Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ


Πάλι ένα γκολ μας έλειψε χτες,αυτό της Σοσιεδάδ για να βγάλουμε το γκολ-γκολ και να πληρωθούμε την καλή μας τριάδα.Οι βάσκοι είχαν δύο-τρεις καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι με τον Μεξικάνο Βέλα.Στα υπόλοιπα χάσαμε το οβερ της Μπενφίκα με 2-0 από το 30' και φυσικά την Γιουβέντους,στους σκόρερ πιάσαμε Αγκουέρο,Φαν Πέρσι και χάσαμε Γιλμάζ και τον Ιμπραίμοβιτς που έχασε πέναλτι.Το ταμείο έγραψε μηδέν πάντως και αυτό είναι που μετράει.Πάμε να δούμε τι θα κάνουμε σήμερα...



ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΠΟΡΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ: πρώτη συμμετοχή για την Αούστρια στους ομίλους,απέναντί της η πολύπειρη Πόρτο.Το 1,50 στην νίκη των φιλοξενούμενων δεν αξίζει και θα πάω στην λογική,ότι οι ''δράκοι'' θα προηγηθούν και θα παίξουν συντηρητικά για να κρατήσουν το αποτέλεσμα για αυτό θα πάω με τα 2-3 γκολ,αφού περιμένω να μην ανοίξει πολύ το ματς.

ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ: το απόλυτο έχουν και οι δύο μέχρι τώρα φέτος.Η Νάπολι του Μπενίτεθ έχει ξεκινήσει με τρία στα τρία στο Καμπιονάτο και η Ντόρτμουντ έχει πέντε νίκες στο πρωτάθλημα,μία νίκη στο κύπελλο και το 4-2 επί της Μπάγερν στο Σούπερ Καπ.Η ατμόσφαιρα στο Σάο Πάολο θα είναι φανταστική και αναμένεται να σπρώξει τις δύο ομάδες σε ωραίο ματς με ρυθμό και γκολ.άλλωστε η Ντόρτμουντ βάζει μέχρι τώρα μ.ο. 3,5 γκολ ανά ματς και η Νάπόλι μ.ο. 3.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΕΝΙΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Φοβερό ξεκίνημα για την Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμέονε με 4 νίκες σε 4 ματς με 14 γκολ.Η απώλεια του Ντιέγκο Κόστα είναι σημαντική,αλλά ο Βίγια με τον Αντριάν και τον Αρντά Τουράν δύσκολα πιστεύω θα μείνουν άσφαιροι.Η Ζενίτ προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει μια καλή πορεία στο champions league και κάπου σκαλώνει πάντα.Στο σημερινό ματς θα βάλει τουλάχιστον ένα γκολ η επιθετική τριπλέτα Χάλκ,Κερζακόφ και Ντάνι το έχει το γκολ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 3,5: Το ματς περιμένω να έχει φεστιβάλ γκολ και οι δύο παίζουν μόνο επίθεση.Ο Άγιαξ δέχεται γκολ σε όλα τα ματς στην Ολλανδία(μόνο στην πρεμιέρα 3-0 την Ρόντα δεν δέχτηκε) η Μπαρτσελόνα μπροστά είναι ασταμάτητη,αλλά η άμυνα της μπάζει αφού και πάλι δεν πήρε στόπερ και ο Πικέ δεν είναι σε καλή κατάσταση,η Σεβίλλη το Σάββατο τις έβαλε δύο γκολ και ένα της ακυρώθηκε.Ο Άγιαξ ένα καλό αμυντικό είχε και τον πούλησε στην Ατλέτικο τον Αλντεβέιρεντ.Θα ξεφύγει το σκορ μπορεί και πάνω από έξι γκολ να δούμε.

τετράδα απόδοση 9,63 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΠΟΡΤΟ 2-3 ΓΚΟΛ
ΝΑΠΟΛΙ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΟΒΕΡ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΕΝΙΤ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 3,5

μονό αποδεκτό απόδοση 7,00    ποντάρισμα 15 μονάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΑΓΙΑΞ ΟΒΕΡ 6,5

ακριβές σκορ απόδοση 41,00 ποντάρισμα 2 μονάδες
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΑΓΙΑΞ 5-2

δυάδα ακριβές σκορ απόδοση 55,25  ποντάρισμα 2 μονάδες
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΠΟΡΤΟ 0-2
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΕΝΙΤ 2-1

τριάδα ακριβές σκορ απόδοση 2,265 ποντάρισμα 1 μονάδα
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΑΓΙΑΞ 5-2
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΠΟΡΤΟ 0-2
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΖΕΝΙΤ 2-1

δυάδα ισοπαλίες απόδοση 13,86 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΜΙΛΑΝ-ΣΕΛΤΙΚ Χ
ΜΑΡΣΕΙΓ-ΑΡΣΕΝΑΛ Χ

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 487
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 447

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου