Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Ακριβώς δίπλα στο παλιό Σαν Μαμές χτίστηκε το καινούριο

Το οβερ της Φιορεντίνα δεν βγήκε ποτέ...αφού έμεινε στο 1-1 με την Κάλιαρι και μας στέρησε το ταμείο,χάλια μαύρα στο συστημάτακι μας με ένα στα έξι.
Οι ρυθμοί είναι εξαντλητικοί και συνεχίζουμε και σήμερα με τριαδούλα και ένα fun bet...Αύριο θα ασχοληθούμε με τα αστέρια του champions league.



ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: Ωραίο ματς περιμένω στους Ζωσιμάδες.Ο Παράσχος θα κατεβάσει δίδυμο Ναπελόενι και Παπαδόπουλο.Ο Πας με τον Ντε Βισέντι ξανά στο ρόστερ και τον Τσάβες που έχει ξεκινήσει δυναμικά.Από ένα γκολάκι το έχουν πιστεύω.

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΒΕΡ: η Κασίμπασα έχει στόχο την έξοδο στην Ευρώπη πέτυχε πέντε γκολ στα τελευταία ματς.Η Φενέρ θέλει τη νίκη για να εκμεταλευτεί την γκέλα της Γαλατασαράι,αλλά έχει πολλά προβλήματα στην άμυνα.Περιμένω γκολ και θέαμα.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ 1: Το Μπιλμπάο σήμερα έχει εγκαίνια στο καινούριο γήπεδο της που χτίστηκε ακριβώς δίπλα από το παλιό Σαν Μαμές.Το κλίμα θα είναι πανηγυρικό και ο Βαλβέδρε χτίζει μια καλή ομάδα και μπορεί να κερδίσει την Θέλτα του Λούις Ενρίκε που παίζει πολύ επιθετικά και αφήνει εκτεθιμένη την άμυνα του.

τριάδα απόδοση 6,78 ποντάρισμα 15 μονάδες
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΒΕΡ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ 1


δυάδα fun bet απόδοση 52,50 ποντάρισμα 5 μονάδες
ΣΟΥΟΝΣΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ
ΠΑΡΜΑ-ΡΟΜΑ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ-1 ΤΕΛΙΚΟ

ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 580
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 20
ΚΑΒΑ 560

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου