Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΣΣΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ


Πλήρης αποτυχία η χτεσινή μας τριάδα...μηδέν στα τρία έγραψε το κοντέρ. Έχουμε αργήσει για αυτό πάμε γρήγορα να δούμε τις σημερινές μας επιλογές.



ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1: Mατς τελικός για την Σάντερλαντ, δεν έχει άλλα περιθώρια και η νίκη είναι μονόδρομος. Την Τρίτη πήρε επική πρόκριση στους 4 του Λιγκ Καπ, κερδίζοντας την Τσέλσι στην παράταση. Η ομάδα του Πογιέτ παλεύει πολύ όλα τα παιχνίδια της, αλλά είναι άτυχη. Μια τα δοκάρια, μία κόκκινες κάρτες και αυτογκόλ δεν την άφησαν να πάρει την νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Τελευταία νίκη της στις 10 Νοέμβρη επί της Μάντσεστερ Σίτυ. Η Νόργουιτς εκτός έδρας έχει την χειρότερη άμυνα της Πρέμιερ Λιγκ με 21 γκολ παθητικό και έξι ήττες σε οκτώ ματς. Η Σάντερλαντ με ψυχολογία από την πρόκριση της Τετάρτης νομίζω θα πάρει την νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που μοιάζει ιδανικός αντίπαλος.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1: Η Βιγιαρεάλ φέτος παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και έχει στόχο την είσοδο στην τετράδα. Στην έδρα της είναι δυνατή αλλά προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Την προηγούμενη εβδομάδα πάλεψε στα ίσια στο Καμπ Νου, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με 2-1.
Η Σεβίλλη εκεί που έμοιαζε να ανακάμπτει, ήρθε η το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο από την Σανταντέρ που παίζει στην Γ' κατηγορία και μάλιστα εντός έδρας. Ο προπονητής Έμερι βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου ευχάριστο. Η Βιγιαρέαλ μπορεί να λυγίσει την εύθραυστη ψυχολογία της Σεβίλης με ένα γρήγορο γκολ απέναντι στην προβληματική άμυνα της, θα κερδίσει εύκολα.

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2: Η Νάπολι δείχνει τα ξαναβρίσκει την φόρμα της στα τελευταία ματς. Κέρδισε την Άρσεναλ με φοβερή εμφάνιση και συνέχισε με το εύκολο 4-2 επί της Ίντερ. Αν θέλει να μείνει κοντά στην Γιουβέντους πρέπει να περάσει με διπλό σήμερα από την δύσκολη έδρα της Κάλιαρι. Ήδη η διαφορά είναι στους οκτώ, δεν την παίρνει για άλλο στραβοπάτημα. Εκτός έδρας έχει χάσει μόνο από Γιούβε και Ρόμα. Η Κάλιαρι έχει αρκετά αμυντικά κενά που θα τα μεγαλώσουν η απουσία του Ροσετίνι που είναι ο καλύτερος της κεντρικός αμυντικός. Το διπλό προσφέρεται στο 2,20 και αξίζει.

τριάδα απόδοση 8,75 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΣΕΒΙΛΛΗ 1
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΝΑΠΟΛΙ 2

ΤΟΥΛΟΥΖ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1: Η Τουλούζ ξεκίνησε με μεγάλες φιλοδοξίες την χρονιά, αλλά βρίσκεται μόλις στην ενδέκατη θέση. Στα τελευταία ματς δείχνει να φορμαρίζεται 4 ματς χωρίς ήττα. Βρίσκει στον δρόμο της την νεοφώτιστη Γκινγκάμπ που ξεκίνησε εξαιρετικά την χρονιά, αν και ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Σιγά-σιγά αρχίζει να υποχωρεί στην βαθμολογία, κάτι φυσιολογικό(μία νίκη στα τελευταία έξι). Βρίσκουμε τις δύο ομάδες σε διαφορετικές πορείες,η Τουλούζ αρχίζει να ανεβαίνει και Γκινγκάμπ να πέφτει...Ο άσσος λοιπόν θα μπει στο παιχνίδι μας.

ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2: Η Σοσιεδάδ αποχαιρέτησε το champions league, αλλά στην Πριμέρα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες με έξι νίκες και μόλις ήττα στα τελευταία οκτώ ματς,η ήττα από την Ρεάλ. Σιγά-σιγά αρχίζει να κάνει τις εμφανίσεις που πέρυσι της έδωσαν την τέταρτη θέση. Η Γρανάδα στην έδρα της είναι πολύ ευάλωτη με έξι ήττες σε οκτώ ματς. Αυτό φάνηκε και στον εντός έδρας αποκλεισμό στο κύπελλο στα πέναλτι από την Αλκοκρόν, έχοντας κερδίσει μάλιστα με 0-2 το πρώτο ματς. Το πρόβλημα των γηπεδούχων είναι δεν μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι τους αρέσει να περιμένουν και να χτυπούν στην κόντρα. Η Σοσιεδάδ είναι πολύ γρήγορη ομάδα και μπορεί να πάρει το διπλό που πληρώνει 2,80.

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1: Η Φράιμπουργκ δεν έχει εντός έδρας νίκη, αν δεν τα καταφέρει και σήμερα θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που θα μείνει για ένα ολόκληρο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη. Το Αννόβερο είναι ο κατάλληλος αντίπαλος με αφού εκτός έδρας έχει ρεκόρ Τζέιμς Μπόντ 0-0-7, μόνο ήττες δηλαδή. Επίσης θα του λείψει και ο κινητήριος μοχλός της ομάδας ο Χούστι. Αν δεν κερδίσει και σήμερα η Φράιμπουργκ...

τριάδα απόδοση 12,60 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΤΟΥΛΟΥΖ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ 1
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΝΟΒΕΡΟ 1


Επειδή με ρωτάτε ποια είναι τα καλύτερα σημεία μου συχνά, για σήμερα η δυάδα Σάντερλαντ και Φράιμπουργκ ξεχωρίζει.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 120
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40
ΚΑΒΑ 80

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου