Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΝΤΖΙΟ

Χρωστάει μια μεγάλη νίκη ο ΠΑΟΚ του Χουμπ

Η μελέτη χτες μας οδήγησε στην Ουέλβα...αλλά κάτι μάλλον διαβάσαμε λάθος με την Λεβάντε να μας φιλοδωρεί με τέσσερα γκολ. Ούτε η Μάλαγα τα κατάφερε, οπότε ο κουβάς ήταν ο προορισμός  των δελτίων μας. Για σήμερα η Superleague  είναι στο επίκεντρο, ήδη έχουμε κάνει μια πρόταση με το διπλό του Απόλλωνα στην Κρήτη που προσφέρεται σε απίστευτες αποδόσεις. Πάμε να δούμε τι άλλο κρατάμε.



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2: Το πιο σημαντικό ματς της αγωνιστικής στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος είναι ανεβασμένος, έρχεται από σπουδαίο διπλό στην Λεωφόρο και βλέπει το σημερινό ματς ως την ευκαιρία του για να πλησιάσει τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση, που είναι ο κρυφός πόθος όλων στην ομάδα. Πάμε τώρα και στον ΠΑΟΚ που καλείται να αποδείξει σήμερα πως δεν έχει αντίπαλο για την δεύτερη θέση. Απέναντι στον Ατρόμητο δεν έχει νίκη τις τελευταίες οκτώ φορές που τον αντιμετώπισε  ανεξαρτήτως έδρας. Πιστεύω πως σήμερα η ομάδα του Στέφενς θα περάσει με διπλό από το Περιστέρι, έχει ανάγκη από μία μεγάλη νίκη για να σταματήσουν οι γκρίνιες.

Ο Βαγγέλης Μάντζιος με την φανέλα του Παναθηναικού

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1: Ο Λεβαδειακός είναι μια μέτρια ομάδα, στην έδρα του όμως έχει ρεκόρ 5-1-1, έχοντας χάσει μόνο από τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός σήμερα δεν θα έχει στην διάθεση του, ίσως τους τρεις καλύτερους παίχτες του (Μπέργκ, Πράνιτς και Σίντελφελντ), αν δεν είναι καλύτεροι, είναι σίγουρα οι πιο έμπειροι και δεν έχουν πολλούς τέτοιους οι ''πράσινοι''. Είναι χαρακτηριστικό πως στην άμυνα η τετράδα θα αποτελείται από τους νεαρούς: Τριανταφυλόπουλο,  Ρισβάνη, Κουτρουμπή(όλοι τους κάτω από 21) και τον παππού 29χρόνο Νάνο στα αριστερά. Περιμένω από τον Μάντζιο που χρωστάει κάποιες απαντήσεις...στην πρώην ομάδα του να σκοράρει. Τώρα η απουσία του Μπέργκ δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και στην επίθεση του Παναθηναϊκού, με τον Φιγκερόα να αποτελεί παρελθόν. Κλασικός σέντερ φορ δεν υπάρχει και ο Καρέλης με τον Κλωναρίδη θα παίξουν αυτό τον ρόλο...Δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει αυτό το σχήμα. Με αυτά τα δεδομένα θα πάω με τον άσσο που πληρώνει 4,50.

και ένα να βάλεις παιχτούρα μας φτάνει (Φινμπόγκασον)

ΑΛΚΜΑΑΡ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2: H Aλκμάαρ στο πρωτάθλημα έχει να κερδίσει πέντε αγωνιστικές και έχει πέσει στην έβδομη θέση με την ομάδα να μοιάζει μπουκωμένη. Η Χέρενφεν είναι δυνατή φέτος, φιγουράρει στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, αρέσκεται στον παιχνίδι αντεπιθέσεων και έχει στις τάξεις της το κανόνι που λέγεται Φινμπόγκασον. Ο Ισλανδός έχει σκοράρει σε 16 συμμετοχές(πρωτάθλημα και κύπελλο) 18 γκολ. Μάλιστα τις τρεις φορές που επισκέφτηκε την έδρα της Αλκμάαρ, δεν έφυγε ηττημένη. Το διπλό στο 4,60 θα τιμηθεί.

σύστημα 2-3 απόδοση 50,71 ποντάρισμα 35 μονάδες  5 στις τριάδες, 10 στις δυάδες Χ 3
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ 2
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 2

πρωτός σκόρερ απόδοση 10,00 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Οι φιλοξενούμενοι πήραν ισοπαλία από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και κέρδισαν τον Πανθρακικό, με το προπονητή τους Σάντσες να δείχνει πως έχει καταφέρει να αλλάξει το κλίμα. Ο Εργοτέλης είναι ντεφορμέ, έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς και στην έδρα του δεν κέρδισε ούτε τον Άρη...
Αν οι αποδόσεις ήταν κανονικές δεν θα είχαμε ασχοληθεί...αλλά με το 1,40(προφανώς έχουν πέσει πακέτα) στον άσσο μας προκαλούν να πάμε στο διπλό. Θα πάμε με το 2 ισοπαλία όχι στοίχημα(σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμα πίσω).

μονό αποδεκτό απόδοση 5,75 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έμειναν εκτός
ΣΤΟΟΥΚ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2
ΡΟΝΤΑ-ΦΙΤΕΣΕ ΟΒΕΡ 3,5

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 180
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 60
ΚΑΒΑ 120

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου