Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ...ΤΕΤΡΑΔΑ

''Πήγαινε μας ταμείο ρε tsatala''
Κουβαδάκι χτες και σήμερα το πρωί με την Ιαπωνία...Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο,πάμε στο σήμερα.Δεν θα απλώσω το παιχνίδι μου θα ρίξω το βάρος σε τέσσερα σημεία,μια τετραδούλα λοιπόν και γεια σας.Θα πάμε  με τις μαυρόγατες(Σάντερλαντ),τις καρακάξες(Νιουκάσλτ),τον θυμωμένο Μουρίνιο και τα πολλά γκολ στο Der Klassiker(el clasico) της Γερμανίας.



οι μαυρόγατες της Σάντερλαντ
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2: Την Στόουκ την έχουμε προτείνει στα μακροχρόνια στοιχήματα μας πως θα υποβιβαστεί,καθώς ο προπονητής Μάρκ Χιούζ είναι ένας πολύ μέτριος μάνατζερ που  έχει αποτύχει σχεδόν σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει.Οι γηπεδούχοι λοιπόν έχουν να πετύχουν νίκη από τις 31 Αυγούστου,οκτώ αγώνες χωρίς χαρά και ήδη οι πρώτες γκρίνιες για τον Χιούζ έχουν αρχίσει.Από την άλλη η Σάντερλαντ με τον Πογιέτ στο τιμόνι της έχει βελτιωθεί πάρα πολύ,κέρδισε στο ντέρμπι την Νιουκάστλ και πριν την διακοπή την Μάντσεστερ Σίτυ. Η ήττα από την Χάλ ήρθε φυσιολογικά αφού σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνιζόταν με εννιά παίχτες. Ο Ουρουγουανός προπονητής κατά την διάρκεια της διακοπής  δούλεψε περισσότερο με την ομάδα του και περιμένω την Σάντερλαντ να εμφανιστεί ακόμα καλύτερη σήμερα.Το Χ2 στο 1,75 μου αρκεί,αλλά και το 4,10 στο διπλό για όποιον κάνει διαφορετικού τύπου παιχνίδι είναι καλό.

θυμωμένος Μουρίνιο...
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα, η Τσέλσι προέρχεται από δύο τεράστιες γκέλες(ήττα με Νιουκάστλ και εντός έδρας ισοπαλία με Γουέστ Μπρομ) και πολύ ντόρο για το πέναλτι που κέρδισε στο 95' ο Ραμίρες. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Μουρίνιο να κάνει τρίτη γκέλα σήμερα...η Γούεστ Χαμ είναι πολύ μέτρια φέτος,έχει μια αναλαμπή μόνο ένα 0-3 επί της Τότεναμ. Το 1,70 είναι μικρό αλλά σας είπα ο Ζοζέ θα κερδίσει σήμερα.


το δικό τους der klassiker έχουν οι Γερμανοί
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ: Ματσάρα είναι από αυτά που αράζεις στον καναπέ για να τα απολαύσεις.Μακάρι να μην είχαν τόσες απουσίες και οι δύο και να γινότανε ακόμα καλύτερο.Οι γηπεδούχοι έχουν τεράστια προβλήματα στην άμυνα,ουσιαστικά οι τέσσερις βασικοί στην τετράδα του Κλοπ είναι εκτός για σήμερα. Χούμελς,Σούμποτις,Σμέλτσερ και Πίτσεκ(λείπει από την αρχή της χρονιάς) θα δουν τον αγώνα από τις κερκίδες. Ο τεχνικός της Ντόρτμουντ αναγκάστηκε να πάρει στην ομάδα τον 34χρόνο Φρίντριχ που ήταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι και αναγκαστικά θα τον ρίξει στην μάχη  με μία μόλις εβδομάδα προπονήσεων με την ομάδα.Ο Παπασταθόπουλος θα είναι ο δεύτερος κεντρικός αμυντικός,αριστερά θα παίξει ο 20χρόνος Ντουρμ και δεξιά ο Γκροσκρόιτς. Αν προσθέσουμε και την απουσία του Γκουντογάν από τα χαφ, ουσιαστικά οι γηπεδούχοι θα έχουν στην αμυντική τους λειτουργία ένα προβληματικό σχήμα.Για αυτό πιστεύω πως ο Κλοπ θα στηριχτεί στην επίθεση του,ξέρει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί την άμυνα του και θα πάει σε ένα ματς με τρελό ρυθμό,άλλωστε κάπως έτσι κέρδισε με 4-2 τον Γκουαρντιόλα στο Σούπερ Καπ τον Ιούλιο. Ο Ριμπερί είναι τεράστια απουσία για την Μπάγερν αλλά έχει το ρόστερ να τον αντικαταστήσει.Θα πάω με το μικρό και τίμιο 1,61 του οβερ.


με τις καρακάξες της Νιουκάστλ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1: Oι γηπεδούχοι πριν την διακοπή έκαναν δύο τεράστιες νίκες επί της Τσέλσι και στο White Hart Lane επί της Τότεναμ.Έδειξαν λοιπόν να ξεπερνούν το κακό τους ξεκίνημα και να βρίσκουν την φόρμα τους.Η Νόργουιτς είναι η χειρότερη εκτός έδρας σε αριθμούς,έχει 4 ήττες και μία μόλις νίκη επί της Στόουκ,ενώ τα 2 γκολ που έχει πετύχει είναι η χειρότερη εκτός έδρας επίδοση στην Πρέμιερ Λίγκ,όπως και τα 14 γκολ παθητικό επίσης.Πριν την διακοπή είχε κερδίσει με 3-1 την Γουεστ Χαμ με μπόλικη δόση τύχης,αφού μέχρι το 60' ήταν πίσω στο σκορ και η αντίπαλος της ήταν πολύ καλύτερη.'Ενα πέναλτι δώρο του ρέφερι έφερε τούμπα το ματς.Ο προπονητής της Νόργουιτς Κρις  Νιούτον είναι υπό ατμόν...ας  φύγει σήμερα μετά την ήττα στο Σεντ Τζέιμς Πάρκ.

τετράδα απόδοση 8,41 ποντάρισμα 50 μονάδες
ΣΤΟΟΥΚ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ Χ2
ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΤΣΕΛΣΙ 2
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ 1

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 450
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 50
ΚΑΒΑ 400

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου