Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΕΛΠΙΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!



Την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα  πέτυχε η Ελπίς Βραστάμων  μέσα στην έδρα του Διαγόρ Ν.Πλαγίων με τελικό σκορ 1-3.H  ομάδα του Γιώργου Βούλγαρη βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση,αυτό ήταν το πέμπτο ματς χωρίς ήττα.
Η φοβερή αμυντική λειτουργία που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια στον Διαγόρα να δημιουργήσει καταστάσεις στην εστία του Νικολαίδη αλλά και η εκτελεστική ικανότητα του Χαρέλη που πέτυχε δύο γκολ ήταν οι βασικοί άξονες της σημερινής νίκης.



Η απουσία του τραυματία  Αστεριάδη που είναι ο στυλοβάτης της άμυνας είχε δημιουργήσει ανησυχία στις τάξεις της Ελπίς. Στο γήπεδο όμως το κενό του δεν φάνηκε.Ο Βούλγαρης κατέβασε ένα 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου,με τον ίδιο να παίζει στην άμυνα μαζί με τον Γκλάβα.Τερματοφύλακας ο Νικολαΐδης Κώστας,αριστερά ο Παπαβασιλείου και δεξιά ο Νικολαΐδης Ηρακλής.Ο Λιόλιος Δημήτρης ήταν το καθαρό εξάρι της ομάδας και λειτουργούσε σαν σκούπα μπροστά από τα δύο στόπερ.Μπροστά του είχε τον Γκρίλη και τον Κακούρο και σαν δεκάρι τον Κυργιαφίνη. Ο Χαρέλης ήταν ο σέντερ φορ της ομάδας με τον Σουσούρα να τον βοηθάει.

Το γκολ του Χαρέλη στο πρώτο λεπτό βοήθησε την Ελπίς να κάνει το παιχνίδι της.Ο Διαγόρας στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος και προσπάθησε χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.Η Ελπίς δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο και μοιραία δεχόταν πίεση.Όμως κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ.Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν πολύ διαφορετική,οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και δεν άφηναν περιθώρια στον Διαγόρα να απειλήσει.Πολύ καλές αλληλοκαλύψεις,καθόλου κενοί χώροι,πάντα πρώτοι στην μπάλα οι παίχτες της Ελπίς,απίστευτο τρέξιμο και πάρα πολύ πάθος.Αντίθετα στον Διαγόρα όσο περνούσε η ώρα δεν υπήρχε καθόλου καθαρό μυαλό και τα κενά στην άμυνα ήταν τεράστια.Ήταν φυσικό επακόλουθο το δεύτερο γκολ της Ελπίς και πάλι με τον Χαρέλη στο 70'. Ο Βούλγαρης φρεσκάρισε την ομάδα με την είσοδο του Αγγελή και του Δημούδη,αλλά μια στημένη φάση στο 89' έφερε το γκολ για τους γηπεδούχους με τον Κοσμίδη ,κάνοντας ροντέο τις καθυστερήσεις του αγώνα...Ο Κακούρος στο 93' σε αντεπίθεση και μετά από μπαλιά του Κυργιαφίνη κρέμασε με πλασέ αρκετά έξω από την περιοχή τον Ροδίτη για να γράψει το τελικό 1-3.

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο αφού η Ελπίς ήταν πιο ψυχωμένη και πολύ συμπαγής σαν ομάδα,έπαιζε σωστά αμυντικά και έψαχνε το γκολ στην κόντρα επίθεση.



Άριστη η διαιτησία του Σημαιάκη και τον βοηθών του Αλβανού και Αγγίδη.

Οι φίλαθλοι της Ελπίς έδωσαν το δυναμικό παρών σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς  και στο τέλος του αγώνα χειροκρότησαν θερμά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.



ΤΟ ΜΑΤΣ

1'  0-1  Ο Λιόλιος βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Χαρέλη μέσα στην περιοχή και από πλάγια θέση,ο επιθετικός της Ελπίς πρόλαβε την έξοδο του Ροδίτη και με έξυπνο πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του.

7' Ο Βλαχάκης έκανε την προβολή μετά από σέντρα και την μπάλα σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Παπαβασιλείου πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

22' Ο Νεοχωρίτης έκανε δυνατό μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Νικολαίδη.

29' Ο Ναιντόφκσι εκτέλεσε φάουλ,η πορεία της μπάλας αλλοιώθηκε από το τείχος με αποτέλεσμα ο Νικολαίδης να διώξει με υπερένταση.


31' Ο Καραγιάνης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή αλλά το πλασέ του σταμάτησε πάνω στην γραμμή ο Βούλγαρης.

48' Ο Χαρέλης με πολύ πείσμα κέρδισε κατακράτος δύο αμυντικούς του σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια.

65' Ο Κοσμίδης έκανε μια ωραία βουτιά στην περιοχή ζητώντας πέναλτι,πολύ σωστά ο διαιτητής Σημαικάκης του έβγαλε την κίτρινη κάρτα για θέατρο.

70' 0-2  Ο Κυργιαφίνης έβγαλε με ωραία μπαλιά τον Χαρέλη τετ α τετ ,με ψύχραιμο πλασέ ο επιθετικός της Ελπίς διπλασίασε τα τέρματα του.


85' διπλή ευκαιρία για την Ελπίς στην αντεπίθεση με τον Κακούρο να μην προλαβαίνει να πλασάρει τον Ροδίτη που έπεσε στα πόδια του,η μπάλα στρώθηκε στον Δημητράκη Λιόλιο αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και κατέληξε πάνω στον Ροδίτη.

89'  1-2 Ο Ναιντόφσκι εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας ωραία τον Κοσμίδη που με κεφαλιά μείωσε το σκορ.


93'  1-3  Ο Κυργιαφίνης έπαιξε το ένα-δύο με τον Κακούρο και ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ κρέμασε τον Ροδίτη



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΡΟΔΙΤΗΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ(45' ΣΙΑΦΟΣ),ΤΣΑΓΑΝΟΣ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΗΣ,ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ(51' ΧΑΤΖΗΚΟΣ),ΚΟΣΜΙΔΗΣ,ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ (53' ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΒΛΑΧΑΚΗΣ,ΝΑΙΝΤΟΦΣΚΙ.

ΕΛΠΙΣ
ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ.,ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΓΚΛΑΒΑΣ,ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Η.,ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(75' ΑΓΓΕΛΗΣ),ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ,ΚΑΚΟΥΡΟΣ,ΓΚΡΙΛΗΣ,ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ(65' ΔΗΜΟΥΔΗΣ),ΧΑΡΕΛΗΣ(83' ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ 10: η ομάδα ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο,όλοι ήξεραν τι ακριβώς έπρεπε να κάνουν και επειδή ''κρυφάκουσα'' και τις οδηγίες, ο προπονητής ήξερε τον τρόπο που παίζει ο Διαγόρας...δεν είναι τυχαία η οδηγία στον Λιόλιο  να έχει από κοντά τον Κοσμίδη. Το πλάνο με την σφιχτή άμυνα και τις αντεπιθέσεις με στόχο τον Χαρέλη δούλεψε άψογα στο δεύτερο ημίχρονο. Πραγματικά είναι απόλαυση να βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο η Ελπίς αμύνεται και να παρατηρήσεις τον τρόπο που κλείνουν οι χώροι με τις αλληλοκαλύψεις. Επίσης η ομάδα είναι πολύ γυμνασμένη και έχει απίστευτα τρεξίματα,πάντα πρώτοι στην μπάλα σε όλες τις μονομαχίες οι παίχτες της Ελπίς...οι τρεις προπονήσεις την εβδομάδα και σκληρή προετοιμασία φαίνονται στον χορτάρι

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Κ. 6 : Πολύ σταθερός και σίγουρος στις επεμβάσεις του.Έχει ευθύνη στο γκολ.

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 : Βρίσκει τα πατήματα του,δεν ανέβηκε πολύ αλλά κέρδισε πολλές μάχες.

ΓΚΛΑΒΑΣ 7 : Παρόλο που δεν είχε το άλλο του μισό δίπλα ήταν και σήμερα πολύ σταθερός και συνεργάστηκε άψογα με την Βούλγαρη.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ 7: Κάλυψε επάξια το κενό του Αστεριάδη,ενώ κατάφερε να κατευθύνει την ομάδα με τις οδηγίες του,παρόλο όπως έχουμε πει είναι πάρα πολύ δύσκολος ο διπλός ρόλος παίχτη-προπονητή.

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Η. 8 : Εξαιρετικός...έδωσε αμέτρητες μάχες και πραγματικά δεν έχασε ούτε μία,έβγαινε πάντα πρώτος στην μπάλα.

ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 6 : είχε ένα ειδικό ρόλο σαν σκούπα μπροστά από τα στόπερ και να επιτηρεί τον κινητήριο μοχλό του Διαγόρα τον Κοσμίδη. Σε γενικές γραμμές τα πήγε πολύ καλά.

ΚΑΚΟΥΡΟΣ 7 :  O γίγαντας Κακούρος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ και ήταν από τους καλύτερους της Ελπίς και βοήθησε πάρα πολύ και αμυντικά.

ΓΚΡΙΛΗΣ 7 : Tα αρκουδάκια της Duracel μπροστά του δεν φτουράνε...έχω απορία αν μπορούσαμε να του βάλουμε μετρητή πόσα χλμ θα έγραφε το κοντέρ?Με το γνωστό του πάθος ήταν νικητής στις μονομαχίες,ενώ είχε και ένα επικίνδυνο σουτ έξω από την περιοχή.


ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗΣ 8 : δύο ασίστ από τον αρχηγό,πολύ τρέξιμο και σωστή κυκλοφορία της μπάλας,ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός.Βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση.

ΣΟΥΣΟΥΡΑΣ 5 : Έπανήλθε μετά τον τραυματισμό του στο ματς τον Στανό,άλλα έδειξε να του λείπει αγωνιστικό ρυθμός.Έπαιξε παθιασμένα αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Χαρέλη.

ΧΑΡΕΛΗΣ 9 ΜVP :  o Πιστολέρο πέτυχε δύο γκολ και έχασε και άλλη μία πολύ καλή ευκαιρία.Σκόραρε για τέταρτο σερί ματς και μοιάζει ασταμάτητος.

ΔΗΜΟΥΔΗΣ 7 : έπαιξε 25 λεπτά και φάνηκε να είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

ΑΓΓΕΛΗΣ -

ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ -


Ο Διαγόρας δεν έκανε καλή εμφάνιση,πολύ κινητικός ήταν ο Κοσμίδης που πέτυχε και το γκολ,βοήθησε ο Κοκκινούπολος που μπήκε σαν αλλαγή.Οι υπόλοιποι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.



ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Με την γαλάζια εμφάνιση αγωνίστηκε η Ελπίς σήμερα,επειδή ο Διαγόρας έχει πράσινο-μαύρο στην δική του.

Ο Αστεριάδης έμεινε εκτός λόγω του τραυματισμού του...αλλά σήμερα είχε εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή.Η συμμετοχή είναι αμφίβολη και στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας με την Κρήνη.

Ο Δημούδης επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του και στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε να τον έχει ξεπεράσει.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Νικολαίδης μέσα στην εβδομάδα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς.Να του ευχηθούμε να του ζήσει η δεύτερη κοράκλα του.

Στο σημερινό αγώνα είχαμε μπόλικη δημοσιογραφική κάλυψη,από τηλεόραση,εφημερίδα και...εμένα.

Ο πιστολέρο Χαρέλης η αλλιώς Τζιμπούρ...έβγαλε τα πιστόλια στον πανηγυρισμό στα γκολ...
Με τα δύο σημερινά έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα.

Φήμες λένε πως ο Γκρίλης δεν σταμάτησε να τρέχει ακόμα....

Με δεδομένο πως η η Ελπίς  με την σημερινή της νίκη θα βρίσκετε το λιγότερο στην έβδομη θέση μετά την ολοκλήρωση της δέκατης αγωνιστικής.Στον επόμενο αγώνα υποδέχεται στα Βραστά την Κρήνη,ένας αντίπαλος θεωρητικά στα μέτρα της καιΣτην συνέχεια ακολουθεί το ματς με την Άθυτο που προσθέτει τρεις βαθμούς...μήπως πρέπει να κοιτάει πλέον τις πρώτες θέσεις?????????
Οι άνθρωποι της ομάδας πάντως είναι αρκετά προσγειωμένοι και τόνισαν πως στόχος της ομάδας παραμένει η σωτηρία...

















ο Βούλγαρης επιστρέφει στον αγωνιστικό χώρο μετά από τραυματισμό





ο μεγάλος πρωταγωνιστής Γιώργος Χαρέλης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου