Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ...ΜΟΝΑΚΟ


Ούτε χτες τα καταφέραμε, η Μάντσεστερ Σίτι κόλλησε στο 0-0 στην έδρα της Νόργουιτς και μας κράτησε μακριά από το ταμείο ξανά. Σήμερα θα μπούμε στα άδυτα της Football League.


ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1: O Αιγινιακός ενισχύθηκε σημαντικά και έχει στόχο τα πλέι οφ και προέρχεται από ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Νίκης Βόλου και από ένα σερί με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Αντίθετα η Δόξα Δράμας στα τελευταία πέντε έχει 3 ήττες και 2 ισοπαλίες και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Η Δόξα σήμερα θα παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή μετά την απομάκρυνση του Βασιλακάκη. Ο άσσος είναι μικρός αλλά πάρα πολύ πιθανός.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Ο Απόλλων ενισχύθηκε σημαντικά και θέλει να μπει στα πλέι οφ. Έχει ένα Πέλκα σε δαιμονιώδη φόρμα και μπορεί να κερδίσει τον σκληροτράχηλο Τύρναβο που έχει σαν στόχο την σωτηρία και είναι 9 βαθμούς πάνω από την ζώνη και άνετος. Πάντως ο Τύρναβος έχει πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες με αποτέλεσμα 0-0. Ο άσσος προσφέρεται στο 1,70 θα έπρεπε να είναι παραπάνω, αλλά θα κάνουμε τα στραβά μάτια. Στις 15:00 στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όποιος θέλει μπορεί να συντονιστεί στον Αrenafm 89,4, θα είμαι στην περιγραφή και υπόσχομαι να πανηγυρίζω στα γκολ του Απόλλωνα...

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ: H Στουτγκάρδη ξεκίνησε με τρεις ήττες την νέα χρονιά όλες με 2-1 σκορ. Σήμερα θέλει απαραίτητα την νίκη και θα μπει δυνατά από την αρχή, η προβληματική της άμυνα όμως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν απέναντι στην φορμαρισμένη Αούσμπουργκ, που είναι 7 ματς χωρίς ήττα. Το όβερ είναι πολύ πιθανό.



ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Έχουν την ποιότητα να βάλουν από ένα γκολ...


τετράδα απόδοση 7,84
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ 1
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ
ΜΟΝΑΚΟ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 450
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30 
ΚΑΒΑ 420

ΥΓ. Όποιος παίζει στον ΟΠΑΠ και δεν μπορεί να παίξει τα δύο της Football League, υπάρχει το γκολ-γκολ στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου