Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ


Να κρυφτώ για καμιά εβδομάδα έπρεπε κανονικά μετά το 4-0 της Λίβερπουλ επί της 'Εβερτον, αλλά δεν κωλώνω και είμαι εδώ. Ήμουνα αδιάβαστος, η Έβερτον έπαιξε χωρίς τους βασικούς κεντρικούς αμυντικούς τους (Ντιστίν και Γιακιέλκα) και το δίδυμο Στόουνς-Αλκαράζ...ήταν για γέλια. Υπήρχαν ήδη οι απουσίες των Κόλεμαν και Μπάρκλει. Στο 20΄ έχασε με τραυματισμό τον Λουκάκου και κάπου εκεί το πανηγύρι τελείωσε. Στην τριάδα θέλαμε ακόμη ένα γκολ της Ρέαλ και ένα στο Σουόνσι-Φούλαμ.
Σήμερα θα ρισκάρω με την Μπιλμπάο και μια ωραία τριαδούλα.



εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Μπιλμπάο
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ πρόκριση Μπιλμπάο: Το καινούριο γήπεδο της Μπιλμπάο είναι πραγματικό φρούριο. Σε 13 επίσημα ματς φέτος η ομάδα του Βαλβέδρε στο ''νέο Σαν Μαμές'' έχει 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι Βάσκοι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Mην ξεχνάτε πως η Μπαρτσελόνα, λύγισε εκεί.  Η ομάδα προέρχεται από το 1-5 επί της Οσασούνα στο τοπικό ντέρμπι και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Ο Σιμεόνε στην Ατλέτικο χρησιμοποιεί σχεδόν την ίδια εντεκάδα και τον τελευταίο καιρό η ομάδα του δείχνει να περνάει μια κάμψη λόγω της κούρασης, την Κυριακή κέρδισε εύκολα την Βαγιεκάνο με 2-4...αλλά η Βαγιεκάνο δεν αποτελεί μέτρο σύγκρισης. Ο Αρντά Τουράν θα λείψει και η απουσία του είναι τεράστια καθώς είναι ο μόνος φορμαρισμένος από την μεσοεπιθετική γραμμή της Ατλέτικο. Η Μπιλμπάο σίγουρα θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την πρόκριση, η Ατλέτικο δεν έχει μεγάλο ρόστερ, κυνηγάει τον τίτλο, έχει και το Τσάμπιονς Λιγκ, ένας διπλός ημιτελικός στο κύπελλο  απέναντι στην Ρεάλ θα κάνει το πρόγραμμα της να μοιάζει με ''Γολγοθά''. Αν πρέπει κάτι να αφήσει αυτό είναι το κύπελλο.
Το 1-0 του πρώτου αγώνα κάνει δύσκολη την πρόκριση για τους γηπεδούχους, αλλά θα πάω μαζί τους, μπορούν να πάρουν την πρόκριση έστω και στα πέναλτι. Τα δύο τελευταία χρόνια η Ατλέτικο έφυγε δύο φορές με σκυμμένο κεφάλι από την χώρα των βάσκων, χάνοντας μάλιστα και τις δύο φορές με 3-0. Σήμερα μας αρκεί και το 2-0.


μονό αποδεκτό απόδοση 5,00 ποντάρισμα 40 μονάδες
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ πρόκριση Μπιλμπάο


Mε ψυχολογία η Σάντερλαντ μετά την πρόκριση στον τελικό

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 1: Φορμαρίστηκε η Σάντερλαντ, 5 νίκες στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, τεράστια πρόκριση στο τελικό του Λιγκ Καπ με θύμα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και γενικά η ομάδα του Πογιέτ δείχνει να είναι καλά. Το Σάββατο για το κύπελλο ξεκούρασε τους πάντες καθώς έπαιζε με την αδύναμη Κιντερμίστερ (1-0) και πάει ξεκούραστη και με ψυχολογία στον σημερινό τελικό παραμονής με την Στόουκ. Αντίθετα η Στόουκ του κατά φαντασία προπονητή Μαρκ Χιούζ έχει 6 ματς χωρίς νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με πέντε ήττες και μια ισοπαλία. Έπαιξε κύπελλο μια μέρα μετά από την Σάντερλαντ και μάλιστα απέναντι στην Τσέλσι και δεν ξεκούρασε κανέναν βασικό. Αμφίβολοι οι σημαντικοί στην άμυνα Πίτερς και Σόουκρος.  Και η παράδοση είναι μαζί μας με τους γηπεδούχους να έχουν τις τελευταίες 11 φορές που υποδέχτηκαν την Στόουκ 6 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Xρωστάει μια απάντηση η Τότεναμ

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1Χ: Σπουδαίο ματς με δύο πολύ φορμαρισμένες ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες. Οι ''πετεινοί'' με τον Σέργουντ στον πάγκο τα πάνε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και μια ισοπαλία σε έξι ματς. Η Τότεναμ χρωστάει και μια απάντηση στην Σίτυ για το ντροπιαστικό 6-0 του πρώτου γύρου. Οι γηπεδούχοι έχουν επιστροφές με τους Παουλίνιο, Βερτόγκεν και Σάντρο να επιστρέφουν. Η Μάντσεστερ Σίτυ μοιάζει με πραγματικό τρένο με εφτά σερί νίκες στο πρωτάθλημα και τον Πελεγκρίνι να θέλει να εκμεταλευτεί την γκέλα της Άρσεναλ χτες για να περάσει στην κορυφή. Εκτός έδρας φέτος όμως έχει αρκετά προβλήματα με πέντε νίκες σε 11 ματς. Το Γουάιτ Χαρτ Λέιν δεν είναι και η πιο φιλόξενη έδρα για τους πολίτες, αφού τις 10 τελευταίες φορές που το επισκέφτηκαν έφυγαν μία μόλις φορά με την νίκη, 7 ήττες και 2 ισοπαλίες στα υπόλοιπα. Τρένο η Σίτυ αλλά ας κάνει και καμιά στάση...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΕΡ: Κλειστό ματς περιμένω, ο Ατρόμητος έδειξε πριν λίγες μέρες πως έχει τον τρόπο να μπλοκάρει τον Ολυμπιακό με το 0-0 που πήρε στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι δείχνουν μουδιασμένοι τον τελευταίο καιρό και σίγουρα δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, και υπάρχει βέβαια και το θέμα με τον Μήτρογλου καθώς και η πώληση του Βάις που θα κάνει το κλίμα περίεργο στο Καραϊσκάκης σήμερα. Ο Παράσχος και γκολ να φάει δεν πρόκειται να ανοιχτεί...το 1-0 θα του δίνει ελπίδες για την ρεβάνς που είναι και το ζητούμενο. Το άντερ θα κρατήσω στο 2,15

τριάδα απόδοση 8,35 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΣΤΟΟΥΚ 1
ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ 1Χ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΕΡ

πεντάδα anytime scorer απόδοση 192,43 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΑΝΤΕΜΠΑΓΙΟΡ(ΤΟΤΕΝΑΜ)
ΙΜΠΙΣΕΒΙΤΣ(ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ)
ΛΑΜΠΑΡΝΤ(ΤΣΕΛΣΙ)
ΙΓΚΟΥΑΙΝ(ΝΑΠΟΛΙ)
ΑΝΤΑΜ ΤΖΟΝΣΟΝ(ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 770
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 70
ΚΑΒΑ 700

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου