Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ


Δεν μας έκατσε χτες με τα χιναράκια μας...Δύο στα τέσσερα πιάσαμε, χάθηκε το Κλερμόν-Νιορ(0-1) και η μαχαιριά στο Άνκρικτον-Σκάνθροπ που έγινε 2-3 στο 92'. Και τρία να μας καθότανε μια χαρά κέρδος θα είχαμε. Σήμερα το κουπόνι είναι περίεργο έχω πολλά σημεία που μου αρέσουν, αλλά λίγα που να μου κάνουν κλικ. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.



ΜΠΑΣΤΙΑ -ΜΟΝΑΚΟ 1Χ: Η έδρα της Μπαστιά είναι κάστρο, σε 11 ματς έχει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Την Τρίτη η Μπαστιά πήρε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Τουλούζ που την έβαλε στο κόλπο εξόδου στην Ευρώπη. Το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και θα βοηθήσει τους Κορσικανούς. Η Μονακό κρατιέται κοντά στην Παρί με τα ψέματα...δεν πείθει με τις εμφανίσεις της και κερδίζει με το ζόρι. Την Τετάρτη προκρίθηκε στους 8 του κυπέλλου στην παράταση επί της Νις παρόλο που η αντίπαλος της έπαιζε με 10 παίχτες στο δεύτερο ημίχρονο. Η Παρί κέρδισε χτες και ξέφυγε στους 8 πόντους και σίγουρα οι παίχτες της Μονακό θα έχουν το ψυχολογικό βάρος της αναγκαστικής νίκης σήμερα. Περιμένω να μιλήσει ο νόμος της Κορσικής, πάμε με το 1Χ στο 2,10.


ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ 1: Xάλια μαύρα η Καϊσερισπόρ, στον πάτο της βαθμολογίας και με μόλις 2 νίκες φέτος. Τον Ιανούριο ενισχύθηκε όμως αρκετά, πήρε προπονητή τον Πορτογάλο Πασιέντζα(με την Μπράγκα στο τελικό Ουεφα) και θα τα δώσει όλα για την ανάκαμψη. Στην έδρα της στην Καισαρεία έχει φανατικό κοινό και το σημερινό ματς με την Γκεντσερμπιρλγκί είναι ζωής και θανάτου, θέλει οπωσδήποτε την νίκη. Άσσος σωτηρίας για τους γηπεδούχους με τους φιλοξενούμενους εκτός έδρας να έχουν 6 νίκες σε 9 ματς...


ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ: Ξεκίνησαν τραγικά το δεύτερο γύρο και οι δύο. Η Βέρντερ κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό και δέχεται γκολ πάρα πολύ εύκολα, δεύτερη χειρότερη άμυνα στην Μπουντεσλίγκα με 45 γκολ παθητικό. Η Γκλάντμπαχ δείχνει μπουκωμένη μετά την επανέναρξη, ένα γκολ σε τρια ματς , ευκαιρία να ξεδώσει απέναντι στην τραγική άμυνα της Βέρντερ. Θέλουν και οι δύο βαθμούς για να ανακάμψουν και αναμένεται να γίνει ανοιχτό ματς.

τριάδα απόδοση 7,71 ποντάρισμα 34 μονάδες
ΜΠΑΣΤΙΑ -ΜΟΝΑΚΟ 1Χ
ΚΑΙΣΕΡΙΣΠΟΡ-ΓΚΕΝΤΣΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ 1
ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ-ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ ΟΒΕΡ


ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 384
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 34
ΚΑΒΑ 350

Έμειναν απέξω 
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΤΣΕΛΣΙ ΟΒΕΡ
ΓΚΡΟΝΤΙΝΓΚ-ΒΑΚ ΠΕΛΕΤΣ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου