Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ


Τσάμπα ήττα για τον ΠΑΟΚ χτες με 2 αστεία γκολ, μας χάλασε την τριάδα και μας έστειλε στον κουβά. Δεύτερα σήμερα και το πρόγραμμα έχει επιλογές, από σήμερα θα έχουμε και μια καινούρια στήλη, θα προτείνουμε συχνά μια δυάδα που μπορεί να παιχτεί στον ΟΠΑΠ, φυσικά όχι σε μεγάλες αποδόσεις αλλά πάνω από 3,00. Δεν κρατάμε κάβα απλώς θα έχουμε αυτήν την πρόταση. Πάμε να δούμε τι κρατάμε.


ΛΑΝΣ-ΧΑΒΡΗ 1: Η Λανς έχει ως μοναδικό στόχο την άνοδο, έχει το πιο πλούσιο ρόστερ στην κατηγορία και με νίκη σήμερα ανεβαίνει στην δεύτερη θέση. Η ψυχολογία για τους γηπεδούχους είναι στα ύψη μετά την σπουδαία πρόκριση στους ''8'' του κυπέλλου μέσα στην έδρα της Λυών. Η Χάβρη είναι ντεφορμέ με τρεις συνεχόμενες ήττες και στην έδρα της Λανς τις 4 τελευταίες φορές που την επισκέφτηκε δεν σκόραρε καν γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Άσσος για την ποιοτική Λανς.


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ 2: Κρητικό ντέρμπι στο Παγκρήτιο με τους οπαδούς του ΟΦΗ να δίνουν το βροντερό παρών. Ο Εργοτέλης με τον Ουζουνίδη στον πάγκο προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, σήμερα όμως έχει σημαντικές απουσίες, ο βασικός στόπερ Σαρρής, ο σκύλος αμυντικός χαφ Καρντόζο και ο σκόρερ και  στις τρεις τελευταίες νίκες  Διαμαντάκος. Όλος ο κεντρικός άξονας είναι εκτός. Ο ΟΦΗ από την άλλη με τον Σα Πίντο έχει βρει ρυθμό, πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου με δύο νίκες επί του Πανιωνίου, με εξαίρεση το 5-0 από τον ΠΑΟΚ που κατέβηκε με πολλές απουσίες αλλά και πάλι η έκταση του σκορ τον αδικεί, τον τελευταίο καιρό ο ΟΦΗ κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και με την βοήθεια του κόσμου του μπορεί να αποδείξει ποιος είναι το αφεντικό της Κρήτης. Στο 3,20 το διπλό...με τον ΟΦΗ να παίζει ουσιαστικά εντός έδρας. Η Εμμανουέλα δεν ξέρω αν θα δώσει το παρών.

ΚΑΣΙΟΠΗ/ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΒΕΡ: Η Κέρκυρα θέλει την νίκη για να πάει την διαφορά από τον δεύτερο Ηρακλή και πάλι στους 8 πόντους. Στα τελευταία δύο δεν σκόραρε καν ήττα με 1-0 από την Καρδίτσα και 0-0 με τον Τύρναβο, δύσκολα θα μείνει άσφαιρη για τρίτο σερί ματς η καλύτερη επίθεση του ομίλου και μάλιστα απέναντι στην ευάλωτη άμυνα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει στόχο τα πλέι οφ, όμως έχει μείνει πολύ πίσω και αν θέλει να έχει ελπίδες να φτάσει τον Αιγινιακό που είναι στο +8, θέλει σήμερα να πάρει κάτι από την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Αμυντικά όπως είπαμε ο Απόλλων δεν είναι σταθερός, αλλά επιθετικά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην Κέρκυρα που θα έχει και τις απουσίες των δύο κεντρικών αμυντικών της Παρασκευαίδη και Βενέτη. Το οβερ πληρώνει 2,15 και έχει αρκετές πιθανότητες να εμφανιστεί σύμφωνα με τα δεδομένα του ματς.


τριάδα απόδοση 13,13 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΛΑΝΣ-ΧΑΒΡΗ 1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ 2
ΚΑΣΙΟΠΗ/ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΒΕΡ

δυάδα ΟΠΑΠ 
ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΟΦΗ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 325
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 300

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου