Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΟ ΤΑ ΨΑΧΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΕΑΛ

θα γιορτάσουν με γκολ

Το παλέψαμε χτες με τις εκπλήξεις μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Η Όξφορντ μάλιστα προηγήθηκε 0-2 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ισοφαρίστηκε, η Μπέρτον ηττήθηκε με 4-1 αλλά μέχρι το 88' ήταν μέσα στο ματς. Μικρό το κακό άλλωστε παίζαμε τεράστιες αποδόσεις. Τώρα για σήμερα θα προτείνουμε δύο τριάδες διημέρου( Τετάρτη- Πέμπτη). Απλά να σας πω πως τα δύο ματς από το κύπελλο Ελλάδας δεν υπάρχουν στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, όποιος παίζει εκεί ας συμπληρώσει κάτι από το πρωτάθλημα της Χιλής...




ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΒΕΡ: Το 3-0 του πρώτου αγώνα κάνει την ρεβάνς τυπική διαδικασία. Ο Παναθηναϊκός θα κατέβει μισός στα Ψαχνά, αφού ο Αναστασίου άφησε πολλούς εκτός αποστολής. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα οι γηπεδούχοι θα παίξουν ελεύθερα, γενικά περιμένω να δούμε ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες και με γκολ.

ΚΑΤΑΝΙΑ-ΣΙΕΝΑ Χ2: Η Κατάνια βρίσκεται στην τελευταία θέση στο Καμπιονάτο και το τελευταίο που την ενδιαφέρει είναι το κύπελλο. Η Σιένα στην δεύτερη κατηγορία βρίσκεται στην 13η θέση, αλλά αν προσθέσουμε τους -7 βαθμούς με τους οποίους ξεκίνησε το πρωτάθλημα ανεβαίνει  στην τέταρτη. Εκτός έδρας τα πάει περίφημα η Σιένα, με μόλις μία ήττα σε δέκα ματς, αλλά και εφτά ισοπαλίες και δύο νίκες. Ένα άλλο κίνητρο για την Σιένα είναι πως αν προκριθεί στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει εντός έδρας την γειτόνισσα Φιορεντίνα, στο ντέρμπι της Τοσκάνης. Θα πάω με το Χ2 αν είναι να προκριθεί η Κατάνια ας το κάνει στην παράταση.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2: Το ματς είναι την Πέμπτη. Ο Απόλλων τρέχει ένα εξαιρετικό σερί που του έχει δώσει ψυχολογία και με τον Λόρι Σάντζεζ πετάει. Το 3-1 του πρώτου αγώνα κάνει πολύ δύσκολη την πρόκριση για την γηπεδούχο Νίκη Βόλου. Λογικά η Νίκη θα αφήσει αυτό το ματς...καθώς την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με την Κασιόπη που θα κρίνει πολλά για την άνοδο. Ο Σάντζεζ έχει βρετανική κουλτούρα θα το χτυπήσει το ματς για να μην χάσει το σερί της η ομάδα του. Το 2,70 στο διπλό αυτήν την στιγμή Τετάρτη πρωί μοιάζει μεγάλο.

τριάδα απόδοση 8,85 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΚΑΤΑΝΙΑ-ΣΙΕΝΑ Χ2
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΚΟΚΡΟΝ ΑΝΤΕΡ: H Aλκοκρόν έχει καταφέρει το απίστευτο βρίσκεται στην 19η θέση στην Β' Ισπανίας αλλά έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 19 γκολ παθητικό πίσω μόνο από την πρωτοπόρο Λα Κορούνια. Αυτό πρέπει να κάνει και σε αυτό το ματς να παίξει άμυνα για να εκμεταλλευτεί το 1-0 του πρώτου ματς. Η Εσπανιόλ στα τρια ματς που έδωσε την νέα χρονιά γνώρισε ισάριθμες ήττες με σκορ 1-0. Το αντερ μου κάνει στο 1,80.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5: Θα γιορτάσουν την Χρυσή Μπάλα του Κριστιάνο στην Ρεάλ, με τον ίδιο πιστεύω να ξεσπά μετά τα δύο τελευταία ματς που ήταν κακός και έμεινε άσφαιρος. Με το 2-0 του πρώτου ματς δεν έχουν κανένα λόγο να ζοριστούν οι γηπεδούχοι που θα έχουν το μυαλό τους στο σαββατιάτικο ματς με την Γρανάδα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2: Δεν με φοβίζει καθόλου το 5-1 της Δευτέρας που μας κουβάδιασε κιόλας. Θα ξαναπαίξω Σοσιεδάδ, άλλωστε χρωστάει μια απάντηση απέναντι στην Βιγιαρέαλ και σίγουρα αποκλείεται να είναι τόσο κακή όσο την Δευτέρα ξανά. Το 0-0 του πρώτου ματς τις δίνει ένα πλεονέκτημα καθώς θα βρει χώρους να επιτεθεί στην κόντρα που είναι και το δυνατό της σημείο. Εξακολουθώ να πιστεύω πως οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες και τα 2,15 στο Χ2 είναι μεγάλα.

τριάδα απόδοση 8,10 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΛΚΟΚΡΟΝ ΑΝΤΕΡ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΡΕΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ Χ2

μόνο αποδεκτό απόδοση 7,50  ποντάρισμα 10 μονάδες
χατ-τρικ K.Ρονάλντο

ΥΓ. Αύριο Πέμπτη θα πάρουμε ρεπό...ελπίζω να κλείνουμε και τις δύο τριάδες με τα δύο ματς που είναι αυριανά.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500
ΚΑΒΑ 735
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 685

2 σχόλια:

  1. http://www.surfbet.net/tipster.php?tipster=1&hmen=0&lang=el

    Δεν ξέρω αν έχεις υπόψιν αυτό το σάιτ ,
    έχει γαμηθεί να πιάνει μπόμπες.

    Μελέτησε τον Γκούρου , και δες τα παλαιότερα άρθρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το ήξερα φίλε, φαίνεται προσεγμένο...θα το καρφιτσώσω στο αγαπημένα.

      Διαγραφή