Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΣ

μπορεί η Νις να κερδίσει το ντέρμπι της Κυανής Ακτής
Την ξέρετε την φράση ''γεννούν και τα κοκόρια του''...μας εκφράζει τέλεια αυτήν την περίοδο, ότι και να προτείνουμε πληρωνόμαστε, απίστευτο momentum τέσσερα συνεχόμενα ταμεία και γενικά από την Πρωτοχρονιά που η κάβα είχε 410 μονάδες, έφτασε σήμερα 20 μέρες μετά τις 1200. Ακόμα βέβαια είμαστε στο μείον και έχουμε δρόμο να διανύσουμε και επίσης είναι σίγουρο πως όπως τώρα mας πάνε όλα θετικά...κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει ο τροχός και θα πάρουμε τον κουβά αγκαλιά.
 Για χτες να πω ότι αν είχε βάλει και ένα γκολ ο Πλατανιάς θα είχαμε πάει τρελό ταμείο...αλλά έστω και με τα δύο Χ μια χαρά μας έκατσε. Σήμερα θα κρατήσω μόνο δύο σημεία και θα τα κάνω μια βαρβάτη δυαδούλα.



ΜΑΡΣΕΙΓ-ΝΙΣ, πρόκριση ΝΙΣ: Nτέρμπι της Κυανής Ακτής με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετή αντιπαλότητα. Το Βελοντρόμ δεν θα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση, αφού το Σαββατοκύριακο έριχνε ασταμάτητη βροχή και αναβλήθηκε και το ματς της Μαρσέιγ με την Βαλενσιέν. Σίγουρο ο κακός αγωνιστικός χώρος θεωρητικά ευνοεί την Νις. Μια Νις που έχει μόλις μια ήττα στα τελευταία εφτά επίσημα ματς που έδωσε και μοιάζει να έχει πάρει τα πάνω της. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει πολύ πίσω και δεν προλαβαίνει την Ευρώπη, στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε, άρα θα δώσει πολύ σημασία στο κύπελλο και θα παρατάξει ότι καλύτερο έχει στην διάθεση της. Η Μαρσέιγ μπορεί να ξεκουράστηκε το Σαββατοκύριακο, αλλά ακολουθεί το ντέρμπι με την Μονακό, ένα ματς που κρίνει πολλά στη μάχη που δίνει για την έξοδο στο Champions League και σίγουρα θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Η πρόκριση για την Νις(έστω και στα πέναλτι) πληρώνει 4,33 και αξίζει να πονταριστεί.

Πριν 15 μέρες στο πρωτάθλημα...για πλάκα. Γιατί όχι και στο κύπελλο?
ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, πρόκριση Γιουβέντους: Η Ρόμα δίνεται φαβορί στον σημερινό νοκ άουτ προημιτελικό κυπέλλου, γιατί το ρεπορτάζ λέει πως ο Κόντε θα κάνει ροτέισον. Δεν το πολυπιστεύω να ξεκουράσει πολλούς...άλλωστε το πρωτάθλημα το έχει πάρει...Η Κυρία θέλει να κάνει το τρεμπλ και δεν νομίζω να αδιαφορήσει, άλλωστε το πολεμικό κλίμα που είχε βγει πριν το ματς ανάμεσα τους πριν λίγες μέρες, ήταν ιδιαίετερα πολεμικό. Να θυμίσω πως σε εκείνο το ματς η Γιουβέντους είχε κερδίσει για πλάκα με 3-0 την Ρόμα, ενώ και τις τελευταίες 9 φορές που έχει επισκεφτεί το Ολίμπικο με την Ρόμα γηπεδούχο έχει ρεκόρ 1-2-6...μόλις μία ήττα. Το 2,90 στο διπλό είναι τεράστιο, θα μειώσω το ρίσκο και θα πάω με την απλή πρόκριση για την Γιουβέντους που πληρώνει το ικανοποιητικό 1,90.

δυάδα απόδοση 8,27 ποντάρισμα 31,6
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΝΙΣ , πρόκριση ΝΙΣ
ΡΟΜΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, πρόκριση ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

τριάδα anytime scorer απόδοση 17,26 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΤΕΒΕΖ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΡΕΑΛ)
ΤΣΒΙΝΤΑΝΙΤΣ(ΝΙΣ)

AΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1000
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 20/01 201,6
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 1201,6 *
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 41,6
ΚΑΒΑ 1160

* το Χ στο Γουέστ Μπρομ-Έβερτον έδινε 3,50 και το Χ στο Νασιονάλ- Εστορίλ 3,20. Η δυάδα είχε απόδοση 11,2  Χ 18 μονάδες που είχαμε ποντάρει στις δυάδες προκύπτουν οι 201,6 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου