Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ



H EΛΠΙΣ Βραστάμων γνώρισε την δεύτερη της ήττα στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της Αρναίας από τον τοπικό Απόλλων με 2-0.Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν δίκαια τους τρεις βαθμούς.Η ΕΛΠΙΣ στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας,αλλά  τις έλειπε το κάτι παραπάνω επιθετικά για να μπορέσει να πάρει κάτι από το σημερινό ματς.





Ο Απόλλων ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς μόλις στο 16' λεπτό σε μια φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση πλάγιου άουτ...Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο,με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφριά υπεροχή .Στο δεύτερο ημίχρονο η Αρναία μπήκε πολύ δυνατά δεν κατάφερε όμως να πετύχει το δεύτερο γκολ.Από το 55' μέχρι το 75' η ΕΛΠΙΣ ανέβασε στροφές,πήρε την κατοχή μπάλας και προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη περιοχή.Η κακή μέρα του Χαρέλη και η αδυναμία στην τελική πάσα όμως την έκαναν ακίνδυνη.Φυσιολογικά στο 74' σε μια αντεπίθεση με τον ταχύτατο Μπουλγουρίδη Γιώργο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της Ελπίς και να δίνει έτοιμο γκολ στον αδερφό του Αλέξανδρο,έγινε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ χωρίς να γίνει κάτι το συγκλονιστικό στα υπόλοιπα λεπτά.

Στην Ελπίς δεν πρέπει να επικρατεί απογόητευση για το κακό ξεκίνημα,άλλωστε οι δύο εκτός έδρας ήττες από Βαρβάρα και Αρναία θεωρούνται εντός προγράμματος.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο  και σίγουρα τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.Το εντός έδρας ματς με την Νικήτη το Σάββατο είναι η ευκαιρία για αντεπίθεση...

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Οικονόμου,Γούτα και Παπαοικονόμου,τους βοήθησε και το ματς που δεν είχε δύσκολες φάσεις.

Δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό ο Απόλλων,αλλά η εμπειρία και η αλάνθαστη αμυντική γραμμή  ήταν τα στοιχεία που του έδωσαν την νίκη.Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Παλασίδης,με τα τρία αδέρφια Μπουλγουρίδη και τον Τζιούτζο να ακολουθούν.

Από την Ελπίς ξεχώρισαν ο Νικολαΐδης Ηρακλής,ο Αστεριάδης και ο αρχηγός Κυριαφίνης.Δεν ήταν στην μέρα του ο Χαρέλης,ενώ δεν βοήθησαν όσο μπορούσαν οι Σουσούρας και Κακούρος.Τα ξαδέλφια Δημητράκης και Δημήτρης Λιόλιος που πήραν σήμερα την ευκαιρία να βρεθούν στο βασικό σχήμα,είχαν αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοση τους.Με καλές και κακές στιγμές οι Γκρίλης και Δημούδης.Μια λάθος έξοδος καταλογίζεται μόνο στο τερματοφύλακα Καραβασίλη.Ο Πιπεράς δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα 35' λεπτά που αγωνίστηκε,ενώ ο Γκλάβας έπαιξε μόλις ένα τέταρτο και μπήκε σε ένα σημείο που τα πάντα είχαν κριθεί.

ΒΑΘΜΟΙ
Καραβασίλης 6
Νικολαΐδης Ηρακλής 7
Δημούδης 5
Γκρίλης 5
Αστεριάδης 7
Λιόλιος Δημήτρης 5
Λιόλιος Δημητράκης 5
Κυργιαφίνης 7
Κακούρος 6
Σουσούρας 5
Χαρέλης 5
Πιπεράς 5
Γκλάβας -


ΤΟ ΜΑΤΣ

Στο 16' πλάγιο άουτ από αριστερά για τον Απόλλων,ανέβηκε από την άμυνα ο Τζιούτζος που πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι,στέλνοντας την μπάλα στο δεύτερο στον αμαρκάριστο Μπουλγουρίδη Λευτέρη που έκανε εύκολα με προβολή το 1-0.Πολύ κακή αντίδραση στην άμυνα της Ελπίς που κατάφερε να δεχτεί γκολ από πλάγιο.(το video με τα γκολ είναι από το http://apollonarneasfc.blogspot.gr/)

39' Αντεπίθεση για την Ελπίς με τον Κακούρο να περνάει ωραία την μπάλα στον Σουσούρα με τον τελευταίο να βγάζει όμορφη μπαλιά στον Λιόλιο Δημητράκη που κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας,αλλά την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Απόλλων αλλοίωσαν το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Καραβελίδη.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 40' μετά από βαθιά μπαλιά ο Μπουλγουρίδης Γιώργος έκανε την κεφαλιά πάσα στον αδερφό του Αλέξανδρο που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Στο 47' ο Τσιτογιάννης έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου προχώρησε λίγα μέτρα και έκανε το μακρινό σουτ με τον Καραβασίλη να αντιδρά σωστά και να βγάζει σε κόρνερ.

Από το κόρνερ και μετά από κόντρες ο Δημογκίκας σκόραρε μέσα από την μικρή περιοχή,αλλά σωστά το γκολ ακυρώθηκε αφού την ώρα που του έγινε η κεφαλιά-πάσα ήταν εκτεθειμένος.

Στο 74' ο Κεχαγιάς έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο με τον ταχύτατο  Μπουλγουρίδη Γιώργο να εκμεταλλεύεται  την τρύπα που υπήρχε στην άμυνα της Ελπίς και να ξεχύνεται απέναντι στον Καραβασίλη,την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον αδερφό του Αλέξανδρο που σε κενή εστία  έγραψε το τελικό 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ: Καραβελίδης,Λεμονής,Μτσεντλιάν,Μπουλγουρίδης Λευτέρης(75' Petalli),Τζιούτζος(90' Καραγιάννης),Παλασίδης,Δημογκίκας,Τσιντογιάννης,Μπουλγουρίδης Αλέξανδρος,Κεχαγιάς(85' Κιάτος Αγαπητός)Μπουλγουρίδης Γιώργος

EΛΠΙΣ
Καραβασίλης,Νικολαίδης Ηρακλής,Δημούδης,Γκρίλης,Αστεριάδης,Λιόλιος Δημήτρης,Λιόλιος Δημητράκης(55' Πιπεράς),Κυργιαφίνης,Κακούρος,Σουσούρας(74' Γκλάβας) Χαρέλης


Παρασκήνιο

Ο Αγγελης Γιώργος και ο Βούλγαρης δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμού.

Πολύ άτυχος ο Μορφούλης Νόντας αφού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής στο γόνατο.Ευχή όλων να μην είναι κάτι σοβαρό,γιατί πέρυσι έχασε όλη την χρονιά λόγω ρήξη χιαστού.

Τέσσερις αλλαγές στην αρχική εντεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Αιγέα έκανε ο προπονητής Γιώργος Βούλγαρης ενώ ξαναγύρισε και στο 4-4-2 της πρεμιέρας στην Βαρβάρα.

Μετά τα τρία πρώτα ματς μόνο η αμυντική τετράδα έχει μείνει σταθερή με τους Δημούδη,Νικολαίδη,Αστεριάδη και Γκρίλη να την αποτελούν.Μόνο στα τελευταία 15 λεπτά του σημερινού ματς ο Δημούδης πέρασε μπροστά ,με τον Νικολαίδη να παίρνει την θέση του αριστερά,τον Γκρίλη να πηγαίνει δεξί μπακ και τον Γκλάβα να πηγαίνει στόπερ δίπλα στον Αστεριάδη.

Λίγο πριν  την έναρξη του αγώνα οι γηπεδούχοι άλλαξαν στολή αφού η πορτοκαλί με το μαύρο που είχαν επιλέξει έμοιαζε με αυτήν της Ελπίς (μαύρο-πράσινο).Έτσι ο Απόλλων αγωνίστηκε με τα πορτοκαλί.

Διάλογο  με οπαδό από την κερκίδα που διαφωνούσε με τις επιλογές του είχε ο Βούλγαρης.


























ο Αστεριάδης εμψυχώνει τον Κακούρο...ο ταμίας δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει?



κλήρωση





Πιπεράς στην θέση του Λιόλιου Δημητράκη






4 σχόλια:

  1. aftos o agonas teliose kalos kakos xasame apo do kai pera exoume tria paixnidia me nikiti mesa poluguro exw kai fourka mesa sthn xiroteri periptosi prepi na mazepsoume 7 vathmous alios axrxizi ha zorizi poli to pragma
    simos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. h mpalla sto prwto gkol paei me 5 apo to plagio mexri na kataliksi sta dyxtia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpori na paei kai me dio th simasia exei
    itan ena tixero gool

    kai gia merikous an to pirate xampari h omadaramas alaxe katigoria den pezi me to gomati kai to neoxori gia na paris esto kai enan vathmo prepi na ftisis aima

    parola afta epimeno otoi sta epomena tria mats to ligotero pou prepi na paroume einai 7 vathmi
    h nikiti einai neofotisi kai thn exoume mesa
    o poluguros einai ntermpi kai egw den tous ipologizo poli poli na mas paroun isopalia
    kai h fourka kiafti neofotisti mesa edw

    simos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή