Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΟΥΕΛΒΑ


Όπως ακριβώς περιμέναμε πήγε χτες το ντέρμπι της Ιταλίας ανάμεσα στην Μίλαν και την Ρόμα, γκολ και θέαμα και πληρωθήκαμε. Σήμερα το πρόγραμμα είναι πολύ μέτριο, αλλά μετά από από μπόλικη σκέψη θα κάνουμε μια προσπάθεια.




ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΟΛΝΤΑΜ ΟΒΕΡ: Ο αγώνας είναι για το κύπελλο Αγγλίας, ο νικητής παίρνει σαν έπαθλο την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ...Κάτι που θέλουν σαν τρελές όλες οι μικρές ομάδες στην Αγγλία, μια αναμέτρηση με μία από τις μεγάλες ομάδες. Το παιχνίδι είναι τηλεοπτικό και με την Λίβερπουλ στο βάθος αναμένεται να πέσουν κορμιά...Θα πάω με το οβερ.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ 2: Επαναληπτικός του 3-3 της Παμπλόνα. Η Οσασούνα ενδιαφέρεται πιο πολύ για το πρωτάθλημα, όπου και βρίσκεται πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Στο σημερινό ματς θα κατεβεί με πολλούς αναπληρωματικούς. Η Μάλαγα δεν τα πάει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει το κύπελλο. Στο πρώτο ματς η Μάλαγα προηγήθηκε με 3-0, αλλά ένα ξαφνικό μπλακ άουτ 20 λεπτών έφερε το 3-3. Σήμερα περιμένω από τους φιλοξενούμενους του Σούστερ να είναι πιο αποφασιστικοί και να παίρνουν το διπλό που τις δίνει πρόκριση.

δυάδα απόδοση 5,00 ποντάρισμα 28,45
ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ-ΟΛΝΤΑΜ ΟΒΕΡ
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ 2

η απίθανη φανέλα της Ουέλβα

ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΥΕΛΒΑ 2:  Στο πρώτο ματς η Ουέλβα πήρε την νίκη με 1-0. Η δεύτερη στο πρωτάθλημα της Σεγκούντα θα υπερασπιστεί το προβάδισμα της στην έδρα της Λεβάντε. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν εύκολα δίχτυα  έχουν σκοράρει 34 γκολ στο πρωτάθλημα και επιθετικά πετάνε φωτιές. Η Λεβάντε όπως ξέρουμε έχει πρόβλημα στο να δημιουργήσει παιχνίδι και θα αφήσει κενά στην άμυνα της αφού θα αναγκαστεί να βγει μπροστά. Θα πάω με το διπλό του 5,25.

μονό αποδεκτό απόδοση 5,25 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΟΥΕΛΒΑ 2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 130
ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ 16/12  93,45
ΝΕΑ ΚΑΒΑ 223,45
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 43,45
ΚΑΒΑ 180

ΥΓ. Τα Λέστερ -Μάντσεστερ Σίτυ και Σάντερλαντ- Τσέλσι θα είναι στο μικροσκόπιο και μπορεί να τα χτυπήσουμε στο live...με ποστ στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου