Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΛΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΕΙΝΟΙ...


Oι τριάδες μας πήγαν άσχημα με μόλις δύο στα έξι πιασμένα σημεία, όμως ήρθε το βράδυ η Σοσιεδάδ να μας γλυκάνει. Φοβερή εμφάνιση που την περίμενα, είχα δει τα ματς του κυπέλλου και οι Βάσκοι είχαν δείξει πως μπορούν απέναντι στην Μπάρτσα. Μόλις είδα το βράδυ και εντεκάδα χωρίς Τσάβι...σιγουρεύτηκα και άλλο. Μια χαρά ήταν λοιπόν το 7,50 που πήραμε. Πάμε να δούμε γρήγορα τι κρατάμε σήμερα.




ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2: Μαύρα χάλια η Νόργουιτς με τον προπονητής της Χιούτον να είναι υπό ατμόν, με την διοίκηση να μιλάει ανοιχτά πλέον για απόλυση του. Μία νίκη στα τελευταία έξι ματς για τα καναρίνια με το ζόρι κρατιούνται πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Η Τότεναμ είναι φορμαρισμένη κυνηγάει την τέταρτη θέση και εκτός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ με 9 νίκες σε 13 ματς. Θέμα κούρασης δεν υπάρχει γιατί την Πέμπτη πέντε πρωτοκλάσατοι δεν ταξίδεψαν καν στην Ουκρανία για το ματς με την Ντιεπρο, ενώ και ακόμα δύο-τρεις έμειναν στον πάγκο. Το 2,10 στο διπλό για τους ''Πετεινούς''  μου κάνει.

Πάρτι στο Σάλτσμπουργκ...

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΤΜΙΡΑ ΟΒΕΡ 3,5: Η Σάλτσμπουργκ πέρασε σαν σίφουνας από την Ολλανδία με 0-3 επί του Άγιαξ. Στο πρωτάθλημα κάνει πλάκα είναι στο 17 βαθμούς μπροστά και σήμερα αναμένεται να στήσει ένα πάρτυ με τους οπαδούς της. Με χαλαρή διάθεση λοιπόν μπορούμε να δούμε ένα φεστιβάλ γκολ, άλλωστε η Σάλτσμπουργκ εντός έδρας έχει 8 οβερ 3,5 σε 11 ματς και σκοράρει ακατάπαυστα με 73 γκολ σε 23 ματς στο πρωτάθλημα. Η Αντμίρα μπορεί να μας βοηθήσει καθώς εκτός έδρας έχει 6 οβερ 3,5 σε 11 ματς και όπως είπαμε θα βρει χαλαρή την γηπεδούχο.

Mπορεί να σκοράρει η Τορίνο στο ντέρμπι
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: To μεγάλο ντέρμπι του Τορίνο, με αφεντικό βέβαια την Γιούβε, αφού η Τορίνο πάντα έρχεται δεύτερη...Η φετινή Τορίνο όμως είναι πολύ δυνατή και χτυπάει Ευρώπη αφού βρίσκεται στην έκτη θέση. Το δίδυμο μπροστά Ιμομπίλε και Τσέρτσι πετάει φωτιές, μόλις σε 4 από τα 24 ματς στο πρωτάθλημα δεν σκόραρε η Τορίνο. Η Γιούβε από την άλλη μπορεί να πηγαίνει τρένο...αλλά το γκολ της το δέχεται, στα τελευταία 8 επίσημα ματς το μοναδικό που δεν έφαγε γκολ ήταν αυτό της Πέμπτης με την Τραμπζονσπόρ. Επίσης ο ηγέτης της άμυνας, Κιελίνι θα λείπει ενώ και ο Μπαρτσάλι είναι αμφίβολος. Υπάρχουν οι προυποθέσεις για το γκολ-γκολ το 2,00.

τριάδα απόδοση  7,56 ποντάρισμα 35 μονάδες
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΤΟΤΕΝΑΜ 2
ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΤΜΙΡΑ ΟΒΕΡ 3,5
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΟΡΙΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ


τριάδα απόδοση 16,20 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΣΕΒΙΛΛΗ ΟΒΕΡ 3,5 (Επιθετικά παίζουν και οι δύο, ταμάμ για ματς με πολλά γκολ)
ΠΑΟΚ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΟΒΕΡ( Έπαιξε άμυνα την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ, ας επιστρέψει στα φυσιολιγκά του...ο Πάνθραξ μπορεί να βοηθήσει αφού παίζει ανοιχτά και χωρίς άγχος πλέον)
ΝΑΝΤ-ΡΕΝ 2( Ντέρμπι της Βρετάνης. Σε κακή κατάσταση η Ναντ χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς έχοντας πετύχει μόλις ένα γκολ...Η Ρεν έχει την ευκαιρία να φύγει με την νίκη για να ξεμπερδεύει με την παραμονή της και να ασχοληθεί με το κύπελλο που είναι ο στόχος της. Ευκαιρία για εκδίκηση μετά την ήττα του πρώτου γύρου)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 165
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 22/02 150
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 315
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 265

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου