Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ...ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΗΜΕΙΑ



Το πάλεψε η Γκλάντμπαχ χτες, είχε δύο δοκάρια αλλά η Μπάγερν απλά δεν παλεύεται και παρά τις απουσίες που είχε πήρε την νίκη. Είχε δίκιο τελικά κάποιος που μου έλεγε: ''γίνετε να κοντράρεις αυτήν την Μπάγερν?''. Και η τριάδα μας δεν τα πήγε καλά οπότε μας έμεινε ένας καλό κουβάς από χθες. Πάμε λοιπόν σήμερα να τον αδειάσουμε...




ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ: H καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας κόντρα στην καλύτερη εκτός έδρας. Η Λα Κορούνια είναι πρώτη στην βαθμολογία και η Κόρδοβα έκτη και τρεις βαθμούς πιο κάτω. Ο βαθμός τους αφήνει ικανοποιημένους, την Κόρδοβα γιατί δεν χάνει από την ομάδα που είναι το φαβορί για άνοδο και την Λα Κορούνια γιατί μένει αήττητη σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ Χ: Προέρχονται από τεράστιες εκτός έδρας προκρίσεις στο κύπελλο. Η Μονπελιέ επί της Παρί και η Νις επί της Μαρσέιγ με το εντυπωσιακό 4-5. Η Μονπελιέ έχει 12 ισοπαλίες σε 21 ματς στο πρωτάθλημα και η Νις τρέχει ένα σερί στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Έχει πολύ ισοπαλία το ματς.

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ: Ματς εξάποντο για την παραμονή με δύο ομάδες που το τελευταίο διάστημα είναι ανεβασμένες και έχουν ενισχυθεί σημαντικά και στις μεταγραφές. Η Καλλονή προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες και έχει ανεβεί κάπως στην βαθμολογία, οπότε δεν θα τις κακοπέσει ένας πόντος σήμερα. Ο Απόλλων που θα έχει και τους οπαδούς του στο ΟΑΚΑ μετά από μια περίοδο που είχε πολύ καλά αποτελέσματα ήρθε η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα...Και για τους φιλοξενούμενους το Χ δεν είναι καταστροφικό.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1Χ: Η Φράιμπουργκ αναμένεται να κάνει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο, δεν είχε το ρόστερ να αντεπεξέλθει και στο Γιουρόπα Λιγκ, καθώς είχε και πολλούς τραυματισμούς. Τώρα έχει να ασχοληθεί μόνο με το πρωτάθλημα, και δεν έχει πλέον και σημαντικές απουσίες. Η Λεβερκούζεν τα πήγε εντυπωσιακά καλά στον πρώτο γύρο, δεν θα κάνει ανάλογο δεύτερο λογικά. Στο σημερινό ματς έχει τις σημαντικές απουσίες των Κρουζ, Σαμ, αλλά και των κεντρικών αμυντικών Βολσάιντ και Σπάχιτς. Πριν την διακοπή είχαν παίξει για το κύπελλο (04/12) και η Λεβερκούζεν ήταν πάρα πολύ τυχερή που έφυγε με την νίκη (1-2) από την έδρα της Φράιμπουργκ, αφού οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι. Το 1Χ στο 2,20.

ΑΖΑΞΙΟ-ΣΟΣΟ ΟΒΕΡ: Η Αζαξιό είναι ουραγός με 9 βαθμούς και η Σοσό είναι ένα σκαλοπάτι πάνω της με 11 βαθμούς. Η σωτηρία είναι αυτήν την στιγμή στους 21. Οι δύο ομάδες βλέπουν το σημερινό ματς ως την τελευταία τους ευκαιρία, δεν τους κάνει η ισοπαλία καθώς είναι πολύ πίσω. Το συναίσθημα που θα κυριαρχεί στις δύο ομάδες σίγουρα θα είναι: ''αν δεν κερδίσουμε και αυτούς...''. Το οβερ στο 2,35 θα το τιμήσω.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2: Εδώ πάω με το διπλό και λόγω απόδοσης. Εντάξει είπαμε το κύπελλο έχει εκπλήξεις, αλλά η Γούιγκαν που είναι κάτοχος του κυπέλλου βέβαια αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ και η Κρίσταλ Πάλας βρίσκεται στην Πρέμιερ, δεν γίνεται να πληρώνει 3,40 το διπλό. Μάλιστα ξέρουμε ότι ο προπονητής των φιλοξενούμενων Πιούλις έχει αδυναμία στις καλές πορείες στα κύπελλα και η ομάδα του βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με καλές εμφανίσεις που την έχουν βγάλει από την ζώνη υποβιβασμού. Αντίθετα η Γουίγκαν προέρχεται από την σφαλιάρα με 3-0 από την Ντόνκαστερ που την άφησε 5 βαθμούς πίσω από τις θέσεις των πλέι οφ που είναι και ο μεγάλος στόχος. Το κομμάτι της το έκανε πέρυσι πήρε το κύπελλο, έπαιξε Ευρώπη φέτος...αλλά το πλήρωσε με υποβιβασμό...ας το αφήσει φέτος το κύπελλο.


σύστημα 4-5-6 απόδοση 611,99 ποντάρισμα 44 μονάδες, 2 Χ 15 στις τετράδες, 2 Χ 6 στις πεντάδες και δύο στην εξάδα
ΚΟΡΔΟΒΑ-ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ Χ (3,40)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΝΙΣ Χ (3,40)
ΚΑΛΛΟΝΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Χ (3,2)
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1Χ (2,20)
ΑΖΑΞΙΟ-ΣΟΣΟ ΟΒΕΡ (2,35)
ΓΟΥΙΓΚΑΝ-ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2(3,40)

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ: Η Στουτγκάρδη θέλει να ανακάμψει μετά τον κάκιστο πρώτο γύρο και θέλει  σίγουρα να αρχίσει νικηφόρα στην έδρα της με τον προπονητή της να σκέφτεται να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με 4-4-2 και δίδυμο μαζί με τον Ιμπίσεβιτς τον Αμπντελάουε. Στον πρώτο γύρο οι γηπεδούχοι είχαν 10 οβερ σε 16 ματς. Η Μάιντζ εκτός έδρα είχε 7 οβερ σε οκτώ ματς και γενικά είναι μια ομάδα που βρίσκει δίχτυα εύκολα.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ: Αποκλεισμός σοκ για την Παρί την Τετάρτη εντός  έδρας από την Μονπελιέ για το κύπελλο...Αυτήν που θα πληρώσει τα σπασμένα είναι η Γκινγκάμπ, δεν την βλέπω να αντέχει απέναντι στην διψασμένη Παρί. Στην προηγούμενη ήττα της Παρί φέτος από την Εβιάν , στο επόμενο η Σοσό μέτρησε πένταρα. Κάτι τέτοιο περιμένω και σήμερα.

ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5: Η Ντε Χάαγκ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και πάει από το κακό στο χειρότερο. Έχει μια περίεργη παράδοση απέναντι στην Φέγενορντ όμως από τις τελευταίες οκτώ φορές που την φιλοξένησε στην Χάγη, τις έξι έβαλε τουλάχιστον δύο γκολ, ενώ και φέτος στον πρώτο γύρο το σκορ ήταν 4-2 υπέρ της Φέγενορντ. Γενικά τα 12 από τα 19 τελευταία μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτου έδρας ήταν οβερ 3,5.

τριάδα απόδοση 6,35 ποντάρισμα 31 μονάδες
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΙΝΤΖ ΟΒΕΡ
ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ ΟΒΕΡ
ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1015
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 75
ΚΑΒΑ 940

Έμειναν έξω
ΠΑΟ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 1
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΑΟΥΣΜΠΟΥΡΓΚ ΟΒΕΡ 3,5
ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΟΒΕΡ 3,5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου