Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΕΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


H Aλγερία κέρδισε την Μπουρκίνα Φάσο με 1-0 και πήρε την μεγάλη πρόκριση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.Τρελό γλέντι στήθηκε στο γήπεδο από τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας,ακόμα και ο συνήθως ήρεμος Βόσνιος προπονητής της Βαχίλ Χαλίλχοντζιτς ξεσάλωσε...








Ο σπίκερ εμφανώς συγκινημένος μετά το σφύριγμα της λήξης.


12 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ
Τραγικό θάνατο βρήκαν δώδεκα Αλγερινοί, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών, μετά την πρόκριση της ομάδας τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βραζιλίας.
Στο πένθος βυθίστηκε η Αλγερία, τη μέρα της πρόκρισης της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, λόγω του θανάτου δώδεκα φιλάθλων κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ματς της Αλγερίας με την Μπουρκίνα Φάσο, που επισφράγισε την είσοδο των πρώτων στο Μουντιάλ, έκανε τους φιλάθλους να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν.
Ισχυρή βροχόπτωση όμως που επικρατούσε δημιούργησε επικίνδυνες συνθήκες στους δρόμους, με αποτέλεσμα να καταγραφούν αρκετά αυτοκινητιστικά ατυχήματα.
Η αλγερινή κυβέρνηση ανακοίνωσε πως δώδεκα άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ 240 διακομίσθηκαν τραυματίες στο νοσοκομείο μετά από διάφορα ατυχήματα.
Τέσσερις απ’ αυτούς σκοτώθηκαν μετά τη σύγκρουση δύο φορτηγών, ενώ ένα δεκάχρονο αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από δυστύχημα με μηχανή, στο οποίο τραυματίστηκαν άλλα οκτώ άτομα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου