 7,21 ποντάρισμα
ΤΣΕΛΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΦΟΥΛΑΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 2000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 788
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 21/03 396,54
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 1184,53
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 34,53
ΚΑΒΑ 1154

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου