Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ



Ρεπάραμε καλά τις τελευταίες μέρες,χαλαρώσαμε και σήμερα με πολύ όρεξη θα ποντάρουμε στα ματς των εθνικών ομάδων.

ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2: Στο πρώτο ματς δείξαμε πως είμαστε πολλή ανώτερη ομάδα από την Ρουμανία.Οι διεθνείς μας και ο Φερνάντο Σάντος μας φύλαγαν το καλύτερο παιχνίδι στα προκριματικά στο πιο κρίσιμο σημείο.Το 3-1 μας έχει δώσει πολύ μεγάλο προβάδισμα αλλά χρειάζεται προσοχή για να μην την πατήσουμε. Ένα γρήγορο γκολ από τους γηπεδούχους θα τους δώσει ώθηση και με την βοήθεια του κόσμου τους μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα.



Αν τους κρατήσουμε στα πρώτα λεπτά μακριά από την εστία μας,σιγά-σιγά θα αρχίσουν να χάνουν την αυτοπεποίθηση τους,και η εθνική μας θα βρει τους χώρους να τους χτυπήσει,η άμυνα τους έδειξε να έχει τεράστια κενά στο πρώτο ματς.Στο κέντρο επίσης οι απουσίες του Μπουρτσεάνου,Λάζαρ και Πιντίλι είναι πολύ σημαντικές και δύσκολα θα καλυφθούν.Υπάρχουν και κάποια στοιχεία που προκύπτουν πως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας της Ρουμανίας δεν είναι καλό.Ο επιθετικός Μαρικά άφησε αιχμές για τους αμυντικούς της ομάδας,λέγοντας πως ο τρόπος που δέχθηκαν το δεύτερο γκολ ήταν ερασιτεχνικός.Ο τερματοφύλακας Ταταρουσάνου ζήτησε να φέρει τον δικό του φυσιοθεραπευτή και άνοιξε μέτωπο με την ομοσπονδία.Ο προπονητής  Πίτουρκα έδειξε πως δεν είναι σίγουρος για την ομάδα...με τις δηλώσεις του πως θα κλειστεί στο μοναστήρι αν αποκλειστούν.Γενικά η εικόνα του πρώτου αγώνα  μας έδειξε  πως είναι μια προβληματική ομάδα.Αντίθετα ο Σάντος   θα στηριχτεί στην εμπειρία που έχουν οι διεθνείς μας αλλά και στο εξαιρετικό κλίμα της ομάδας.Ο Καραγκούνης θα καλύψει επάξια το κενό του Κατσούρανη. Θα πάω με το διπλό που πληρώνει 3,60 και μάλιστα πιστεύω πως θα μπούμε πολύ δυνατά και θα τους αιφνιδιάσουμε...θα βάλουμε γκολ εμείς πρώτοι πριν τα 30 πρώτα λεπτά. Επίσης πιστεύω πως ο Σαμαράς θα σκοράρει σήμερα.


μπορούν να σηκώσουν την Γαλλία στις πλάτες τους

ΓΑΛΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ : Το 2-0 έχει δυσκολέψει πάρα πολύ το θέμα πρόκρισης για την Γαλλία.Στο πρώτο ματς η Ουκρανία στήθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο και πάρα πολύ πάθος και καλή αμυντική λειτουργία κατάφερε να κερδίσει την ομάδα του Ντεσάμπ. Στην ρεβάνς σήμερα πιστεύω όμως πως οι Γάλλοι θα δείξουν διαφορετικό πρόσωπο,υπάρχουν σε αυτήν την ομάδα κάποιοι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές που θα βγάλουν εγωισμό σήμερα και θα σκυλιάσουν για να βρεθούν στο Μουντιάλ.Ο Ριμπερί,ο Μπενζεμά και ο Αμπιντάλ είναι μερικά παραδείγματα. Η άμυνα της Ουκρανίας θα δεχτεί ασφυχτική πίεση από το πρώτο λεπτό,σε σχέση με το πρώτο ματς δεν παίζουν σήμερα ο κεντρικός αμυντικό Κούτσερ που αποβλήθηκε και ο δεξιός μπακ Φεντέσκι που συμπλήρωσε κάρτες,άρα αποκλείεται να εμφανίσουν την ίδια συνοχή αμυντικά με το ματς στο Κίεβο.Επίσης ο τερματοφύλακας Πιατόφ είναι γνωστός γκαφατζής και έχει κρεμάσει πολλές φορές και την εθνική και την Σαχτάρ,σήμερα σε συνθήκες πίεσης περιμένω να κάνει την γκέλα του.To 2,80 που πληρώνει η πρόκριση της Γαλλίας μου αρκεί,μην ξεχνάτε πως και το 2-0 είναι ένα πιθανό σκορ με το ματς να πηγαίνει στην παράταση.Όσοι παίζετε ΟΠΑΠ υπάρχει και εκεί αυτή η επιλογή για πρόκριση Γαλλίας και πληρώνει 2,30.

δυάδα απόδοση 10,08 ποντάρισμα 20 μονάδες
ΡΟΥΜΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 2
ΓΑΛΛΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ


ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ: Οι Ισλανδοί είναι μαχητικοί και κατάφεραν στο πρώτο ματς αν και με δέκα παίχτες από το 50' να κρατήσουν το 0-0.Σήμερα στο Ζάγκρεμπ θα βγάλουν το λάδι της Κροατίας πιστεύω και το ματς θα είναι πολύ οριακό,αφού οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν το γκολ,αλλά πρέπει να προσέχουν και τα νώτα τους γιατί ένα γκολ της Ισλανδίας θα ήταν καταστροφικό.Θα πάω με τα 2-3 γκολ,αφού πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπει ένα γκολ και το ματς θα ανοίξει μετά,ελπίζω να μην μπει πάντως πολύ νωρίς.

η τριάδα φωτιά της Μπουρκίνα Φάσο
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 2: Η Αλγερία καλείται να ανατρέψει το 3-2 που έχασε στην έδρα της Μπουρκίνα.Το πρώτο ματς το παρακολούθησα και έβγαλα τα συμπεράσματα μου.Η Αλγερία έχει πολλά κενά στην άμυνα και ο γρήγοροι επιθετικοί των φιλοξενούμενων Πιτρόιπα(ΡΕΝ),Μπανσέ(Φορτούνα),Άλεν Τραορέ(Λοριάν) μπορούν να τα εκμεταλλευτούν. Η Μπουρκίνα Φάσο άλλωστε έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια,μην ξεχνάτε πως πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κόπα Άφρικα όπου και γνώρισε την ήττα από την Νιγηρία.Θα ποντάρω στο 6,50 που πληρώνει η νίκη των φιλοξενούμενων.

δυάδα απόδοση 12,69 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΙΣΛΑΝΔΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΛΓΕΡΙΑ-ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ 2



δυάδα ΟΠΑΠ απόδοση 9,35 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2(χωρίς Φαν Πέρσι,Ρόμπεν,Σνάιντερ,Χούντελαρ,Βίλεμς,Κάιτ,Ίντι,Ντε Γιονκ και η Κολομβία πάει σχεδόν κομπλέ,την Πέμπτη κέρδισε 0-2 το Βέλγιο γιατί να μην το ξανακάνει με την μισή Ολλανδία?)
ΑΓΓΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ 4-6 ΓΚΟΛ(Ωραίο ματς με γκολ στην παραδοσιακή κόντρα που έχουν οι δύο τους.)

τριάδα anytime scorer απόδοση 27,59 ποντάρισμα  5 μονάδες
ΣΑΜΑΡΑΣ(ΕΛΛΑΔΑ)
ΟΛΙΤΣ(ΚΡΟΑΤΙΑ)
ΜΠΕΝΖΕΜΑ(ΓΑΛΛΙΑ)

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 1000 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 535
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 55
ΚΑΒΑ 480

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου