Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΑΝΙ

ο Ιμπραίμοβιτς λείπει ο Καβάνι σκοράρει

Oύτε χτες καταφέραμε να πληρωθούμε έτσι μετά το ταμείο της Κυριακής ακολούθησαν τρεις μέρες κουβά.Το σημερινό πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου και με το ζόρι ξεχώρισα μια τετράδα και το χαβαλετζίδικο Χ2 της Εσπανιόλ στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Μπαρτσελόνα που πληρώνει 8,00.



ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Η Στουτγκάρδη με τον Σνάιντερ στο πάγκο της είναι εφτά μας αήττητη και έχει σκοράρει στα εννιά από τα δέκα ματς στην Μπουντεσλίγκα. Παραδοσιακά δυσκολεύει την Ντόρτμουντ εκτός έδρας αφού έχει φύγει εφτά φορές χωρίς να χάσει τα τελευταία εννιά χρόνια.Ο Ιμπίσεβιτς πιστεύω το έχει ένα γκολ...δεν νομίζω να μην σκοράρουν οι γηπεδούχοι το 1,80 στο γκολ-γκολ αξίζει.

anytime scorer ΚΑΒΑΝΙ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ): Στο σημερινό ματς με την Λοριάν ο Ιμπραιμόβιτς θα λείπει όποτε ο Καβάνι θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης και θα βρεθεί πολλές φορές σε θέση βολής.Άλλωστε και αγωνιζόμενος δεξιά σκόραρε στα τελευταία τρία ματς της Παρί.

o Μάξι Ροντρίγκεζ οδηγεί την Νιούελς

ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ 2: Η Κολόν έχει μια ισοπαλία και εφτά ήττες στα τελευταία οκτώ ματς χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά.Φυσιολογικά βρίσκεται στην προτελευταία θέση και ο κόσμος διαμαρτύρεται έντονα σε κάθε εντός έδρας ματς.Η πρωταθλήτρια  Νιούελς βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει την νίκη για να παραμείνει εκεί.Στα δύο τελευταία έχει μια ισοπαλία και μια ήττα και η επιστροφή στις νίκες σήμερα είναι απαραίτητη,απέναντι στην τραγική Κολόν το διπλό του 1,83 είναι καλή επιλογή.


ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1ΤΕΛΙΚΟ: Η Γαλατασαράι του Μαντσίνι βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την Φενέρμπαχτσε και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να έχει άλλες απώλειες.Το σημερινό ματς με την Κονιασπορ προσφέρεται για εύκολο καθάρισμα από το ημίχρονο καθώς το ματς με την Κοπεγχάγη την Τρίτη είναι τεράστιας σημασίας.Οι φιλοξενούμενοι των γνωστών μας Ιτανζ και Γκέκα εκτός έδρας χάνουν πολύ από την δυναμική  τους.

τετράδα απόδοση 10,08 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
anytime scorer ΚΑΒΑΝΙ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ)
ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΝΙΟΥΕΛΣ ΟΛΝΤ ΜΠΟΙΣ 2
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ-ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1ΤΕΛΙΚΟ

μονό αποδεκτό για χαβαλέ απόδοση 8,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ Χ2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 460
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20
ΚΑΒΑ  440

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου