Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΣΣΣ...ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ


Κρίμα για χθες που δεν πληρωθήκαμε, ο ΟΦΗ μας δικαίωσε αλλά μας πλήγωσαν τα υπόλοιπα. Το οβερ στην Κέρκυρα δεν ήρθε ποτέ με το σκορ να είναι  2-0 από το 35' και να χάνονται απίστευτες ευκαιρίες, η Λανς έμεινε στο 1-1, ενώ και στην δυάδα ΟΠΑΠ χάσαμε την Γαλατασαράι με την τραγική άμυνα της. Καινούρια μέρα σήμερα και τι μέρα...μετά από δύο μήνες επιστρέφει το Champions League. Για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους είναι ημέρα γιορτής. Εκτός από το απολαυστικό τηλεοπτικό υπερθέαμα, τις μπύρες που θα πιούμε και τις πίτσες που θα φάμε, ας προσπαθήσουμε να πληρωθούμε κιόλας. Πλήρης ανάλυση στα 4 ματς του σεντονιού:

ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5: Δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν μπάλα. Και οι δύο θέλουν την μπάλα στα πόδια τους και τους αρέσει να παίζουν επιθετικά και να δημιουργούν φάσεις για γκολ. Η έδρα της Σίτι είναι πανίσχυρη, η μοναδική ομάδα που την κράτησε στο μηδέν μετά από 64 ματς ήταν η Τσέλσι του Μουρίνιο παίζοντας έξυπνα στις αντεπιθέσεις και με μπόλικη τακτική. Η Μπαρτσελόνα όμως πιστεύω ότι δεν μπορεί να παίξει έτσι, θα κάνει το παιχνίδι της...όσο και να προσπαθεί ο Τάτα Μαρτίνο να προσθέσει διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της, ακόμα είναι η Μπαρτσελόνα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα της με περισσότερες αδυναμίες βέβαια. Ο τρόπος που παίζει η Σίτι μοιάζει πολύ με της Μπάρτσα. Οι αμυντικές γραμμές των δύο ομάδων έχουν αρκετά θεματάκια, οι αριθμοί της Μπάρτσα δεν το δείχνουν στο πρωτάθλημα, αλλά αν θυμηθείτε όλα τα ζόρικα ματς με στόπερ τον Μασεράνο θα συμφωνήσετε μαζί μου. Πολλά γκολ βλέπω και από τις δύο πλευρές, θα βάλουμε σκόρερ τον Γιάγια Τουρέ που χρωστάει κάποιες απαντήσεις στο Καμπ Νου, ενώ για σκορ μου αρέσει το 3-2.


Ο ΣΟΥΗΔΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2: Θα δώσω προβάδισμα στην παρέα του Ιμπραίμοβιτς για την νίκη στην Γερμανία που θα καθαρίσει την πρόκριση από σήμερα. Η Λεβερκούζεν μετά την διακοπή δεν είναι καλά, την τελευταία εβδομάδα έφαγε δύο μαζεμένες σφαλιάρες. Εντός έδρας αποκλεισμός στο κύπελλο από την Καζερσλάουτερν της Β' κατηγορίας και το Σάββατο εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Σάλκε. Από τον όμιλο προκρίθηκε στις λεπτομέρειες απέναντι σε Σαχτάρ και Σοσιεδάδ, απέναντι στην Μάντσεστερ Γ. δέχτηκε 9 γκολ σε δύο ματς και προσέξτε απέναντι στην φετινή Μάντσεστερ Γ. .Η Παρί Σε Ζερμέν εύκολα η δύσκολα θα πάρει τον τίτλο στην Γαλλία και ο μεγάλος τη στόχος είναι το Champions League που θέλει να φτάσει τουλάχιστον ως τα ημιτελικά. Η απουσία του Καβάνι ίσως τις κάνει και καλό, αφού δίπλα στον Ίμπρα θα παίξουν δυο καθαροί εξτρεμ που μπορούν να τον ταίσουν καλύτερα. Ο Σουηδός είναι γεννημένος για τέτοια ματς και απέναντι στην όχι και τόσο σφιχτή άμυνα της Λεβερκούζεν μπορεί να σκοράρει εύκολα. Διπλό λόγω ποιότητας της Παρί και κακής φόρμας της Λεβερκούζεν.


ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ: Η Μπάγερν του Γκουαρντιόλα κάνει πλάκα στην Γερμανία και μαζί με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα είναι οι μοναδικές ομάδες στην Ευρώπη χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα τους. Αυτή η έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού θεωρώ πως έχει δημιουργήσει μια αίσθηση υπεροχής στους παίχτες της Μπάγερν που πιστεύω δεν θα τους κάνει καλό. Ο Γκουαρντιόλα έχει βρει το κόλπο, έχει άπειρες λύσεις, βρίσκει αφορμές για εντάσεις αφήνοντας στον πάγκο ανά διαστήματα όποιον δεν τον υπακούει (Ρόμπεν, Κρόος, Μάτζουκιτς) και έτσι τους έχει όλους σε εγρήγορση και στην τσίτα να παλεύουν για μια θέση στην εντεκάδα. Όμως σε αυτό το ματς αρχίζουν τα αληθινά τεστ για φέτος, τώρα θα δούμε αν αυτή η αίσθηση υπεροχής που βγάζει η Μπάγερν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται. Γιατί είναι άλλο να κερδίζεις την Φράιμπουργκ και την Νυρεμβέργη και άλλο την Άρσεναλ. Κάποιος θα μου πει μα κέρδισε εύκολα και στην έδρα της Ντόρτμουντ, μην ξεχνάτε ότι και η Άρσεναλ κέρδισε εκεί. Η απουσία του Ριμπερί επίσης είναι σημαντική. Γενικά περιμένω με μεγάλη αγωνία να δω την Μπάγερν σε αυτά τα ματς. Ο Βενγκέρ φέτος προσπαθεί να την αλλάξει, έχει βάλει και σκοπιμότητα στο παιχνίδι του. Εντός έδρας φέτος έχει δεχτεί μόλις 11 γκολ σε 21 ματς και δείχνει επιτέλους ότι η άμυνα τον ενδιαφέρει...Βέβαια τα κακά του παρελθόντος δεν τα ξεχνάει και στα εκτός έδρας με Σίτι και Λίβερπουλ πήγε να παίξει επιθετικά με την άμυνα ψηλά και έφαγε 6 από την Σίτι και 5 από την Λίβερπουλ. Εντός έδρας πάντως είναι πιο σοβαρή φέτος και πιστεύω πως θα το πάει συντηρητικά το ματς. Θα πάω με τα 2-3 γκολ, είναι το αγαπημένο σύνολο της Άρσεναλ στην διοργάνωση με 8 από τα τελευταία 9 ματς της να έχουν 2-3 γκολ. Η Μπάγερν επίσης στα τελευταία 11 ματς εκτός έδρας έχει φέρει εφτά φορές  2-3 γκολ. Αν ο Βενγκέρ δεν δει όνειρο και πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς, πιστεύω πως έχει τύχες η Άρσεναλ, δεν περάσει εύκολα η Μπάγερν από το Εmirates. 2-3 γκολ η επιλογή μου και πιθανό σκορ το 1-1.



Η ''ΦΑΝΕΛΑ'' ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΝΕ
ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 : Υπάρχουν κάποια δεδομένα που με οδηγούν στο διπλό. Καταρχήν οι ομάδες φέτος είναι η μέρα με την νύχτα, η Ατλέτικο διεκδικεί τον τίτλο στα ίσια από τα μεγαθήρια στην Ισπανία, έχει ένα καλοκουρδισμένο σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και με τρόπο απόλυτα αποτελεσματικό παίρνει συνήθως την νίκη. Από την άλλη η Μίλαν δεν έχει αρχή και τέλος, βρίσκεται στην ένατη θέση στο Καμπιονάτο, άλλαξε προπονητή στην μέση της χρονιάς, η άμυνα της είναι τραγική και επιθετικά βασίζεται στις ορέξεις ενός τρελού(Μπαλοτέλι). Πάμε στους δύο πάγκους, η Ατλέτικο έχει στον πάγκο της τον Σιμέονε εδώ και τρία χρόνια. Ο Αργεντινός κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει φτάσει την δική του Ατλέτικο. Όλοι στην Μαδρίτη πίνουν νερό στο όνομα του και του βγάζουν το καπέλο, οι παίχτες του έχουν πίστη στο πλάνο και τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτόν. Στην Μίλαν προπονητής σε μία νύχτα έγινε ο Σέεντορφ...Εκεί που κολλούσε τα τελευταία ποδοσφαιρικά ένσημα στην Βραζιλία με την Μποταφόγκο, ξαφνικά έβαλε το κουστούμι και έγινε προπονητής σε ένα τεράστιο σύλλογο όπως  η Μίλαν, αστεία πράγματα. Μετά τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα ήδη άρχισε η γκρίνια στο πρόσωπο του Ολλανδού από την διοίκηση αλλά και από τους ίδιους τους παίχτες, κάτι απόλυτα φυσιολογικό αφού ο Σέεντορφ δεν εμπνέει σεβασμό ως προπονητής πάντα.
Σαν ποδοσφαιριστές ήταν ισάξιοι...σαν προπονητής μέρα με την νύχτα
Τρίτον όπως προείπαμε η άμυνα της Μίλαν μπάζει από παντού, η έλευση του Ραμί από την Βαλένθια βελτίωσε κάπως τα πράγματα. Ο Ζαπάτα δεν παίζει μάλλον, οπότε οι επιλογές δίπλα στον Ραμί είναι ο Μεξές, είτε ο Μπονέρα...να σχολιάσω κάτι? Νομίζω δεν χρειάζεται...Αν στην εξίσωση βάλουμε και τις απουσίες των Μοντολίβο και Μουντάρι από τα χαφ, που θα φέρουν στην βασική ενδεκάδα τους Ντε Γιονκ και Εσιέν ως δίδυμο στο κέντρο, η πλάστιγγα γέρνει πολύ προς τα δεξιά, δεν μπορώ να σκεφτώ πως η Μίλαν θα καταφέρει να μείνει αλώβητη στις αντεπιθέσεις φωτιά της Ατλέτικο με τον Βίγια, τον Αρντά Τουράν, τον Κόκε και τον Ντιέγκο Κόστα. Αν δεν παίξει και αμφίβολος Κακά νομίζω ότι το 2,20 του διπλού είναι δώρο, όχι ότι ο Βραζιλιάνος βγάζει μάτια με την απόδοση του, ίσα-ίσα κακός είναι στα περισσότερα ματς απλώς η παρουσία του φέρνει μνήμες από το ένδοξο παρελθόν, αλλά αυτό μόνο έχει μείνει στην Μίλαν το παρελθόν και η ''φανέλα'' είναι αυτά αρκετά για να σταματήσουν την Ατλέτικο? Δεν νομίζω θα πάω με το διπλό και τον Ντιέγκο Κόστα σκόρερ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Φτάσαμε στο κρίσιμο σημείο στην χημεία...Τα βασικά μας σημεία είναι τέσσερα, όλα πάνω πληρώνουν πάνω από 2,00. Αποφάσισα να παίξω ατόφια την τετράδα και να κάνω δυάδες ανά μέρα, ο καθένας βέβαια τα ανακατεύει όπως θέλει. Από κει πέρα θα παίξουμε και τριάδα  anytime scorer, τα σκοράκια σε 3-4 σύστημα μπας και...Συνολικά ξοδεύω 105 μονάδες, αλλά είναι παιχνίδι διημέρου. Αύριο ότι και να γίνει σήμερα δύσκολα θα έχουμε στήλη. Με μία από τις δύο δυάδες μόνο είμαστε κερδισμένοι... βγάζουμε τις πίτσες και τις μπύρες τουλάχιστον.

δυάδα Τρίτης απόδοση 5,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5

δυάδα Τετάρτης απόδοση 4,51 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ

τετράδα απόδοση 24,80 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2 (2,20)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 3,5 (2,50)
ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 (2,20)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-3 ΓΚΟΛ (2,05)


τριάδα anytime scorer απόδοση 17,22 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ(ΑΤΛΕΤΙΚΟ) (2,05)
ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΡΕ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ) (4,00)
ΙΜΠΡΑΙΜΟΒΙΤΣ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ) (2,05)

πιθανά σκοράκια σε σύστημα 3-4 απόδοση 14,742,00 ποντάρισμα 10 μονάδες 2 στην τετράδα και 2 Χ 4 στις τριάδες
ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 1-2 (9,00)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 3-2 (26,00)
ΜΙΛΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 0-2 (9,00)
ΑΡΣΕΝΑΛ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-1 (7,00)



ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 300
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 105
ΚΑΒΑ 195


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου