Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΕΒΕΡΤΟΝ


Mετά την νέα σφαλιάρα της Κυριακής το χθεσινό ρεπό ήταν απαραίτητο για να συνέλθουμε λίγο από τους κουβάδες. Η Αγγλία είναι από σήμερα στο επίκεντρο...Πάμε να δούμε τι κρατάμε.



ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-3 ΓΚΟΛ: H Ρεάλ κέρδισε με 0-1 το πρώτο ματς και δύσκολα θα απειληθεί η πρόκριση στην σημερινή ρεβάνς. Ο Αντσελότι έχει δέσει την ομάδα του και προέρχεται από εννιά συνεχόμενες νίκες και εφτά ματς σερί χωρίς να δεχτεί γκολ. Το Σάββατο ακολουθεί δύσκολη έξοδος στο Μπιλμπάο και σήμερα η Ρεάλ θέλει να τελειώνει με την μικρότερο ξόδεμα ενέργειας. Η Εσπανιόλ είναι σφιχτή ομάδα και ο προπονητής της Αγκίρε ξέρει πως δεν τον συμφέρει να πάει σε ανοιχτό ματς. Θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να ψάξει το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Δεν νομίζω να έχει πολλά γκολ το ματς θα πάω με το σύνολο 2-3 γκολ και σκορ 2-0. Θα πάω με σκόρερ τον Ίσκο που στα τελευταία ματς τρώει πάγκο και σήμερα θα ξεκινήσει λόγω και της απουσίας του Μπέιλ και σίγουρα θέλει να δείξει την αξία του.

ΣΟΥΟΝΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ ΟΒΕΡ: Σε κακή κατάσταση και οι δύο βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Η Σουόνσι εντός έδρας έχει  εννιά όβερ σε 11 ματς και έχει τον Μπόνι σε μεγάλα κέφια. Η Φούλαμ κάνει απίστευτα λάθη στην άμυνα της και έχει δεχτεί 18 γκολ στα τελευταία έξι ματς. Το ματς είναι κρίσιμο και για τους δύο και στην κατάσταση που βρίσκονται θα μπουν γκολ στο ματς.

ΚΑΡΛΑΙΛ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ ΟΒΕΡ: Η Καρλάιλ έχει την δεύτερη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με 26 γκολ παθητικό σε 13 ματς. Στα τελευταία 9 ματς έχει φέρει 7 οβερ και συνολικά σε 13 εντός έδρας ματς έχει 9 οβερ . Η Μίλτον έχει πολλά αμυντικά προβλήματα και δέχεται εύκολα γκολ, εκτός έδρας έχει 8 οβερ σε 13 ματς.

τριάδα απόδοση 6,71 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΦΟΥΛΑΜ ΟΒΕΡ
ΚΑΡΛΑΙΛ-ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΙΝΣ ΝΤΟΝΣ ΟΒΕΡ


ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις αδικούν την Έβερτον, που είναι η ομάδα με τις λιγότερες ήττες σε όλες τις κατηγορίες στην Αγγλία, μόλις δύο. Η Λίβερπουλ θα έχει πρόβλημα στα αμυντικά της χαφ, Λούκας και Άλεν είναι εκτός και το δίδυμο Τζέραντ και Χέντερσον όπως φάνηκε και στο ματς με την Άστον Βίλα δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αν η Έβερτον πάρει τον έλεγχο του κέντρου θα είναι δύσκολο για την Λίβερπουλ να δημιουργήσει καταστάσεις επιθετικά και θα τα περιμένει όλα από τις εμπνεύσεις του Σούαρες και του Στάριτζ. Ο Λουκάκου είναι σχεδόν βέβαιο πως θα βρει πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει απέναντι στην τραγική άμυνα της Λίβερπουλ, κανένας από τους Κέλι, Φλάναγκαν, Κόλο Τουρέ και Σκρτελ δεν εμπνέει σιγουριά. Η παράδοση βέβαια δεν είναι μαζί μας η Έβερτον έχει να κερδίσει στο Άνφιλντ από το 1999, από τότε σε 13 ματς έχουμε 6 νίκες της Λίβερπουλ και7 ισοπαλίες. Η φετινή Έβερτον όμως μέχρι τώρα έχει δείξει πως είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και θα πάμε να σπάσουμε αυτήν την παράδοση...

μονό αποδεκτό απόδοση 4,50 ποντάρισμα 45 μονάδες
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2

τριάδα anytime scorer απόδοση 16,53 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΛΟΥΚΑΚΟΥ(ΕΒΕΡΤΟΝ)
ΜΠΟΝΙ(ΣΟΥΟΝΣΙ)
ΙΣΚΟ(ΡΕΑΛ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 855
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 85
ΚΑΒΑ 770

2 σχόλια: