Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Πανό των οπαδών της Ναιμέγκεν...για την Φίτεσε

Κακή μέρα η χτεσινή, πάλι στο τσακ μείναμε, η τριάδα μας χάθηκε από το οβερ της Παρί και στο σύστημα μόλις δύο στα έξι βρήκαν στόχο. Σήμερα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ για να κάνω τις επιλογές μου καθώς ήταν αρκετές και δεν ήξερα πως να καταλήξω.



ΦΙΤΕΣΕ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ 2: Τεράστιο ντέρμπι μίσους, η Φίτεσε φέτος χτυπάει τίτλο με την μισή ομάδα να είναι δανεικοί παίχτες από την Τσέλσι. Η Ναιμέγκεν μάχεται για την σωτηρία της, αλλά μετά την διακοπή φαίνεται να γύρισε δυνατή, κέρδισε την Ντε Χααγκ και την Τετάρτη πήρε την πρόκριση για τον ημιτελικό στο κύπελλο μετά την νίκη της επί της Ουτρέχτης. Στα ντέρμπι παίζει μεγάλο ρόλο το πάθος και η δύναμη, τέτοια θα έχουν σίγουρα οι παίχτες των φιλοξενούμενων, για τους γηπεδούχους αμφιβάλω και από την στιγμή που θα λείπει και ο αρχηγός Κάσια που ξέρει από τέτοια ντέρμπι σίγουρα θα υπάρχει έλλειψη ψυχής από  τους μισθοφόρους της Φίτεσε...Πάμε με καρδιά στο διπλό του 10,00.

μονό αποδεκτό απόδοση 10,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΦΙΤΕΣΕ-ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ 2

Σκηνές ροκ σε ντέρμπι Ναιμέγκεν-Φίτεσε




ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1: Μπορεί να με πείτε τρελό, μπορεί να με πείτε άσχετο...αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα η Ξάνθη θα κερδίσει τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Μίτσελ μοιάζει να έχει ρίξει ρυθμό μετά την διακοπή, κίνητρο οι παίχτες του δεν έχουν έτσι και αλλιώς, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην Μάντσεστερ άντε και στους διπλούς προημιτελικούς στο κύπελλο με τον Ατρόμητο. Ο Μάουρερ κάνει καλή δουλειά στην Ξάνθη, παίζουν καλή μπάλα και τρέχουν αρκετά. Θα την ρίξω την τουφεκιά μου...ελπίζοντας να μην βάλει ο Ολυμπιακός τα μεγάλα μέσα αν χρειαστεί, ας κάνει και καμιά ήττα.


μονό αποδεκτό απόδοση 10,00 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1


Μπεν, σκοράρει πέντε ματς σερί...οκτώ γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η άμυνα του ΠΑΟΚ σήμερα θα έχει τον Σκόνδρα κεντρικό αμυντικό, που έχει έτσι και αλλιώς τα προβλήματα της και οι γρήγοροι επιθετικοί της Βέροιας μπορούν να σκοράρουν, κάτι που σίγουρα θα κάνει και ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Πάρμα είναι πολύ φορμαρισμένη και σκοράρει πάρα πολύ εύκολα. Η Ουντινέζε πήρε μια τεράστια πρόκριση στους ''4'' του κυπέλλου επί της Μίλαν και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο σημερινό ματς. Θα σκοράρουν και οι δύο.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1: Η Σαμπντόρια με τον Μιχαίλοβιτς τα πάει εξαιρετικά και έχει χάσει μόνο από Νάπολι και Γιουβέντους. Η Μπολόνια από την άλλη ετοιμάζεται να πουλήσει το μεγάλο της αστέρι Ντιαμάντι στην Κίνα και δεν θα έχει και τον Κονέ που είναι τιμωρημένος.Άσσος φόρμας.

τριάδα απόδοση 6,41 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΠΑΟΚ-ΒΕΡΟΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΠΑΡΜΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1


ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2: H Mπορντό είναι ντεφορμέ, στο πρωτάθλημα έχασε από Τουλούζ και Μπαστιά, ενώ την Τετάρτη γνώρισε αποκλεισμό στο κύπελλο από ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην διαδικασία των πέναλτι . Σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση τους τρεις επιθετικούς της. Η Σέντ Ετιέν έχει φορμαριστεί και έχει βάλει πλώρη για την τρίτη θέση. 4 νίκες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ. Μεσόβδομαδα δεν είχε ματς αφού είχε αποκλειστεί από το κύπελλο. Θα πάω με το διπλό η Σεντ Ετιέν, μας είχε πληρώσει και την προηγούμενη εβδομάδα.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1: Ντέρμπι της χώρας των Βάσκων με αρκετό πάθος. Για την Μπιλμπάο το σημερινό είναι το τρίτο ματς μέσα σε έξι μέρες, έπαιξε Δευτέρα με Βαγιαδολίδ (νίκη με ανατροπή 4-2), την Πέμπτη έχασε με 1-0 από την Ατλέτικο στο πρώτο ματς για το κύπελλο, ενώ την Τετάρτη ακολουθεί η ρεβάνς στην στην έδρα της. Η Οσασούνα βρίσκεται στην καλύτερη της φάση από την αρχή της χρονιάς, με πέντε ματς χωρίς ήττα και μπορεί να λυγίσει την κουρασμένη Μπιλμπάο του Βαλβέδρε.

δυάδα απόδοση 9,86 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΠΟΡΝΤΟ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

πεντάδα anytime scorer απόδοση 263,25 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ(ΣΑΛΚΕ)
ΜΠΕΝ(ΒΕΡΟΙΑ)
ΚΑΣΑΝΟ(ΠΑΡΜΑ)
ΖΙΝΙΑΚ(ΜΑΡΣΕΙΓ)
ΜΑΤΡΙ(ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 940
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 85
ΚΑΒΑ 855

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου