Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ



Mας το χάλασε το σερί η Γιουβέντους, τελικά όντως ο Κόντε έκανε ροτέισον, άφησε έξω Πογκμπά, Τέβες, Γιορέντε και το πλήρωσε. Το μοναδικό που με χάλασε είναι ότι πήγε τσάμπα το διπλό της Νις...ίσως έπρεπε να παιχτεί μόνο του... Τέλος πάντων αφήνουμε τα χτεσινά και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα.



ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ: Tραγική χρονιά και για τους δύο, δύσκολα θα προλάβουν να βγουν Ευρώπη μέσο πρωταθλήματος, οπότε θα τα δώσουν όλα στο κύπελλο για την πρόκριση. Θα πάω με το οβερ, η Μίλαν μπορεί να μην δέχτηκε γκολ την Κυριακή από την Βερόνα...αλλά έτυχε καθώς χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες και μην ξεχνάμε πως έλειπαν από τους φιλοξενούμενους τα δύο μεγάλα τους επιθετικά όπλα, Ζορζίνιο και Λούκα Τόνι. Η Ουντινέζε από την άλλη δέχτηκε δύο γκολ από την Λάτσιο των 10 ποδοσφαιριστών σε διάστημα 10 λεπτών, με αποτέλεσμα να χάσει μέσα από τα  χέρια της τους τρεις βαθμούς.

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η ελληνική Λεβάντε έκανε το θαύμα της την Κυριακή και πήρε τον πόντο από την Μπαρτσελόνα. Σήμερα νομίζω δεν έχει τύχη και ο προπονητής το ξέρει για αυτό αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς από τους ήρωες του ματς της Κυριακής. Αρκετές αλλαγές και για τον Τάτα Μαρτίνο, αλλά αυτή που μας έκανε κλικ είναι του Πικέ. Είναι ο μοναδικός αξιόπιστος κεντρικός αμυντικός της Μπάρτσα, και το δίδυμο του παππού Πουγιόλ με τον άπειρο Μπαρτά νομίζω θα δώσει ένα γκολ στην Λεβάντε. Οπότε το γκολ-γκολ στο 2,20 έχει αξία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Μάντσεστερ παίζει το ματς της χρονιάς σήμερα...πρέπει να πάρει σκορ πρόκρισης στον τελικό μετά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς. Να σημειώσουμε πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, παρά μόνο στην παράταση. Δηλαδή αν το τελικό σκορ είναι 1-0 σήμερα, ακολουθεί παράταση, αλλά αν το σκορ μείνει και εκεί το ίδιο προκρίνεται η Γιουνάιτεντ. Η άμυνα των γηπεδούχων έχει πολλά κενά, και δεν θα έχει σίγουρα τον Φέρντιναντ και τον Βίντιτς και ίσως και τον Εβρά. Η Σάντερλαντ θα έχει ευκαιρίες για να σκοράρει...ειδικά στην αντεπίθεση, αν το χειριστεί έξυπνα ο Πογιέτ. Ας δει πως κέρδισε ο Μουρίνιο την Κυριακή, έδωσε την κατοχή στην Γιουνάιτεντ, έκλεισε τους χώρους στην άμυνα του με τον Ντάβιντ Λούις μπροστά από τα στόπερ και άφησε επιθετικά τις βολίδες, Αζάρ, Γουίλαν, Όσκαρ να του κάνουν την δουλειά. Για σκόρερ καλή επιλογή ο φορμαρισμένος Άνταμ Τζόνσον Αν παίξει έστω ένας από τους Ρούνει -Φαν Πέρσι πιστεύω έχει τύχες η ομάδα του Μόγιες, αν όχι θα παίξω διπλό...αναμένουμε ενδεκάδες και θα ενημερώσω στο Facebook. To προφίλ μου για όποιον θέλει, εδώ.

τριάδα απόδοση 8,31 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

τριάδα anytime scorer απόδοση 32,21 ποντάρισμα 7,5 μονάδες
ΑΝΤΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ(ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ)
ΠΕΛΕ(ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ)
ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ(ΜΙΛΑΝ)

ακριβές σκορ απόδοση 34,00 ποντάρισμα 7,5 μονάδες
ΑΓΙΑΞ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ  2-3(μεγάλο ντέρμπι έχω έμπνευση για πολλά γκολ και νίκη της Φέγενορντ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1160
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 1120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου