Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

ΜΠΟΡΕΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ?


Μια χαρά μας πήγε χτες η γαλλική δυαδούλα, τέσσερα απόδοση και βάλαμε μερικές μονάδες στη  κάβα μας. Σήμερα τα πάντα επισκιάζονται από το μεγάλο ντέρμπι στην Ισπανία, Ατλέτικο εναντίον Μπάρτσελόνα...Φοβερό ματς, από αυτά που μπορεί να σημαδέψουν την χρονιά.



εκεί που υπερτερεί σίγουρα η Ατλέτικο...είναι στον πάγκο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ: Μπορεί ο Ντιέγκο Σιμέονε και η Ατλέτικο να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ στην Ισπανία? Το σημερινό είναι το κρίσιμο σημείο, αν τα παλικάρια του Σιμεόνε μείνουν αλώβητοι και σήμερα, πλέον θα είναι και επίσημα διεκδικητές του τίτλου. Το κύριο χαρακτηριστικό της Ατλέτικο είναι το ατέλειωτο τρέξιμο και ασφυχτικό pressing σε όλο το γήπεδο, έτσι κατάφερε να σταματήσει την Μπαρτσελόνα και τον Αύγουστο στα δύο ματς του Σούπερ Καπ, παρόλο που οι δύο ισοπαλίες (1-1, 0-0) έδωσαν το τρόπαιο στους Καταλανούς. Ο Ντιέγκο Σιμέονε είναι μετρ της τακτικής και θα προσπαθήσει να πάει το ματς εκεί που θέλει, στην δύναμη, στις μονομαχίες και όχι σε γρήγορο τέμπο. Η Μπαρτσελόνα του Τάτα Μαρτίνο μοιάζει μπερδεμένη, θέλει να αλλάξει, να ξεφύγει από το τίκι-τάκα...δεν είναι εύκολο. Η επιστροφή με γκολ δεν με ξεγελά, δύο γκολ απέναντι στην Χετάφε που είχε παραδώσει πνεύμα στα τελευταία λεπτά...σιγά το κατόρθωμα, να τον δω σήμερα απέναντι στα ''σκυλιά'' της Ατλέτικο. Αν το ματς ήταν λίγο καιρό νωρίτερα θα έπαιζα σίγουρα άσσο, τώρα θα ποντάρω στην ισοπαλία καθώς η οι γηπεδούχοι έχουν βγάλει κούραση στα τελευταία ματς και στην Μπάρτσα έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες. Οι άμυνες των δύο ομάδων δεν τρώνε γκολ εύκολα...και το αντερ επίσης είναι πιθανό, θα ποντάρω και στο σκοράκι το 1-1.


μονό αποδεκτό απόδοση 3,40 ποντάρισμα 56,5 μονάδες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Χ

ακριβές σκορ 1-1 απόδοση 7,00 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1-1


τριάδα απόδοση 5,85 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΣΟΥΙΝΤΟΝ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ ΟΒΕΡ (φουλ επίθεση και οι δύο, 8 όβερ σε 11 εντός έδρας ματς η Σουίντον,8 όβερ σε 12 εκτός η Πιτέρμπορο)
ΦΟΥΛΑΜ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ ΟΒΕΡ (ματς εξάποντο για την μάχη της παραμονής, πέντε συνεχόμενα οβερ η Φούλαμ και πολλά προβλήματα στην άμυνα, η Σάντερλαντ με ψυχολογία μετά την νίκη επί της Γιουνάιτεντ)
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΟΥΟΝΣΙ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ(Θα σκυλιάσουν σήμερα οι παίχτες του Μόγιες για να κερδίσουν, η Σουόνσι δεν θα φοβηθεί όμως και πιστεύω τουλάχιστον ένα γκολ θα σκοράρει)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 640
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 10/01 121,5
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 761,5
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 101,5
ΚΑΒΑ 660

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου