Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ME THN AΡΣΕΝΑΛ ΤΟΥ ΒΕΝΓΚΕΡ

φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα η φετινή Άρσεναλ
Αργήσαμε λίγο σήμερα λόγω του αγώνα της Γαλατασαράι με την Γιουβέντους που τέλειωσε πριν από λίγο, με μεγάλη νικήτρια την ομάδα του Ντρογκμπά και του Σνάιντερ. Έγινε λοιπόν μια έκπληξη με την πρωταθλήτρια Ιταλίας να μένει εκτός. Κάτι μου λέει πως σήμερα θα έχουμε και άλλες εκπλήξεις.




ΝΑΠΟΛΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2: η ομάδα του Μπενίτεθ για να προκριθεί θέλει νίκη με τρία γκολ επί της Άρσεναλ, η να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ντόρτμουντ(πχ. ισοπαλία Ντόρτμουντ -νίκη Νάπολι, ήττα Ντόρτμουντ- ισοπαλία Νάπολι). Επειδή όπως θα δείτε και παρακάτω, πιστεύω πως η Ντόρτμουντ θα κερδίσει εύκολα την Μαρσέιγ, το μοναδικό σενάριο για πρόκριση των Ναπολιτάνων είναι η νίκη με τρία γκολ διαφορά επί της ομάδας του Βενγκέρ...δηλαδή απίθανα πράγματα, με βάση την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Η Νάπολι δεν πατάει καλά, έχει προβλήματα στην άμυνα, δέχτηκε για πλάκα τρία γκολ από την Ουντινέζε. Αντίθετα η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Βενγκέρ έχει προσθέσει στην ομάδα του κυνικότητα, η φετινή Άρσεναλ δείχνει να είναι φτιαγμένη με μέταλλο. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει την μπάλα στον αντίπαλο και να περιμένει για να χτυπήσει στην κόντρα(το έκανε άψογα στην εκτός έδρας νίκη επί της Ντόρτμουντ), ενώ παρουσιάζεται επιτέλους αξιόπιστη και αμυντικά. Κάτι ανάλογο περιμένω και στο σημερινό ματς, θα βρει τους χώρους να χτυπήσει στην κόντρα. Το 2,80 στο διπλό θα κρατήσω.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ: Απίστευτα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του Κλοπ και οδυνηρή ήττα από την Λεβερκούζεν το Σάββατο. Σήμερα η Ντόρτμουντ θα παρουσιαστεί με φοβερή δίψα για την νίκη που τις δίνει την πρόκριση στους 16, έχουν καταλάβει όλοι στην ομάδα πως το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρουν και θα κυνηγήσουν με μανία την διάκριση στο champions league. Πιστεύω λοιπόν πως ο Κλοπ θα κάνει τα μαγικά του στον τομέα της ψυχολογίας και οι παίχτες θα μασάνε σίδερα από το πρώτο λεπτό, για αυτό θα πάω με το διπλό από το ημίχρονο. Δεν νομίζω να έχουν κουράγιο να αντισταθούν στην Μαρσέιγ μετά τις πέντε ήττες στον όμιλο , τα συνεχή στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα που έφεραν την απομάκρυνση του προπονητή...

ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΖΕΝΙΤ 2: Δεν χρειάζεται να γράφω πολλά, αν καταφέρει η Ζενίτ του Σπαλέτι να μην κερδίσει την Αούστρια και μείνει και πάλι απέξω από τους 16...τι να πώ? Στο 1,60 το διπλό ,αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, εντάξει οι Αυστριακοί το έκαναν το κομμάτι τους την προηγούμενη αγωνιστική με το 1-1 στο Πόρτο, δεν νομίζω να καταφέρουν ξανά.

τριάδα απόδοση 9,24 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΝΑΠΟΛΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-2 ΤΕΛΙΚΟ
ΑΟΥΣΤΡΙΑ-ΖΕΝΙΤ 2

μονό αποδεκτό απόδοση 5,25 ποντάρισμα 25 μονάδες
ΣΑΛΚΕ-ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 100
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου