Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ...


Δεν μας ήθελε την Πέμπτη. Το 2-1 του ημιχρόνου στο Σίτυ-Λίβερπουλ μας έφερε πολύ κοντά στον άσσο και το οβερ 3,5 που μας έδιναν 230 μονάδες...αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκε άλλο γκολ. Έτσι μείναμε με τον κουβά αγκαλιά και τα μελομακάρονα για παρηγοριά. Σήμερα θα ρίξουμε μια δυάδα από τα ματς της Πρέμιερ Λιγκ.



ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟΒΕΡ:  Οι γηπεδούχοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και έχουν πλησιάσει στον πάτο της βαθμολογίας και περιμένουν το σημερινό ματς για να ανακάμψουν. Την Πέμπτη ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 68' απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά μέσα σε 11 λεπτά δέχτηκε τρία γκολ και έμεινε με άδεια χέρια. Η Γουέστ Μπρομ πήρε μια ισοπαλία ψυχολογίας στην έδρα της Τότεναμ (1-1) ενώ ακόμα ψάχνει να βρει τον καινούριο προπονητή της. Οκτώ ματς μακριά από τις νίκες έχουν μείνει οι φιλοξενούμενοι. Οι κακές εμφανίσεις και των δύο, οι απουσίες στην άμυνα της Γουέστ Χαμ και ανάγκη που έχουν για βαθμούς θα τους οδηγήσει σε ένα ανοιχτό ματς για αυτό θα πάω με το οβερ που πληρώνει 2,00.

ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ: Υπερβολικά τυχερή ήταν η Μάντσεστερ Γ. στο 2-3 επί της Χαλ, μάλιστα πολλοί είπαν πως θύμισε κωλοφαρδία Σερ Άλεξ...Σήμερα θα αντιμετωπίσει την Νόργουιτς εκτός έδρας, με πολλές απουσίες. Τζόουνς, Ράφαελ και Φαν Πέρσι, Βαλένσια, Φελαινί και Νάνι είναι εκτός. Δεξί μπακ θα παίξει ο Σμόλινγκ και στα χαφ ο Κάρικ μετά από απουσία δύο μηνών μαζί με τον άμπαλο Κλέβερλι. Ο Μόγιες θα περιμένει τα πάντα από τον Ρούνει...Οι γηπεδούχοι δεν είναι κάτι συγκλονιστικό αλλά ούτε η Χαλ ήταν που κοιμήθηκε ο θεός για να κερδίσει η Γιουνάιτεντ. Δεν θα κερδίσει σήμερα ο Μόγιες, η ομάδα του φέτος δεν μπορεί να μπει στις διεκδικήτριες του τίτλου...ας το καταλάβει σήμερα καλύτερα. Με δεξί μπακ τον Σμόλινγκ και χαφ των Κάρικ και τον Κλέβερι δεν πας πουθενά.



δυάδα απόδοση 4,80 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΟΒΕΡ
ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 1Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 50
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου