Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

TO CHAMPIONS LEAGUE MΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ


Άλλη μια κακή μέρα η Κυριακή για την στήλη μας. Συμπληρώσαμε εννιά προτάσεις συνεχόμενες στον κουβά. Από την δεύτερη μέρα της πέμπτης αγωνιστικής του champions league έχουμε να πληρωθούμε...ας ελπίσουμε σήμερα πως θα επιστρέψουμε στα ταμεία πάλι με το champions league. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.



ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2 : Μεγάλο φαβορί η Μπενφίκα λόγω της αδιαφορίας της Παρί Σε Ζερμέν. Εγώ πάντως θα πάω με τους Γάλλους, μπορεί να μην έχουν Ιμπραίμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ ,Φαν Ντερ Βιλ και Βεράτι, αλλά δείτε την εντεκάδα και πείτε μου αν δεν μπορούν αυτοί να κερδίσουν την προβληματική φέτος Μπενφίκα: Σιρίγκου – Ζαλέ, Μαρκίνιος, Ζ. Καμαρά, Μάξουελ (Ντιν) – Τ. Μότα, Ραμπιό, Παστόρε – Μενέζ, Λαβέτσι (Λούκας), Καβάνι.
Επίσης αν οι γηπεδούχοι ακούσουν ότι ο Ολυμπιακός κερδίζει με 2-0 για παράδειγμα με τι κουράγιο θα κυνηγήσουν την νίκη; Το διπλό πληρώνει 3,40 και θα το τιμήσω , λίγο διάθεση να έχει η ομάδα του Μπλαν μπορεί να το βγάλει.

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ: Τελικός για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Oι Τσέχοι χωρίς βαθμό στον όμιλο ,με νίκη όμως σήμερα με σκορ καλύτερο του 3-2 που έχασαν στην Μόσχα παίρνουν την τρίτη θέση. Οι δυο έχουν τις χειρότερες άμυνες της διοργάνωσης με 16 γκολ παθητικό για την Βικτόρια και 15 για την ΤΣΣΚΑ. Οι γηπεδούχοι έχουν τέσσερα οβερ σε πέντε ματς ,με την ήττα από την Μπάγερν με 0-1 να είναι η μοναδική παραφωνία με την Γερμανική ομάδα να παίζει σβηστά και να έχει και δύο δοκάρια. Η ΤΣΣΚΑ έχει μόνο όβερ μέχρι τώρα. Κάθε γκολ που θα μπαίνει θα οδηγεί στον αντίπαλο να κυνηγήσει την απάντηση...για αυτό θα πάμε με το οβερ του 1,85.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ: Η Λεβερκούζεν για να πάρει την πρόκριση, πρέπει να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Σαχτάρ που αντιμετωπίζει την Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ. Οπότε θα προσπαθήσει να κλειδώσει γρήγορα τους τρεις βαθμούς της νίκης στο δικό της ματς και να περιμένει τα ευχάριστα... Όμως η Σοσιεδάδ που είναι αδιάφορη, περιμένω σήμερα να παλέψει για την νίκη, δεν έχουν τίποτα να χάσουν οι Βάσκοι και θέλουν να αποδείξουν ότι άξιζαν καλύτερης πορείας στην διοργάνωση. Περιμένω καλό ματς με ρυθμό και πολλά γκολ και τους Βάσκους να κάνουν ζημιά στην Λεβερκούζεν.

τριάδα απόδοση 10,06 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ 2
ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΟΒΕΡ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ: Η Γαλατασαράι του Μαντσίνι δεν αξίζει την πρόκριση στους 16 με βάση την εικόνα που έχει δείξει στα μέχρι τώρα ματς. Όσο καυτή ατμόσφαιρα και να δημιουργήσουν οι γείτονες μας δεν νομίζω να επηρεάσουν την έμπειρη και κυνική Γιουβέντους. Περιμένω από την ομάδα του Κόντε να κλείσει καλά τους χώρους και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με την άμυνα της Γαλατασαράι να παρουσιάζει τεράστια κενά. Το φτωχό διπλό του 1,85 δεν με ικανοποιεί για αυτό θα πάω με το Χ ημίχρονο -2 τελικό, αφού όσο περνά η ώρα θα ανοίγονται περισσότερο οι γηπεδούχοι και ο Τέβες θα καιροφυλακτεί.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΟΒΕΡ 3,5: Η Μάντσεστερ ψάχνει από κάπου να πιαστεί μετά τα διαδοχικά χαστούκια στην Πρέμιερ Λιγκ. Στο σημερινό ματς ψάχνει την ισοπαλία για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου. Για πρώτη φορά μετά από καιρό θα έχει δίδυμο μπροστά τους Ρούνει και Φαν Πέρσι και πιστεύω πως ο Μόγιες θα ψάξει μια καλή εμφάνιση για να διασκεδάσει λίγο τις εντυπώσεις. Πάμε τώρα στην Σαχτάρ, οι Ουκρανοί θέλουν νίκη για να μην τους ενδιαφέρει τι γίνεται στο άλλο ματς στην Ισπανία, αν δεν κερδίσουν και η Λεβερκούζεν φύγει από την νίκη από την έδρα της Σοσιεδάδ μένουν τρίτοι. Το παιχνίδι που ταιριάζει στην ομάδα του Λουτσέσκου είναι το γρήγορο με ρυθμό, καθώς στην επίθεση της διαθέτει αρκετούς Λατινοαμερικάνους. Από την μία η Μάντστεστερ που ψάχνει ξέσπασμα και θα έχει Ρούνει- Φαν Πέρσι στην εντεκάδα, από την άλλη η Σαχτάρ που θα κυνηγήσει την νίκη και μόνο αυτή, τα πολλά γκολ μοιάζουν με πιθανό σενάριο, που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τις απουσίες που έχει ο Μόγιες στην άμυνα του(Βίντιτς, Εβρά, Σμόλινγκ). Θα παίξει ο Φέρντιναντ μάλλον...περιμένω να δω με ποιον τρόπο θα σταματήσει τους πυραυλοκίνητους επιθετικούς των  Ουκρανών.

δυάδα απόδοση 13,06 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ ΟΒΕΡ 3,5

πεντάδα anytime scorer απόδοση 202,58 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΧΟΝΤΑ(ΤΣΣΚΑ)
ΛΟΥΙΖ ΑΝΤΡΙΑΝΟ(ΣΑΧΤΑΡ)
ΤΕΒΕΖ(ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ)
ΚΑΒΑΝΙ(ΠΑΡΙ)
ΚΙΣΛΙΝΓΚ(ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 150
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου