Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ



Έχουν αρχίσει να δυσκολεύουν τα πράγματα η κάβα έχει αρχίσει να πλησιάζει απειλητικά προς το μηδέν.Άλλος ένας κουβάς χτες με την Μπαρτσελόνα όπως ακριβώς και την προηγούμενη Κυριακή να μην μου κάνει το χατήρι...





ΡΕΝ-ΝΑΝΤ 1: O Φίλιπ Μοντάνιε είναι ο προπονητής που πέρυσι έβγαλε την Σοσιεδάδ στο champions league,φέτος όμως προτίμησε να γυρίσει στην πατρίδα του και να αναλάβει την Ρεν με στόχο τα επόμενα χρόνια να πετύχει κάτι ανάλογο. Το ματς με την Ναντ είναι το μεγάλο ντέρμπι της Βρετάνης με έντονη αντιπαλότητα.Η Ναντ μετά από πέντε χρόνια στην δεύτερη κατηγορία επέστρεψε αλλά η Ρεν αυτή την στιγμή έχει πολύ καλύτερο ρόστερ και στο κατάμεστο Ρουτ Ντε Λοριάν θα λυγίσει την Ναντ.Στα  τέσσερα τελευταία ματς δεν δέχτηκε γκολ η Ρεν.

μπορεί με τον Αγκάνθο ο Άρης

ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1: Ματς ζωής και θανάτου για τον Άρη...Την Δευτέρα στην Ξάνθη ήταν άτυχος και του άξιζε να πάρει κάτι από το ματς,αλλά τα δοκάρια και το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τάτο τον καταδίκασαν σε ήττα.Την Πέμπτη στον Βόλο...απλά δεν πήγε καν αφού όλοι είχαν στο μυαλό τους το σημερινό ματς.Ο Αγκάνθο επιστρέφει στην εντεκάδα,το γήπεδο θα είναι γεμάτο αφού οι οπαδοί στηρίζουν ακόμα την ομάδα...και ίσως και ρέφερι δώσει μερικά σφυρίγματα στους κίτρινους.

ΜΠΕΤΙΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ: Έχουν το ίδιο στυλ παιχνιδιου,γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο...θα έχει ρυθμό και φάσεις το ματς,αν έχουν την στοιχειώδη ευστοχία θα δούμε γκολ σίγουρα.Η Βιγιαρέαλ έχει πέντε οβερ σε έξι στην Πριμέρα και η Μπέτις τέσσερα σε έξι.Τις τελευταίες έξι φορές που η Μπέτις υποδέχτηκε την Βιγιαρέαλ είχαμε πέντε οβερ και τα τέσσερα μάλιστα και οβερ 3,5.

τριάδα απόδοση 7,90 ποντάρισμα 30 μονάδες
ΡΕΝ-ΝΑΝΤ 1
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1
ΜΠΕΤΙΣ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΟΒΕΡ

πρώτο γκολ απόδοση 5,50 ποντάρισμα 10 μονάδες
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΓΚΑΝΘΟ

Στα υπόψη
ΡΟΜΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2
ΘΕΛΤΑ-ΕΛΤΣΕ ΟΒΕΡ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ Χ2

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 130 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 40 ΜΟΝΑΔΕΣ
ΚΑΒΑ 90 ΜΟΝΑΔΕΣ

ΥΓ. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να ονομάζεται διεκδικητής του τίτλου το σημερινό ματς στην Κρήτη...πρέπει απλά να το κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου