Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ



Η Ελλάδα θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Και πρόκειται για μία τεράστια διάκριση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς η χώρα μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση και τρίτη συνολικά.  Ουσιαστικά η πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας επιβεβαιώνει την παρουσία της Ελλάδας αν όχι στις μεγάλες, στις σημαντικές ποδοσφαιρικές δυνάμεις του πλανήτη.


ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ
Η πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας σε Παγκόσμιο Κύπελλο δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ευχάριστη εμφάνιση. Η ομάδα, του αείμνηστο Αλκέτα Παναγούλια, διασύρθηκε στο Μουντιάλ των ΗΠΑ, το 1994, δημιουργώντας κύματα απογοήτευσης σε Ελλάδα και ομογένεια.
Η ελληνική ομάδα, βρέθηκε σε έναν  όμιλο με ορισμένες από τις πιο ισχυρές και φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Η Αργεντινή είχε στη σύνθεσή της τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα πριν τιμωρηθεί και ήταν ασταμάτητη έως τότε, η Βουλγαρία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, αποκλείοντας την κάτοχο του τροπαίου Γερμανία, ενώ και η Νιγηρία ήταν η νέα μεγάλη δύναμη της Αφρικής.Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά  με το περίφημο -αλλά ντροπιαστικό- 4-4-2 να έχει μείνει στην ιστορία. Η Ελλάδα γνώρισε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (4-0, 4-0, 2-0) -χωρίς μάλιστα να πετύχει γκολ- από Αργεντινή, Βουλγαρία και Νιγηρία αντίστοιχα.

Η εντεκάδα του πρώτου αγώνα της Ελλάδας σε Μουντιάλ απέναντι στην Αργεντινή


Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Ελλάδα - Αργεντινή 0-4 (Μπατιστούτα 2', 45', 90', Μαραντόνα 60'), Βοστώνη, 21/06/1994, θεατές 54.456
Ελλάδα - Βουλγαρία 0-4 (Στόιτσκοφ 5' πέναλτι, 55' πέναλτι, Λέτσκοφ 66', Μποριμίροφ 90'), Σικάγο, 26/06/1994, θεατές 63.160
Ελλάδα - Νιγηρία 0-2 (Φίνιντι 45', Αμοκάτσι 90'), Βοστώνη, 29/06/1994, θεατές 53.001



ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
        1              Αντώνης Μήνου               Τ              36           Απόλλων Αθηνών
15           Χρήστος Καρκαμάνης   Τ              24           Άρης
20           Ηλίας Ατματζίδης            Τ              25           ΑΕΚ
2              Στράτος Αποστολάκης  Α             30           Παναθηναϊκός
3              Θανάσης Κολιτσιδάκης                Α             27           Παναθηναϊκός
4              Στέλιος Μανωλάς            Α             32           ΑΕΚ
5              Γιάννης Καλιτζάκης        Α             28           Παναθηναϊκός
13           Βάιος Καραγιάννης        Α             25           ΑΕΚ
18           Κυριάκος Καραταΐδης   Α             28           Ολυμπιακός
22           Αλέξης Αλεξίου                Α             30           ΠΑΟΚ
6              Γιώτης Τσαλουχίδης       Μ            31           Ολυμπιακός
8              Νίκος Νιόπλιας Μ            29           Παναθηναϊκός
11           Νίκος Τσιαντάκης            Μ            30           Ολυμπιακός
12           Σπύρος Μαραγκός          Μ            27           Παναθηναϊκός
17           Μηνάς Χατζίδης               Μ            27           Ολυμπιακός
19           Σάββας Κωφίδης             Μ            33           Άρης
7              Δημήτρης Σαραβάκος   Ε              32           Παναθηναϊκός
9              Νίκος Μαχλάς   Ε              21           ΟΦΗ
10           Τάσος Μητρόπουλος     Ε              36           ΑΕΚ
14           Βασίλης Δημητριάδης   Ε              28           ΑΕΚ
16           Αλέξης Αλεξούδης          Ε              21           ΟΦΗ
21           Αλέκος Αλεξανδρής       Ε              25           Ολυμπιακός

Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ


η πρώτη νίκη σε Μουντιάλ
Η δεύτερη συμμετοχή σε Μουντιάλ άργησε 16 χρόνια...το 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής. Αυτή την φορά τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα, η εθνική μας με τον Ότο Ρεχάγκελ να βρίσκεται για τελευταία φορά στο τιμόνι της, κατάφερε να κάνει την πρώτη της νίκη. Η κλήρωση έφερε στον δρόμο της Ελλάδας δύο από τις αντιπάλους που είχε και στο Μουντιάλ 1994, την Αργεντινή και τη Νιγηρία, οι οποίες μαζί με τη Νότια Κορέα, συμμετείχαν στον δεύτερο όμιλο. Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν ιδανικά για την Ελλάδα καθώς στον πρώτο αγώνα με τους Νοτιοκορεάτες, ηττήθηκε με 2-0. Η πρώτη νίκη και τα πρώτα τέρματα σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ήρθαν τελικά στον δεύτερο αγώνα επί της Νιγηρίας με 2-1. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Αργεντινή, η Ελλάδα δεν τα κατάφερε και με ήττα 2-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.




Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Ελλάδα - Νότια Κορέα 0-2 (Λι Γιούνγκ Σο 7', Παρκ Γι Σουνγκ 52'), Πορτ Ελίζαμπεθ, 12/06/2010
Ελλάδα - Νιγηρία 2-1 (Σαλπιγγίδης 44', Τοροσίδης 71' - Ούτσε 16'), Μπλουμφοντέιν, 17/06/2010
Ελλάδα - Αργεντινή 0-2 (Ντεμικέλις 77', Παλέρμο 89'), Πολοκουάνε, 22/06/2010

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ
Τερματοφύλακες
Μιχάλης Σηφάκης(Άρης)
Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός)
Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ)
Αμυντικοί
Γιώργος Σεϊταρίδης(Παναθηναϊκός)
Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός)
Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια)
Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Τζένοα
Σωτήρης Κυργιάκος(Λίβερπουλ)
Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός)
Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός)
Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός)
Στέλιος Μαλεζάς(ΠΑΟΚ)
Μέσοι
Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός)
Αλέξανδρος Τζιόλης(Σιένα)
Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός)
Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός)
Χρήστος Πατσατζόγλου(Ομόνοια)
Σάκης Πρίττας(Άρης)
Επιθετικοί
Αγγελος Χαριστέας(Νυρεμβέργη)
Δημήτρης Σαλπιγγίδης(-)
Παντελής Καπετάνος(Στεάουα)
Φάνης Γκέκας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης)
Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ)


H TΡΙΤΗ ΦΟΡΑ
Το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας θα βρεθούμε για τρίτη φορά στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Η εθνική μας κληρώθηκε στον τρίτο όμιλο με αντιπάλους την Κολομβία, την Ακτή Ελεφαντοστού και την Ιαπωνία. Σε μία πρώτη ανάγνωση, ο όμιλος θα μπορούσε να είναι πολύ δυσκολότερος, δεδομένου πως δεν υπάρχει το λεγόμενο «μεγαθήριο» από τις παραδοσιακές μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου.Από την άλλη φαίνεται πως και οι τέσσερις ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες για να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν στους «16» της διοργάνωσης. Ας δούμε των προφίλ των τριών ομάδων:



Κολομβία
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:  Θα συμμετάσχει για 5η φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις προηγούμενες τέσσερις παρουσίες της (1962, 1990, 1994, 1998) κατάφερε μία φορά (1990) να προκριθεί στους «16». Ο συνολικός απολογισμός της είναι 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 8 ήττες και 14-23 τέρματα.
ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ: Πήρε την δεύτερη προνομιούχο θέση των προκριματικών της Λατινικής Αμερικής, συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς σε 16 ματς (9 νίκες, 3 ισοπαλίες, 4 ήττες, 27-13 τέρματα). Αντιμετώπισε τη Βολιβία (5-0, 2-1), τη Βενεζουέλα (1-1, 0-1), την Αργεντινή (1-2, 0-0), το Περού (2-0, 1-0), το Εκουαδόρ (1-0, 0-1), την Ουρουγουάη (4-0, 0-2), τη Χιλή (3-3, 3-1) και την Παραγουάη (2-0, 2-1).
1ΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Φαλκάο (9 γκολ σε 13 συμμετοχές)

Μετά από 16 χρόνια απουσίας, η Κολομβία επιστρέφει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με τον «μπόμπερ» Φαλκάο να σημειώνει 9 γκολ στα προκριματικά, οι «καφετέρος» προκρίθηκαν ως δεύτεροι από τον όμιλο της Νότιας Αμερικής.
Τεχνικός της ομάδας είναι ο Αργεντινός Χοσέ Πέκερμαν, που είχε οδηγήσει την εθνική Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2006, μένοντας στην ιστορία για τις τραγικές εμπνεύσεις του στον προημιτελικό με τη Γερμανία.
Στο ρόστερ της Κολομβίας υπάρχουν παίκτες με εξαιρετικά επιθετικά προσόντα, όπως ο Χαμές Ροντρίγκεζ της Μονακό και ο Τζάκσον Μαρτίνεζ της Πόρτο. Στα προκριματικά του Μουντιάλ φιλοδώρησε με 27 γκολ τις αντίπαλες άμυνες ενώ ξεχώρισε το 4-0 επί της Ουρουγουάης.
Η μοναδική αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Κολομβία, ήταν ένα φιλικό στη Νέα Υόρκη, λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ των ΗΠΑ. Σε εκείνο το ματς η Ελλάδα ηττήθηκε 2-0 από την Κολομβία του Βαλντεράμα, με γκολ των Γκαμπίρι και Ρινκόν. 

Ακτή Ελεφαντοστού
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:  Θα συμμετάσχει για 3η φορά (συνεχόμενη)σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, χωρίς να έχει καταφέρει στις δύο προηγούμενες να έχει περάσει από τη φάση των ομίλων. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 2 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και 9-9 τέρματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ: Πήρε μέρος σε δύο προκριματικές φάσεις της αφρικανικής ζώνης και εξασφάλισε σχετικά άνετα και χωρίς ήττα το εισιτήριο πρόκρισης. Έδωσε συνολικά 8 αγώνες, με 5 νίκες,  3 ισοπαλίες και 19-7 τέρματα (μ.ο. 2.38-0.88). Στον 2ο προκριματικό γύρο πήρε την πρωτιά στον 3ο όμιλο, με αντιπάλους το Μαρόκο (2-2, 1-1), την Τανζανία (2-0, 4-2) και την Γκάμπια (3-0, 3-0). Στον 3ο γύρο αντιμετώπισε τη Σενεγάλη και με νίκη εντός έδρας 3-1 και ισοπαλία εκτός 1-1 πανηγύρισε την πρόκριση στα γήπεδα της Βραζιλίας.

1ΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Σάλομον Καλού (5 γκολ σε 7 συμμετοχές)

1ΟΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Μπουμπακάρ Μπαρί  (8)

Το Μουντιάλ της Βραζιλίας αναμένεται να είναι και η τελευταία μεγάλη εμφάνιση του Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο ποδοσφαιριστής που με την απόδοσή του στους ευρωπαϊκούς συλλόγους έκανε γνωστή την Ακτή σε όλο τον κόσμο, θα κλείσει την καριέρα του με τον δέοντα τρόπο, ήτοι τη συμμετοχή του στην κορυφαία γιορτή του ποδοσφαίρου.
Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει δεδομένα πληθώρα εξαιρετικών ποδοσφαιριστών, όμως αυτοί παραμένουν… άτιτλοι. Οι οπαδοί της ομάδας δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από το γεγονός πως η παρέα του Γιάγια Τουρέ και του Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν έχει καταφέρει να φέρει ένα τίτλο στη χώρα, έχοντας αποτύχει σε πέντε Κόπα Άφρικα.
Η «χρυσή γενιά» των Αφρικανών, πήρε μέρος σε δύο συνεχή μουντιάλ, το 2006 και το 2010, όμως δεν κατάφερε κάτι καλό, παρά τις εξαιρετικές προοπτικές της ομάδας.
Τεχνικός των Ιβοριανών, είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ αλλά και πολλών γαλλικών ομάδων, Σαμπρί Λαμουσί. Ο Λιονέζος τεχνικός έχει καταφέρει να δώσει ενέργεια στην ομάδα, με την επιθετική της γραμμή να πετάει…φωτιές.
Ντρογκμπά, Ζερβίνιο και Σαλομόν Καλού σκοράρουν ανελλιπώς και απειλούν κάθε αντίπαλη άμυνα.

Ιαπωνία

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ/ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ:  Θα συμμετάσχει για 5η φορά –και μάλιστα συνεχόμενη- σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στις προηγούμενες τέσσερις παρουσίες της κατάφερε δύο φορές (2002, 2010) να καταλάβει την 9η θέση. Ο συνολικός απολογισμός της είναι 4 νίκες, 3 ισοπαλίες, 7 ήττες και 12-16 τέρματα.

ΠΩΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ: Πήρε μέρος στην  3η και 4η προκριματική φάση της ασιατικής ζώνης, δίνοντας συνολικά 14 ματς με απολογισμό 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 30-8 (μ.ο. 2.14-0.57). Στην 3η προκριματική φάση κατετάγη στη δεύτερη θέση του 3ου ομίλου και αντιμετώπισε τις Β. Κορέα (1-0, 0-1), Ουζμπεκιστάν (1-1, 0-1), Τατζικιστάν (8-0, 4-0). Στην 4η προκριματική φάση κατέκτησε την πρωτιά στον 2ο όμιλο, με αντιπάλους το Ομάν (3-0, 2-1), την Αυστραλία (1-1, 1-1),την Ιορδανία (6-0, 1-2) και το Ιράκ (1-0, 1-0).

1ΟΣ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Σίνζι Οκαζάκι (8 γκολ)

1ΟΣ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ: Σίνζι Οκαζάκι (14)

Εννέα χρόνια μετά την πρώτη αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ιαπωνία, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντίπαλες.
 Στο Confederations Cup του 2005, στο οποίο η Ελλάδα συμμετείχε ως πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, οι «σαμουράι» επικράτησαν με 1-0 της εθνικής ομάδας.
 Από το 2010, προπονητής της Ιαπωνίας είναι ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, που έχει καταφέρει να περάσει τη νοοτροπία του στους «σαμουράι», με αποτέλεσμα να παρουσιάζουν ταχύτατη ανάπτυξη παιχνιδιού και ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα.
 Κεισούκε Χόντα και Σίνζι Καγκάβα είναι τα μεγάλα αστέρια της Ιαπωνίας. Ποδοσφαιριστές που είναι ταχύτατοι με τη μπάλα στα πόδια, δημιουργούν ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες και παράλληλα σκοράρουν κατά ριπάς.
 Μεγάλος σκόρερ της ομάδας πάντως είναι ο Σίνζι Οκαζάκι που σε 72 διεθνείς συμμετοχές έχει σκοράρει 36 φορές.

OI ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
Σύμφωνα με την γνωστή ιστιοσελίδα transfermarkt  η αξία των παιχτών που θα βρεθούν το καλοκαίρι στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι ξεπερνάει τα 5 δις ευρώ. Η πιο ακριβή ομάδα είναι η Ισπανία, με την Αργεντινή να ακολουθεί. Η εθνική μας βρίσκεται στην 24η θέση ανάμεσα στις 32 χώρες. Ο Μέσι είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής με τον Κ.Ρονάλντο να ακολουθεί. Πρώτος Έλληνας σε αξία είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.
Αναλυτικά :

Οι πιο ακριβές ομάδες του Μουντιάλ
Ισπανία: 526.821.000 ευρώ
Αργεντινή: 464.610.000 ευρώ
Ιταλία: 416.120.000 ευρώ
Γαλλία: 406.860.000 ευρώ
Βραζιλία: 401.950.000 ευρώ
Γερμανία: 401.130.000 ευρώ
Βέλγιο: 377.570.000 ευρώ
Πορτογαλία: 337.640.000 ευρώ
Αγγλία: 368.630.000 ευρώ
Κολομβία: 238.370.000 ευρώ
Ουρουγουάη: 209.470.000 ευρώ
Ρωσία: 199.690.000 ευρώ
Κροατία: 188.270.000 ευρώ
Ολλανδία: 176.190.000 ευρώ
Ακτή Ελεφαντοστού: 146.700.000 ευρώ
Χιλή: 141.460.000 ευρώ
Καμερούν: 139.480.000 ευρώ
Ελβετία: 124.010.000 ευρώ
Ιαπωνία: 110.530.000 ευρώ
Νιγηρία: 101.620.000 ευρώ
Βοσνία Ερζεγοβίνη: 99.010.000 ευρώ
Γκάνα: 95.700.000 ευρώ
Αλγερία: 74.450.000 ευρώ
24) Ελλάδα: 70.550.000 ευρώ
Εκουαδόρ: 67.360.000 ευρώ
Κορέα: 49.150.000 ευρώ
ΗΠΑ: 48.970.000 ευρώ
Μεξικό: 45.050.000 ευρώ
Ιράν: 25.520.000 ευρώ
Αυστραλία: 23.640.000 ευρώ
Κόστα Ρίκα: 17.980.000 ευρώ
Ονδούρα: 17.240.000 ευρώ

Οι πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές
1) Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή): 126.110.000 ευρώ
2) Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία): 105.690.000 ευρώ
3) Φαλκάο (Κολομβία): 63.650.000 ευρώ
-) Έντισον Καβάνι (Ουρουγουάη): 63.650.000 ευρώ
5) Ρόμπιν Φαν Πέρσι (Ολλανδία): 47.440.000 ευρώ
-) Χουλκ (Βραζιλία): 47.440.000 ευρώ
-) Γουέιν Ρούνει (Αγγλία): 47.440.000 ευρώ
-) Τόμας Μίλερ (Γερμανία): 47.440.000 ευρώ
9) Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη): 44.430.000 ευρώ
10) Κουν Αγκουέρο (Αργεντινή): 42.030.000 ευρώ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος: 10.570.000 ευρώ
* Τα νούμερα είναι από το transfermarkt

ΦΑΒΟΡΙ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει ήδη αποδόσεις για πιθανή κατάκτηση του Μουντιάλ. Μεγάλο φαβορί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις λοιπόν των εταιριών είναι η διοργανώτρια Βραζιλία, με την Γερμανία, την Αργεντινή και την Ισπανία να ακολουθούν. Άξιο αναφοράς είναι πως πέμπτο φαβορί δίνεται το Βέλγιο, μπροστά από παραδοσιακές δυνάμεις όπως : Aγγλία, Ιταλία, Ολλανδία και Γαλλία. Στην 24η θέση βρίσκεται η εθνική μας.

Αναλυτικά:

BΡΑΖΙΛΙΑ 4,00
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 6,00
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 6,50
ΙΣΠΑΝΙΑ 7,00
ΒΕΛΓΙΟ 17,00
ΙΤΑΛΙΑ 21,00
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 21,00
ΓΑΛΛΙΑ 26,00
ΑΓΓΛΙΑ 26,00
ΚΟΛΟΜΒΙΑ 26,00
ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 29,00
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 34,00
ΧΙΛΗ 34,00
ΡΩΣΙΑ 81,00
ΓΚΑΝΑ 126,00
ΜΕΞΙΚΟ 126,00
ΗΠΑ 151,00
ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 151,00
ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ 151,00
ΕΛΒΕΤΙΑ 151,00
ΒΟΣΝΙΑ 151,00
ΚΡΟΑΤΙΑ 151,00
ΙΑΠΩΝΙΑ 176,00
ΕΛΛΑΔΑ 201,00
ΝΙΓΗΡΙΑ 251,00
Ν.ΚΟΡΕΑ 251,00
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 251,00
ΚΑΜΕΡΟΥΝ 301,00
ΙΡΑΝ 751,00
ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ 1001,00
ΑΛΓΕΡΙΑ 1001,00
ΟΝΔΟΥΡΑ 1501,00

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ



1ος Ομιλος
12/06 23:00 Σάο Πάουλο Βραζιλία-Κροατία
13/06 19:00 Νατάλ Μεξικό-Καμερούν
17/06 22:00 Φορτελέσα Βραζιλία-Μεξικό
18/06 22:00 Μανάους Καμερούν-Κροατία
23/06 23:00 Μπραζίλια Καμερούν-Βραζιλία
23/06 23:00 Ρεσίφε Κροατία-Μεξικό

2ος Ομιλος
13/06 23:00 Σαλβαντόρ Ισπανία-Ολλανδία
14/06 01:00 Κουϊάμπα Χιλή-Αυστραλία
18/06 19:00 Πόρτο Αλέγκρε Αυστραλία-Ολλανδία
19/06 01:00 Ρίο ντε Τζανέιρο Ισπανία-Χιλή
23/06 19:00 Κουριτίμπα Αυστραλία-Ισπανία
23/06 19:00 Σάο Πάουλο Ολλανδία-Χιλή

3ος Ομιλος
14/06 19:00 Μπέλο Οριζόντε Κολομβία-Ελλάδα
15/06 01:00 Ρεσίφε Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία
19/06 19:00 Μπραζίλια Κολομβία-Ακτή Ελεφαντοστού
20/06 01:00 Νατάλ Ιαπωνία-Ελλάδα
24/06 23:00 Κουϊάμπα Ιαπωνία-Κολομβία
24/06 23:00 Φορτελέσα Ελλάδα-Ακτή Ελεφαντοστού

4ος Ομιλος
14/06 22:00 Φορτελέσα Ουρουγουάη-Κόστα Ρίκα
15/06 04:00 Μανάους Αγγλία-Ιταλία
19/06 22:00 Σάο Πάουλο Ουρουγουάη-Αγγλία
20/06 19:00 Ρεσίφε Ιταλία-Κόστα Ρίκα
24/06 19:00 Νατάλ Ιταλία-Ουρουγουάη
24/06 19:00 Μπέλο Οριζόντε Κόστα Ρίκα-Αγγλία

5ος Ομιλος
15/06 19:00 Μπραζίλια Ελβετία-Ισημερινός
15/06 22:00 Πόρτο Αλέγκρε Γαλλία-Ονδούρα
20/06 23:00 Σαλβαντόρ Ελβετία-Γαλλία
21/06 02:40 Κουριτίμπα Ονδούρα-Ισημερινός
25/06 23:00 Μανάους Ονδούρα-Ελβετία
25/06 23:00 Ρίο ντε Τζανέιρο Ισημερινός-Γαλλία

6ος Ομιλος
16/06 01:00 Ρίο ντε Τζανέιρο Αργεντινή-Βοσνία
16/06 23:40 Κουριτίμπα Ιράν-Νιγηρία
21/06 19:00 Μπέλο Οριζόντε Αργεντινή-Ιράν
22/06 01:00 Κουϊάμπα Νιγηρία-Βοσνία
25/06 19:00 Πόρτο Αλέγκρε Νιγηρία-Αργεντινή
25/06 20:00 Σαλβαντόρ Βοσνία-Ιράν

7ος Ομιλος
16/06 20:00 Σαλβαντόρ Γερμανία-Πορτογαλία
17/06 01:00 Νατάλ Γκάνα-ΗΠΑ
21/06 22:00 Φορτελέσα Γερμανία-Γκάνα
22/06 22:00 Μανάους ΗΠΑ-Πορτογαλία
26/06 19:00 Ρεσίφε ΗΠΑ-Γερμανία
26/06 19:00 Μπραζίλια Πορτογαλία-Γκάνα

8ος Ομιλος
17/06 19:00 Μπέλο Οριζόντε Βέλγιο-Αλγερία
18/06 01:00 Κουϊάμπα Ρωσία-Νότια Κορέα
23/06 01:00 Ρίο ντε Τζανέιρο Βέλγιο-Ρωσία
22/06 19:00 Πόρτο Αλέγκρε Νότια Κορέα-Αλγερία
26/06 23:00 Σάο Πάουλο Νότια Κορέα-Βέλγιο
26/06 23:00 Κουριτίμπα Αλγερία-Ρωσία


ΦΑΣΗ ΤΩΝ «16»
49 28/06 19:00 Μπέλο Οριζόντε 1ος όμιλος (1) – 2ος όμιλος (2)
50 28/06 23:00 Ρίο ντε Τζανέιρο 3ος όμιλος (1) – 4ος όμιλος (2)
51 29/06 19:00 Φορταλέσα 2ος όμιλος (1) – 1ος όμιλος (2)
52 29/06 23:00 Ρεσίφε 4ος όμιλος (1) – 3ος όμιλος (2)
53 30/06 19:00 Μπραζίλια 5ος όμιλος (1) – 6ος όμιλος (2)
54 30/06 23:00 Πόρτο Αλέγκρε 7ος όμιλος (1) – 8ος όμιλος (2)
55 01/07 19:00 Σάο Πάουλο 6ος όμιλος (1) – 5ος όμιλος (2)
56 01/07 23:00 Σαλβαντόρ 8ος όμιλος (1) – 7ος όμιλος (2)

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
57 04/07 23:00 Φορτελέσα Νικητής 49 – Νικητής 50
58 04/07 19:00 Ρίο ντε Τζανέιρο Νικητής 53 – Νικητής 54
59 05/07 23:00 Σαλβαντόρ Νικητής 51 – Νικητής 52
60 05/07 19:00 Μπραζίλια Νικητής 55 – Νικητής 56

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ
08/07 23:00 Μπέλο Οριζόντε Νικητής 57 – Νικητής 58
09/07 23:00 Σάο Πάουλο Νικητής 59 – Νικητής 60

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ
12/07 23:00 Μπραζίλια

ΤΕΛΙΚΟΣ
13/07 22:00 Ρίο ντε Τζανέιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου