Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ME THN MAΡΣΕΙΓ ΤΟΥ ΖΙΝΙΑΚ



Η λογική μας είναι να δίνουμε προτάσεις που να έχουν αποδόσεις τουλάχιστον πάνω από 6,00.Για αυτό χτες μαζί με το διπλό του ΠΑΟΚ είχαμε συνδυασμό και όβερ. Ο δικέφαλος κέρδισε με 0-2 και έτσι πήγαμε στον κουβά.Σήμερα θα ρίξουμε μια χαλαρή  τριάδα για να περάσουμε την βραδιά μας,με την μελέτη να έχει επικεντρωθεί στο Σαββατοκύριακο.



ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1: Η Μαρσέιγ ξεκούρασε παίχτες την Τρίτη στο Λονδίνο με την Άρσεναλ,όπου και έχασε με κάτω τα  χέρια με 2-0.Ο Παγιέ έμεινε στην Γαλλία,ενώ οι Τοβέν και Βαλμπουενά έπαιξαν ως αλλαγές.Το σημερινό ματς είναι πολύ σημαντικό για τους γηπεδούχους που δεν θέλουν να απομακρυνθούν και άλλο από την τριάδα.Η Μονπελιέ δεν έχει νίκη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και βρίσκεται στην δέκατηεκτη θέση.Άσσος για τους Μασσαλούς.Θα ποντάρω και σε σκόρερ του πρώτου γκολ και τελικό σκορ 2-1.

υπό πίεση ο Ζεζουάλντο Φερέιρα
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ ΑΝΤΕΡ: Η Μπράγκα έχει να σκοράρει εδώ και τέσσερις αγωνιστικές και έχει έξι αντερ σε 10 ματς.Η Ολανενένσε  έχει εννιά άντερ σε 10 ματς.Οι πέντε σερί ήττες για τους γηπεδούχους έχουν το κλίμα πολύ βαρύ για τον προπονητή τους,τον γνωστό μας Φερέιρα .Οι φιλοξενούμενοι θα στήσουν το λεωφορείο όπως κάνουν συνήθως μπροστά στην εστία τους και θα περιμένουν την προβληματική στην επίθεση Μπράγκα.Το άντερ στο 2,00 μου αρέσει.

ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ:  Η Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος έχει φέρει πέντε φόρες το σύνολο 2-3 γκολ στα έξι εντός έδρας παιχνίδια της.Η Αντάλιασπορ επίσης έχει πέντε στα έξι σύνολο 2-3 γκολ στα έξι εκτός της.Για αυτό θα πάω και σήμερα με τα 2-3 γκολ.

τριάδα απόδοση 7,40 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1
ΜΠΡΑΓΚΑ-ΟΛΑΝΕΝΣΕ ΑΝΤΕΡ
ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ 2-3 ΓΚΟΛ

scorecast απόδοση 26,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΖΙΝΙΑΚ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ και τελικό σκορ 2-1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 420
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 25
ΚΑΒΑ 395

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου