Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΕΙΣ Νο6

Για να δούμε τι είχαμε και αυτό το Σαββατοκύριακο.....

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,το χτεσινό ματς στον ΟΦΗ είναι από αυτά που δίνουν τον τίτλο.Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...ούτε διαιτητές,ούτε τίποτα άλλο.
απογοητευτικός ΠΑΟΚ

H ξανθιά του ΟΦΗ ήταν εκεί...αυτήν την φορά χωρίς καυτό σορτσάκι...

Την ώρα που ο Παπαζόγλου  γινόταν αλλαγή δέχτηκε ένα μπουκάλι από την κερκίδα.


Για να λυγίσει τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός έπρεπε ο Μίτσελ να περάσει τον Σαβιόλα δεύτερο επιθετικό πίσω από τον Σκέποβιτς,αυτή είναι η θέση του Αργεντινού.Στο πρώτο ημίχρονο έπεφτε πάνω στα δύο στόπερ των γηπεδούχων,ως δεύτερος επιθετικός έβγαλε την ασίστ για το πρώτο γκολ στον Βάις και έβαλε το δεύτερο τρυπώνοντας...στην άμυνα.
ασίστ και γκολ από τον Αργεντινό



Πολύ καλή εμφάνιση από τον Ολαιτάν.
Ο ΠΑΟΚ έδωσε τον Γιάννου δανεικό στον Πανιώνιο,αλλά ξέχασε να βάλει έναν όρο στο συμβόλαιο του: να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής....απέναντι στον Ολυμπιακό.
Όταν υπέγραφε...ξέχασαν 
Η εντεκάδα του Πανιωνίου είχε μέσο όρο ηλικίας τα 22 χρόνια,με διαφορά η πιο νεανική ομάδα της superleague.


Ο καλύτερος φετινός Παναθηναικός κέρδισε με 2-1 στην Λεωφόρο τον Αστέρα και ανέβηκε στην τρίτη θέση.Η τριάδα Σίντελφελντ,Πράνιτς και Μπέργκ είναι η ραχοκοκαλιά του Παναθηναικού,και οι τρεις ήταν καλοί χτες και οδήγησαν τους ''πράσινους'' στην νίκη.
Και τα τρία γκολ του ματς ήταν γκολάρες.

Φοβερή ατμόσφαιρα στην Λεωφόρο.

Ο Εργοτέλης συνέχισε αήττητος φεύγοντας με το διπλό από το Καυτατζόγλειο όπου διεξήχθει το ματς με την Βέροια.
Μας αποχαιρέτησε και ο Ολλανδός Κάανεν από την Βέροια...δεύτερος για φέτος για τον Αρβανιτίδη.Να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ.
τρεις ματς πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο


Ο ΠΑΣ πήρε πάλι τους τρεις βαθμούς στην έδρα του με μαέστρο τον Τσάβες...δείτε στο 1:55 μια φοβερή ενέργεια του.

Η Ξάνθη πέτυχε το πρώτο εκτός έδρας της γκολ...όταν έμεινε με δέκα παίχτες.

Φοβερό ματς έγινε στην Ριζούπολη με τον Απόλλων να παίρνει την νίκη με 4-2.Και οι δύο ομάδες πρέπει να βελτιώσουν τις αμυντικές τους επιδόσεις,γιατί μπάζουν από παντού.
Υπέροχο γκολ με βολίδα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κονέ του Λεβαδειακού.


Έχει τα προβλήματα που έχει ο Άρης η γκαντεμιά του έλειπε...Ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό,έχασε δύο καλές ευκαιρίες,είχε και δοκάρι με τον Αγκάνθο αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.
άτυχος ο Αγκάνθο

Η γκαντεμιά πάει στις τρεις τραυματισμούς που είχε με τον Τάτο και τον Τριανταφυλλάκο που έγιναν αναγκαστική αλλαγή,αλλά και τον Παπαδόπουλο που στο τελευταίο τέταρτο το ματς απλά περπατούσε αφού δεν υπήρχε άλλη αλλαγή για να αντικατασταθεί.

Η ΑΕΚ έκανε το δύο στα δύο απέναντι στην Θύελλα Ραφήνας,με τους 15.000 και πλέον οπαδούς της στο ΟΑΚΑ να την αποθεώνουν.Τα εισιτήρια που κόπηκαν στο αγώνα της ΑΕΚ ήταν τα περισσότερα από όλα τα γήπεδα της superleague.

Eφιαλτικό Σαββατοκύριακο για το Μάντσεστερ....
Η Σίτυ του Πελεγκρίνι είχε το πάνω χέρι απέναντι στην Άστον Βίλα και ήταν πολύ καλύτερη μέχρι το 73' που ήταν μπροστά στο σκορ,μέσα σε τρία λεπτά κυνηγούσε το σκορ...
δεν μπορούν να το πιστέψουν στον πάγκο της Σίτυ
Μέσα στον πανικό του ο Πελεγκρίνι έβαλε τον Γιόβετιτς για να γυρίσει το ματς αλλά έβγαλε ίσως τον καλύτερο του γηπέδου Τζέκο και άφησε στο χορτάρι τον άνοστο Νεγκρέδο.


Ο Μόγιες το έχει χάσει το παχνίδι...από πολύ νωρίς.Εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Μπρόμ,πρώτη μετά το 1978 για τους φιλοξενούμενους στο Ολντ Τράφορντ και το χειρότερο ξεκίνημα για την Γιουνάιτεντ μετά το 1990 είναι γεγονός.Τα χειρότερα ήρθαν με τις δηλώσεις του Μόγιες μετά το τέλος του ματς...''Δεν έχουμε τοπ παίχτες'' είπε ο Σκωτζέζος και βάλαμε όλοι τα γέλια...
απελπισία...

Ο Φέρντιναντ απλά δεν μπορεί μέχρι άλλο...σαν σταματημένο τον πέρασε ο Aμαφιλτανό.


Εντυπωσιακή Άρσεναλ παρά τις πολλές απουσίες πέρασε με νίκη από την δύσκολη έδρα της Σουόνσι και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.Δύσκολα πάντως θα αντέξει εκεί γιατί ο Βενγκέρ δεν φρόντισε να έχει βάθος στον πάγκο του...και αυτό θα του στοιχίσει.Κορυφαίος για τους ''κανόνιέρηδες'' ο Ράμσει με ένα γκολ και μια ασίστ.
Άαρον Ράμσει


Πολύ ωραίο ματς το ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο και την ισοπαλία να είναι δίκαιη.
Πολύ ψυχρή η χειραψία Μπόας -Μουρίνιο...

Υπέροχος ο Δανός Έρικσεν,πολύ καλή μεταγραφή για την Τότεναμ.
ΜVP του ματς ο Τόρες,έδειξε στον Μουρίνιο ποιος πρέπει να είναι ο βασικός επιθετικός της Τσέλσι.
Φοβερή κοκορομαχία Τόρες με Βερτόγκεν,με τον Ισπανό να προσπαθεί να κάνει νυχιά στον λαιμό του Βέλγου.

Στην φάση της δεύτερης κίτρινης στον Τόρες πάντως δεν υπάρχει τίποτα και ο ρέφερι Ντιν του δείχνει λαθασμένα την κάρτα.

Ο Ντιν πάντως έκανε πολύ καλή διαιτησία σε ένα ματς με πολλά μαρκαρίσματα και πολύ γκρίνια από τους ποδοσφαιριστές...έμοιαζε σίγουρος για όλα τα σφυρίγματα του και άφηνε το παχνίδι να εξελιχθεί χωρίς να σφυρίζει άσκοπα.
Πολύ καλός ο ρέφερι Μάικλ Ντιν

Ο Ντάβιντ Λούις αποχώρησε αγκαλιά με τον συμπαίχτη του στην εθνική Βραζιλίας Παουλίνιο
Στο Ιnstragram έγραψε ''This is football! Was so nice to play against you bro @paulinhop8''


Δαγκωματιά Σουάρες με δύο γκολ στην νίκη της Λίβερπουλ με 1-3 επί της Σάντερλαντ.Κορυφαίος του αγώνα όμως και πάλι ο Στάριτζ με ένα γκολ και δύο ασίστ στον Ουρουγγουάνο.Το γκολ του Άγγλου επιθετικό πάντως μπήκε με το χέρι...κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς.

Ο Κόλο Τουρέ είχε μια ρομαντική σκηνή με τον Τζακερίνι των γηπεδούχων.


H φετινή Premier League είναι πολύ αμφίρροπη και με τεράστιο ενδιαφέρον


Τα είχαμε πει για την Ατλέτικο,και την φοβερή εκίνηση που κάνει στην χρονιά.Απίστευτα δουλεμένη ομάδα από τον Σιμεόνε,τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις που δεν αφήνουν τον αντίπαλο να πάρει ανάσα.
Kαθαρά ομάδα του προπονητή η Ατλέτικο του Σιμεόνε

Η Ρεάλ του Αντσελότι ακόμα ψάχνεται και θα μπορούσε να χάσει και με μεγαλύτερο σκορ.
Δείτε τον καυγά που είχαν ο Μπενζεμά με τον Πέπε..

Μια ένσταση έχω για την Ατλέτικο,ο Σιμεόνε έχει μικρό ρόστερ και με champions league μαζί δεν βγαίνει η χρονιά,οι δύο μεταγραφές της τελευταίας στιγμής Αλντεβίρεντ και Γκιβαλογκί δεν έχουν πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής.
Φοβερή κοκορομαχία ανάμεσα σε Ντιέγκο Λόπεθ και Ντιέγκο Κόστα.

Ο Κουρτουά έκανε την μαλακία του και μετά κάνει θέατρο πως τον χτύπησε ο Μπέιλ


Ο Τάτα Μαρτίνο προσπαθεί να κάνει rotation στους παίχτες του και μέχρι στιγμής το καταφέρνει μια χαρά.Στο ματς με την Αλμερία άφησε στον πάγκο τον Τσάβι και τον Νέυμαρ.Αυτό το rotation ίσως δώσει τις ανάσες που χρειάζονται η μπλαουγκράνα,για να μην κλατάρουν στο τέλος της χρονιάς όπως πέρυσι.
Ο Μέσι πρόλαβε να βάλει μια γκολάρα πριν αποχωρήσει τραυματίας με τράβηγμα στον προσαγωγό.

Ο Βαλντέζ την έχει δει κάπως και τα χώνει σε όλους τους συμπαίχτες του,αυτήν την φορά τα άκουσε ο Τσάβι.


Πολύ δύσκολη νίκη για την Μπάγερν με 1-0 επί της Βόλφσμπουργκ.Συντριπτική κατοχή μπάλας για την ομάδα του Γκουαρντιόλα αλλά από ουσία μηδέν.Ο Μίλερ έδωσε την λύση στο 63'.

Ο Λαμ έχει καθιερωθεί ως αμυντικό χαφ.
Ο Ρόμπεν έγινε αλλαγή στο 62'...στο αμέσως επόμενο λεπτό μπήκε το γκολ.

Εντυπωσιακή η Ντόρτμουντ σκόρπισε την Φράιμπουργκ με 5-0 και παράμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.Εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τους 80.000 οπαδούς.



Εντυπωσιακή Ρόμα έχει το απόλυτο σε έξι ματς έχοντας πετύχει 17 γκολ και έχοντας δεχτεί μόλις ένα.Αυτήν την φορά θύμα της η Μπολόνια τον Κονέ και Χριστοδουλόπουλο με 5-0.Nα την δούμε τώρα και στα δύσκολα γιατί μέχρι τώρα εκτός της Λάτσιο κερδίζει εύκολες ομάδες.


Η Νάπολι πέρασε εύκολα με από την έδρα της Τζένοα με τον Μπενίτεθ να κάνει και rotation,με τον Χάμσικ να είναι εκτός και τον Ιγκουάιν στον πάγκο.
Ο Φετφατζίδης μπήκε στο ματς στο 60' και είχε και ένα καλό σουτ.


Η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με το Τορίνο με 0-1,αλλά με το γκολ να ξεκινάει με τον Τέβες να είναι σε θέση οφσάιντ,αλλά με την φάση να είναι πολύ δύσκολη.

Ο Τέβες έφαγε μια γερή κλωτσιά από τον Ιμομπίλε που θα έπρεπε να έχει αποβληθεί..


Το πόδι του Τέβες έγινε...κάπως έτσι.


Ισόβαθμες πια στην κορυφή του Σαμπιονά Παρί και Μονακό μετά το 1-1 της ομάδας του Φαλκάο στο Ρεμς.
Παρί Σε Ζερμέν-Τουλουζ 2-0


ΡΕΜΣ-ΜΟΝΑΚΟ 1-1

Ο Μαντσίνι είναι ο νέος προπονητής της Γαλατασαράι με μισθό έξι εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.Πως γίνεται αυτό το μοντέλο να θεωρείτε προπονητής...δεν μπορώ να το καταλάβω.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου