Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο9

ο Σαλίνο ως άλλος Ντάνιελ Σαν από το καράτε κιντ

Ας κάνουμε την γύρα μας στα γήπεδα της Ευρώπης...

Το ντέρμπι των αιωνίων τελείωσε κανονικά χωρίς να διακοπεί...και όλοι πανηγύρισαν με αυτήν την εξέλιξη,πόσο χαμηλά δηλαδή θα πέσουμε?Να θεωρούμε επιτυχία που ένα ματς τέλειωσε κανονικά. Κατά την διάρκεια του αγώνα είδαμε μια κροτίδα παραλίγο να σκάσει στο χέρι του Πράνιτς,μια φωτοβολίδα παραλίγο να κάψει τον Μάνταλο,καμένα πανό και μικροδιακοπές στο ματς πριν από κάθε εκτέλεση κόρνερ του Ολυμπιακού και γενικά υπήρχε μια ωραία ατμόσφαιρα,για αυτό και ο Αναστασίου ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη του...και σχολίασε πως οι διαιτητές δεν τους αφήνουν να παίξουν ποδόσφαιρο...



Τι θέλετε να μιλήσουμε και για αγωνιστικά?Υπάρχουν και αυτά δυστυχώς και χαλάνε την ποδοσφαιρική μας μιζέρια.Ο Παναθηναϊκός έπαιξε στα ίσια τον μεγάλο του αντίπαλο και θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στις φάσεις που είχε,δεν το έκανε όμως και εκεί φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων...ο Μήτρογλου είναι killer  και χάρισε με το γκολ του στο 90' μια νίκη που δεν άξιζε...

Ο Βούκιτς με ένα απίθανο φάουλ στο 94' χάρισε στον ΠΑΟΚ μια νίκη που σε καμιά περίπτωση δεν άξιζε.Ο Εργοτέλης παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε στάθηκε εξαιρετικά στην Τούμπα και άξιζε τουλάχιστον τον έναν βαθμό. Πολλά κενά η άμυνα του Δικέφαλου που μετά τον τραυματισμό του Βίτορ έμοιαζε με χωνί με τον Λόπεθ να είναι πολύ κακός.Ο Κατσουράνης στο κέντρο δεν ήταν καλός,με πολλές λάθος μεταβιβάσεις...παρόλα αυτά πέτυχε γκολ και σύμφωνα με την στατιστική έτρεξε τα περισσότερα χλμ(11,67) από όλους στο γήπεδο.Ήταν ολοφάνερη η απουσία των Τζιόλη και του Αθανασιάδη κάτι που τόνισε και ο Στέφενς στις δηλώσεις του...βέβαια οι περισσότεροι Παοκτσήδες τους δύο συγκεκριμένους τους έχουν βαφτίσει άχρηστους και τρώνε το περισσότερο κράξιμο,είναι που κόβει το μάτι τους από μπάλα.

ο καφετζής στο γήπεδο της Κομοτηνής...
Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στο Έλσνερ του Άρη...τουλάχιστον αυστηρή για να μην την χαρακτηρίσω κάπως αλλιώς η απόφαση του Σπάθα.

95 εισιτήρια κόπηκαν στον αγώνα Καλλονή-Πανιώνιος στο Κλέανθης Βικελίδης...απίστευτα τραγικό νούμερο για αγώνα της superleague.

Ρε την Άρσεναλ....στην κορυφή και με αέρα πέντε πόντων από τους διώκτες της. Επιμένω και πάλι πως δεν μπορεί να πάρει τον τίτλο,δεν έχει το βάθος και τις προσωπικότητες για να τα καταφέρει.
Γκολάρα έβαλε ο Ράμσει

Ο Σανιά τρόμαξε τον Κουτίνιο...

Και μετά κάτι έκανε στον Καθόρλα...

Πολύ κακή η Τσέλσι έχασε πάρα πολύ δίκαια από την Νιουκάστλ στο Σεντ Τζειμς Πάρκ.
Ο Σισοκό των γηπεδούχων είχε μάτια στην πλάτη,δείτε τον μαγικό τρόπο που απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι...


Η Μάντσεστερ Σίτυ ισοπέδωσε την Νόργουιτς  με το εντυπωσιακό 7-0,με τον Γιαγιά Τουρέ να σκοράρει ξανά με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

O Xάρτ είδε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι την ομάδα του από τον πάγκο.

Η Μάντσεστερ βρήκε την τραγική Φούλαμ και την κέρδισε πάρα πολύ εύκολα...
Οι αμυντικοί των γηπεδούχων δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Ρούνει με κανένα τρόπο,έτσι ανέλαβε να τον σταματήσει ο διαιτητής .

Ο Λουκάκου χτύπησε με το γόνατο του τον τερματοφύλακα της Τότεναμ Γιορίς.

Στο Γκούντισον Παρκ είχε ήλιο...αλλά ένας οπαδός της Έβερτον είχε προνοήσει..

O τερματοφύλακας της Στόουκ Μπέγκοβιτς έβαλε γκολ στο συνάδελφο του Μπόρουτς της Σαουθάμπτον.


Οι παίχτες της Σάντερλαντ κατάφεραν να δεχτούν δύο απευθείας  κόκκινες κάρτες λίγο πριν το ημίχρονο του αγώνα με την Χαλ.


Μέσα στην τρελή χαρά ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ μετά την νίκη της ομάδας στο Ουαλικό ντέρμπι επί της Σουόνσι με 1-0.


Με τα χίλια ζόρια η Μπαρτσελόνα κέρδισε στο ντέρμπι της Βαρκελώνης την Εσπανιόλ με 1-0.Η ομάδα του Μαρτίνο έχει ως πρώτο στόχο την νίκη,έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα το θέαμα ο Αργεντινός μάλιστα το δήλωσε ξεκάθαρα ''δεν γίνεται να είσαι η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών κάθε χρόνο!''.Μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε την θεαματική Μπαρτσελόνα που σάρωνε τα πάντα στο πέρασμα της...Ο Μέσι έπαιζε?Τέταρτο σερί ματς χωρίς να σκοράρει.

Η Ρεάλ του Αντσελότι είναι πραγματικό τρελοκομείο...Μέχρι το 48' το σκορ ήταν 0-3 με την Μαδριλένους να κάνουν πάρτι,ο Μπέιλ μοίραζε ασίστ,ο Μπενζεμά ξανασκόραρε και ο Ρονάλντο πρόσθεσε άλλα δύο γκολ στον λογαριασμό του.Ξαφνικά μπλάκ αουτ,δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά για τους γηπεδούχους ,ευκαιρίες δοκάρι και ο Ντίεγκο Λόπεθ έμοιαζε μόνος του αφού η αμυντική λειτουργία της Βασίλισσας ήταν τραγική...Τα 16 γκολ παθητικό σε 12 ματς δεν είναι καλή επίδοση και ο Αντσελότι πρέπει να βρει λύσεις.


Ένα σουτ του Ρονάλντο κατέληξε στο κεφάλι ενός κοριτσιού που καθόταν πίσω από την εστία της Βαγιεκάνο.Ο Πορτογάλος μετά το τέλος του ματς το θυμήθηκε και τις έδωσε την φανέλα του.



Με τον Ντιέγκο Κόστα να πετυχαίνει το 13 του γκολ σε 12 ματς στο πρωτάθλημα απέναντι στην Ατλέτικ Μπιλμπάο.Η ομάδα του Σιμέονε λογίζεται πια ως διεκδικήτρια του τίτλου...αν και δεν νομίζω να τα καταφέρει ως το τέλος.

O Ρόντρι της Αλμερίας έδωσε την νίκη στην ομάδα του στο ματς με την Βαγιαδολίδ βάζοντας το γκολ με το χέρι...


Δείτε το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Σεβίλλης Μπέτο,που έδωσε στην ευκαιρία στον Λόπεζ της Θέλτα να σκοράρει και να δώσει την νίκη στην ομάδα του.


Ο Παμπόν έδωσε την νίκη στην Βαλένθια μέσα στην έδρα της Χετάφε με το γκολ που πέτυχε...τον βοήθησε πάντως ότι γλίστρησε λίγο πριν σουτάρει...



Η Μπάγερν δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε την  Xόφενχαιμ,με τον Γκουαρντιόλα να δηλώνει στο τέλος «Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνισή μας, όμως κερδίσαμε. Θα πρέπει να διορθώσω την ιδέα μου.Τι ακριβώς εννοώ, θα πρέπει να το εξηγήσω πρώτα στους παίκτες μου. Είναι θέματα τακτικής. Θα πρέπει να βελτιωθούμε, αν θέλουμε να κερδίσουμε την Μπουντεσλίγκα
Είμαι έκπληκτος από το επίπεδο του πρωταθλήματος. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μοιάζει σαν να παίζεις αγώνα για το Champions League, όταν παίζεις απέναντι σε γερμανικές ομάδες. Τα στάδια είναι κατάμεστα και οι ομάδες πολύ επικίνδυνες. Είναι τεράστιο τεστ για μένα ως προπονητής. Χρειάζομαι χρόνο για να μάθω τους παίκτες μου και τους αντιπάλους. Στο ποδόσφαιρο, όμως, ο χρόνος είναι ελάχιστος». Θέλει να μας τρελάνει ο Πεπ μάλλον...πόσο καλύτερα δηλαδή να τα πάει?

Απολαυστική ήταν και πάλι η Ντόρτμουντ αφού διέλυε με 6-1  την Στουτγκάρδη αν και έμεινε πίσω στο σκορ.Ο Παπασταθόπουλος σκόραρε,ο Ρόις μάγευε, ο Λεβαντόφσκι έκανε χατ τρικ....
Ο Ομπεμαγιάνγκ πέτυχε ένα απίστευτα τυχερό γκολ...


Ο Ζόπινγκ του Αμβούργου καταδίκασε την ομάδα σε εντός έδρας ήττα από την Γκλάντμπαχ με 0-2 ,και τα δύο γκολ μπήκαν μετά από γκάφες του...



Δείτε την γκολάρα του Ντάριντα της Φράιμπουργκ στο 0-3 επί της Νυρεμβέργης.



Ο Σακάι του Αννόβερο εξαπέλυσε ένα κεραυνό που κατέληξε στα δίχτυα της Βέρντερ.



To σερί της Ρόμα σταμάτησε  επιτέλους στην έδρα της Τορίνο...και προβλέπω πως σιγά-σιγά θα αρχίσει και η κατηφόρα της,δεν τις δίνω ελπίδες για τίτλο.


Η Μίλαν ήταν για ακόμη μια φορά τραγική και έχασε με 0-2 από την Φιορεντίνα. Αυτά παθαίνεις όταν πουλάς τον καλύτερο σου παίχτη(Μπόατενγκ) για να πάρεις έναν Κακά που είναι σκιά του παλιού του εαυτού και φυσικά όταν έχεις για ηγέτη τον Μπαλοτέλι,το μόνο που μπορείς να εισπράξεις είναι μια βουτιά για να κερδίσει πέναλτι...



Δύσκολα κέρδισε η Γιουβέντους στην έδρα της Πάρμα με 0-1,πάντως κράτησε για τρίτο σερί ματς στο μηδέν στην άμυνα κάτι που δείχνει πως ο Κόντε βελτίωσε την αμυντική λειτουργία που ήταν τραγική στα πρώτα ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου