Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΝΤΟΡΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

δεν αστειεύονται 


Η σφαλιάρα που φάγαμε χτες ακούστηκε από χιλιόμετρα...Κάκιστες επιλογές αποδείχτηκαν σχεδόν όλα τα σημεία μας,με αποκορύφωμα τον άσσο της Σέλτικ. Η φανέλα της Μίλαν ''μίλησε'' και μας έκλεισε το στόμα.Μετά την χτεσινή κουβαδάρα με απώλειες 75 μονάδων(γιατί τα πίστεψα πολύ) σήμερα θα λουφάξουμε και θα πάμε σε μια τετράδα με οβεράκια...και μερικά ειδικά.




ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5: Εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτυ πετάει φωτιές,ρωτήστε και την Τότεναμ τι έπαθε την Κυριακή.Ο Πελεγκρίνι πανευτυχής δήλωσε πως''η ομάδα του άγγιξε το τέλειο''.Στο σημερινό ματς αναμένεται να δώσει θέση βασικού στον Τζέκο,δεν έχει κανένα λόγο η Σίτυ να χαριστεί στους Τσέχους,θα τους βάλει όσα περισσότερα μπορεί. Η Πλεζν γενικά δεν είναι αμυντική ομάδα και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει το ματς,αφού η τρίτη θέση θα κριθεί στο τελευταίο ματς στην Τσεχία με την ΤΣΣΚΑ,εκτός αν η ρωσική ομάδα πάρει κάτι από το ματς που θα γίνει νωρίτερα με την Μπάγερν.Τα 9 από τα 11 τελευταία ματς της Βικτόρια στο champions league ήταν οβερ,ένα παραπάνω ψάχνουμε σήμερα για να βγάλουμε το οβερ 3,5 στο 2,00.Πιθανό σκορ 5-0.

ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ: Tα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και για τους δύο: για να έχουν ελπίδες πρόκρισης (ή έστω για την τρίτη για την Σοσιεδάδ) θέλουν σήμερα την νίκη.Περιμένω λοιπόν ένα ματς με ρυθμό και πολλά γκολ,αυτό είναι και το στυλ που τις έχουμε μάθει είναι αλήθεια,επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο.Η Σοσιέδαδ προέρχεται από ματς ροντέο με την Θέλτα που πήρε την νίκη με 4-3 με επική ανατροπή από 1-3 και τα τέσσερα γκολ για τους βάσκους τα πέτυχε ο Βέλα.Το οβερ στο 1,70 είναι πολύ πιθανό,γιατί και οι δύο θέλουν μόνο την νίκη.

ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ: Σε φοβερή κατάσταση η Παρί Σε Ζερμέν έχει να χάσει από πέρυσι τον Μάρτιο και στο σημερινό ματς θέλει να κλειδώσει την πρωτιά του ομίλου.Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν έχει τίποτα να χάσει,αφού ξέρει ότι με νίκη στο τελευταίο ματς επί της Άντερχλετ στο Καραϊσκάκης θα προκριθεί στους 16 ότι και να γίνει.Οπότε πάει σήμερα χωρίς άγχος για το αποτέλεσμα στο Παρίσι...Νομίζω αυτό θα του γυρίσει μπούμερανγκ γιατί δεν θα είναι τόσο συγκεντρωμένος και θα παίξει πιο ανοιχτά και θα το πληρώσει. Τα αστέρια της Παρί αν βρίσκονται σε καλή μέρα μπορούν να τον διαλύσουν,δεν θα είναι κάθε μέρα του Αγίου Ρομπέρτο. Μετά το 1-1 με την Άντερχλετ δεν την παίρνει για δεύτερη γκέλα.Βλέπω πολλά γκολ και σκορ του τύπου 4-1.

ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ: Άλλο ένα ματς που οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη,η Άντερχλετ για να φτάσει την Μπενφίκα και να έχει ελπίδες για την τρίτη θέση και η Μπενφίκα για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι του Ολυμπιακού για την δεύτερη. Στους Βέλγους υπάρχει ένα περίεργο  κλίμα μετά την ήττα από την Σαρλελουά που τους άφησε στην πέμπτη θέση στο πρωτάθλημα.Αναμένεται οι γηπεδούχοι να προσπαθήσουν να παίξουν επιθετικά,κάτι που θα αποδειχθεί καταστροφικό για την τραγική άμυνα τους...πού έχει δεχτεί οκτώ γκολ από Όλυμπιακό και Παρί σε δύο εντός έδρας ματς.Από την άλλη η Μπενφίκα δεν έχει πολλά περιθώρια,αφού μόνο με την νίκη θα έχει ελπίδες πρόκρισης.Δεν γίνεται να είναι τόσο άστοχη ξανά όπως το ματς με τον Ολυμπιακό,θα βρει πολλού χώρους και μπορεί να χτυπήσει στην κόντρα με τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που έχει και ας λείπει ο Καρντόσο.Το οβερ πληρώνει 2,05 και αξίζει,άλλωστε τα 16 από τα 20 τελευταία εντός έδρας ματς της Άντερχλετ στην διοργάνωση έχουν έρθει οβερ.

τετράδα απόδοση 12,00 ποντάρισμα 16 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΤΣΕΚ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ ΟΒΕΡ
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΒΕΡ
ΑΝΤΕΡΧΛΕΤ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΟΒΕΡ

Ακριβές σκορ απόδοση 21,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-1

ακριβές σκορ απόδοση 17,00 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΠΛΖΕΝ 5-0

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 357,00 ποντάρισμα 2 μονάδες
ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-1
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΠΛΖΕΝ 5-0

τετράδα anytime scorer απόδοση 200,97 ποντάρισμα 2 μονάδες
ΡΟΜΠΕΝ(ΜΠΑΓΕΡΝ)
ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ(ΠΑΡΙ ΣΕ ΖΕΡΜΕΝ)
ΡΟΥΝΕΙ(ΜΑΝΤΕΣΤΕΡ Γ.)
ΤΖΕΚΟ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 300
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30
ΚΑΒΑ 270

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου