Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΡΙΑΔΑ ΑΠΟ ΤΑ...ΧΙΟΝΙΑ

Τσουχτερό κρύο...σήμερα

Toλμήσαμε να κοντράρουμε την Μάντσεστερ Σίτι και φάγαμε πέντε γκολ στο κεφάλι, με την Τότεναμ πάντως να έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία, καθώς της ακυρώθηκε καθαρό γκολ για το 1-1, ενώ το πέναλτι και η κόκκινη στο για το 0-2 απλά δεν υπάρχει. Στο άλλο ποντάρισμα μας στην Μπιλμπάο εκεί πραγματικά ο Κουρτουά έδωσε την πρόκριση στην Ατλέτικο, μόνος του κράτησε στο πρώτο ημίχρονο το σκορ στο 1-0, στην πρώτη επίθεση για την Ατλέτικο στο 55΄έγινε το 1-1 και κάπου εκεί το παραμύθι τέλειωσε.
Πολλά είπαμε για το παρελθόν ας πάμε στο νέο κουπόνι, σήμερα Παρασκευή έχουμε μια τριαδούλα χωρίς πολλά-πολλά.



ΝΙΜ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Νιμ δέχεται γκολ στα τελευταία 17 ματς που έδωσε, τα 18 από τα 24 φετινά της παιχνίδια ήταν γκολ-γκολ. Η Τουρ έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 41 γκολ αλλά η άμυνα της είναι 15η με 32 γκολ παθητικό. Δέχτηκε γκολ στα τελευταία 12, τα 7 από τα 8 τελευταία ήταν γκολ-γκολ και οβερ. Στο 1,83 στο γκολ-γκολ είναι πάρα πολύ πιθανό.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΙΤΕΣΕ 1: Τελευταία ευκαιρία για την Φέγενορντ στην προσπάθεια της για τον τίτλο. Η ήττα από την Ντε Χάαγκ την άφησε 7 βαθμούς πίσω από τον Άγιαξ. Στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με ρεκόρ 7-1-2 και κερδίζει παραδοσιακά την Φίτεσε στην Ρότερνταμ(6-2-0) τα τελευταία οκτώ χρόνια. Την Φίτεσε την κόντραρα και την προηγούμενη εβδομάδα με την Ναιμέγκεν σε ένα ματς που το 1-1 την κολακεύει καθώς δεν ήταν καθόλου καλή. Θα πάω με τον άσσο και το τελευταίο χαρτί της Φέγενορντ για τον τίτλο, που την έχουμε επιλέξει για πρωταθλήτρια τον Σεπτέμβριο.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ (-1) -ΜΠΟΡΝΤΟ  1: Η Παρί τις έκανε τις γκέλες της, ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί. Εντός έδρας αποκλεισμός από την Μονπελιέ στο κύπελλο και ισοπαλία με την Γκινγκάμπ που έφερε την Μονακό στο -3. Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το ντέρμπι με τους Μονεγάσκους, οπότε σήμερα βλέπω τους παίχτες του Μπλαν να καθαρίζουν εύκολα σήμερα την Μπορντό. Η επιστροφή του Τιάγκο Σίλβα μου δείχνει πως δύσκολα θα δεχτεί γκολ από την ελλειπή Μπορντό επιθετικά. Οπότε η νίκη για την Παρί Σε Ζερμέν με ένα γκολ μείον(να κερδίσει δηλαδή η Παρί, με δύο γκολ διαφορά και πάνω) είναι πολύ πιθανόν.

τριάδα απόδοση 5,94 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΝΙΜ-ΤΟΥΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ-ΦΙΤΕΣΕ 1
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ (-1) -ΜΠΟΡΝΤΟ  1(να κερδίσει δηλαδή η Παρί, με δύο γκολ διαφορά και πάνω)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 700
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 670

2 σχόλια:

  1. ΒΕΤ 365

    ΤΕΛΣΤΑΡ - ΑΓΙΑΞ Β' Χ 3,60
    ΝΤΙΖΟΝ - ΜΠΡΕΣΤ Χ2 2,20
    ΝΙΟΡ - ΜΕΤΣ 2 dnb 2.20
    ΚΑΕΝ - ΤΡΟΥΑ Χ 3,40
    ΑΝΖΕ - ΜΠΑΣΤΙΑ Χ2 3.25

    ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5

    ΑΡΟΥΚΑ 2 7,00
    ΜΠΑΣΤΙΑ Χ 4,60
    ΜΠΑΣΤΙΑ 2 8,50

    ΜΟΝΑ - ΔΥΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή