Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ...


Παραλίγο το χαλαρό παιχνίδι μας χθες να μας πληρώσει, ένα γκολ στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπιλμπάο μας έλειψε που έμεινε στο 1-0. Μικρό το κακό. Το κουπόνι πλέον γέμισε για τα καλά με την επανέναρξη της Μπουντεσλίγκα και η μελέτη γίνεται πιο δύσκολη. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε σήμερα.




ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1 και οβερ 4,5 : Στον πρώτο γύρο όποτε είχαμε ποντάρει στην Γκλάντμπαχ μας έχει πληρώσει. Εξαιρετική ομάδα, με όμορφο ποδόσφαιρο και έδρα κάστρο με οκτώ νίκες και μια ισοπαλία σε εννιά ματς. Η Μπάγερν Μονάχου έχει κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα, σήμερα θα αγωνιστεί χωρίς τους Ριμπερί, Σβάϊντσάγκερ, Μαρτίνες, και τον Ρόμπεν να κάθεται στον πάγκο καθώς δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του. Σε φιλικό στο Κατάρ έχασε 3-0 από την Σάλτσμπουργκ. Οι αρχικές αποδόσεις ήταν εξωπραγματικές και ο άσσος της Γκλάντμπαχ πλήρωνε μέχρι 9,00 τώρα πλέον έχει πέσει στο 6,50. Τις τελευταίες τρεις φορές στην έδρα της Γκλάντμπαχ τα σκορ ήταν 3-3, 3-1, 3-4. Ελπίζω η διακοπή να μην τους έχει χαλάσει τον ρυθμό και να δούμε ένα ωραίο ματς με γκολ και την Γκλάντμπαχ να κερδίζει για να σπάσει το αήττητο σερί 41 αγώνων της Μπάγερν στο πρωτάθλημα.

έτσι έληξε πριν δύο χρόνια (20/01/2012)

μονό αποδεκτό απόδοση 6,50 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1

ακριβές σκορ απόδοση 41,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 3-2

ακριβές σκορ απόδοση 41,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 3-1

μονό αποδεκτό απόδοση 4,50 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΟΒΕΡ 4,5


ΚΡΕΤΕΙΓ-ΚΑΕΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Κρετέιγ έχει 19 γκολ-γκολ σε 26 επίσημα ματς φέτος και η Καέν έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και 9 γκολ-γκολ σε 10 εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Και μόνο για το σήμα της, αξίζει να ποντάρεις την Σερκλ Μπαστιά

ΣΕΡΚΛ ΜΠΑΣΤΙΑ-ΙΣΤΡ 1: Η ουραγός στο πρωτάθλημα Σερκλ Μπαστιά ενισχύθηκε στις μεταγραφές μπας και μπορέσει να σώσει την κατηγορία. Πήρε την εκτός έδρας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της δυνατής Νανσί, και την Τρίτη προκρίθηκε στους ''16'' του κυπέλλου νικώντας την Νιορ στα πέναλτι. Το σημερινό ματς με την Ιστρ είναι ένας τελικός για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Οι δύο επιτυχίες της έχουν ανεβάσει την ψυχολογία και απέναντι στην Ιστρ που εκτός έδρας χάνεται με εφτά ήττες σε 10 ματς, μπορεί να κάνει μία ακόμα μεγάλη νίκη. Άλλωστε στην Κορσική έχουμε έδρα...καυτή ατμόσφαιρα.

ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ ΟΒΕΡ 3,5: Η ΦΚ Αιντχόβεν έχει εντός έδρας 8 οβερ 3,5 σε 12  ματς και η Χέλμοντ 9 οβερ 3,5 σε 12 εκτός έδρας ματς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 4 συνεχόμενα οβερ 3,5 και οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 οβερ 3,5 στα τελευταία έξι. Το αντίστοιχο περσινό ματς ήρθε 3-4. Το οβερ 3,5 πληρώνει 1,90 και βάση των στατιστικών είναι πολύ πιθανό να έρθει,

τριάδα απόδοση 8,93 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΚΡΕΤΕΙΓ-ΚΑΕΝ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΕΡΚΛ ΜΠΑΣΤΙΑ-ΙΣΤΡ 1
ΦΚ ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 1100
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 85
ΚΑΒΑ 1015





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου