Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ


Ο χθεσινός μας τίτλος είχε αναφορά στον ΠΑΟΚ και την κωλοφαρδία που χρειαζόταν για να προκριθεί επί της Μπενφίκα. Τύχη δεν είχε λοιπόν και αποκλείστηκε δίκαια από μια ομάδα καλύτερη από αυτόν και πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ. Την τύχη που δεν είχε ο Δικέφαλος την είχαμε εμείς και βγήκε το οβερ μέσα σε 10 λεπτά και πληρωθήκαμε μαζί με το οβερ  της Νάπόλι. Ανέβηκε λοιπόν λίγο η κάβα, πήραμε και λίγο ψυχολογία για το Σαββατοκύριακο. Δύο προτάσεις σήμερα.



ΑΝΖΕ-ΤΡΟΥΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Ανζέ εντός έδρας έχει φέρει 8 φορές σε 12 εντός έδρας ματς σύνολο γκολ 2 με 3. Η Τρουά αντίστοιχα σε 12 ματς εκτός έδρας έχει 9 σύνολο γκολ 2 με 3. Ποντάρουμε λοιπόν στα 2-3 γκολ.

O Φουρτούνης της Καιζερσλάουτερν

ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2: Τραγική η Κότμπους στην τελευταία θέση χωρίς νίκη εδώ και 13 αγωνιστικές, τελευταία νίκη στις 27 Σεπτέμβρη...ο προπονητής Σμίντ που είχε έρθει ενδιάμεσα απολύθηκε μετά το τραγικό 8 ήττες και μια ισοπαλία σε εννιά ματς. Ανέλαβε το πόστο ο βοηθός Μπέμε. Η Καίζερσλάουτερν έχει στόχο την άνοδο και οι δύο αναπάντεχες ήττες στα δύο τελευταία ματς από Αάλεν και Άουε την έφεραν στην έβδομη θέση και χωρίς περιθώρια για απώλειες. Το ρόστερ των φιλοξενούμενων είναι ποιοτικό με το επιθετικό δίδυμο Ιντρίσου και Λάκιτς να είναι επιπέδου Μπουντεσλίγκα. Ευκαιρία νίκης για την Λάουτερν επί του πτώματος που λέγεται Κότμπους. Στο 1,80 το διπλό.

ΝΤΙΖΟΝ-ΚΡΕΤΕΙΓ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Ντιζόν έχει στόχο την άνοδο και βρίσκεται στην τέταρτη θέση, αλλά 4 πόντους πίσω από την τρίτη προνομιούχο. Το μεγάλο της όπλο είναι η έδρα της με απολογισμό 9 νίκες 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Δεν έχει περιθώρια για απώλειες και σίγουρα θα κυνηγήσει με όλες τις δυνάμεις το γκολ και την νίκη. Η Κρετέιγ από την άλλη είναι σχετικά άνετη αφού δύσκολα θα κινδυνέψει και γενικά παίζει επιθετικά και βρίσκει εύκολα δίχτυα. Έχει 10 γκολ-γκολ σε 12 εκτός έδρας ματς και από τα 25 ματς που έδωσε φέτος δεν σκόραρε μόλις στα 4, ενώ προέρχεται από 9 γκολ-γκολ στα τελευταία 10 ματς έχοντας σκοράρει σε όλα. Επίσης από τις 7 φορές που οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί τις 6 έχουν φέρει γκολ-γκολ. Το 2,00 στο γκολ-γκολ μοιάζει δώρο.

τριάδα απόδοση 7,02 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΑΝΖΕ-ΤΡΟΥΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 2
ΝΤΙΖΟΝ-ΚΡΕΤΕΙΓ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

τριάδα απόδοση 16,74 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΙΣΤΡ-ΧΑΒΡΗ Χ
ΛΑΤΙΝΑ-ΠΑΝΤΟΒΑ Χ
ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΝ-ΜΠΟΧΟΥΜ ΑΝΤΕΡ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 135
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 27/02   210
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 345
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 45
ΚΑΒΑ 300


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου