Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ


Άλλο ένα στραπάτσο φάγαμε χτες,πολλά γκολ θέλαμε σε δύο ματς,το ένα βγήκε 0-0 και ο ΠΑΟΚ 1-1.Κάπου εδώ πρέπει να σταματήσουμε το σερί και να σοβαρευτούμε,μια τριαδούλα διαλέξαμε για σήμερα από τους αγώνες του Europa League.


ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ2: H ομάδα της Τρίπολης ήταν πολύ άτυχη στον πρώτο αγώνα,είχε την κυριαρχία σε όλη την διάρκεια του αγώνα και αν δεν υπήρχε το αυστηρό πέναλτι για την Ραπίντ θα είχε πάρει την νίκη.Ο Τσιώλης μπορεί να μείνει όρθιος στην Βιέννη,η προσθήκη του Ρουμάνου ογκόλιθου στην άμυνα Γκοιαν θα βοηθήσει.
Μέχρι τώρα έχει δώσει πέντε αγώνες στην διοργάνωση και έχει φέρει πέντε ισοπαλίες.

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ ΟΒΕΡ: το 3-1 του πρώτου αγώνα θα αναγκάσει τους Σέρβους να παίξουν επιθετικά αφήνοντας πολλά κενά στην άμυνα που μπορεί να εκμεταλλευτούν οι Ουκρανοί.


ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΟΒΕΡ: H έκπληξη έγινε στον πρώτο αγώνα η μικρούλα Ντίλα Γκόρι από την Γεωργία κέρδισε με 0-1 μέσα στην Κροατία. Τωρά η ομάδα του πρώην μεγάλου άσου της Γιουβέντους Ίγκορ Τουντόρ είναι με την πλάτη στον τοίχο και αναμένεται να κατεβάσει πολύ επιθετικό σχήμα για να ανατρέψει το σκορ.Οι Γεωργιανοί κατεβαίνουν χωρίς το βασικό τους κεντρικό αμυντικό δίδυμο και λογικά θα είναι πιο ευάλωτοι στην άμυνα,αλλά είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και το έδειξαν και στο πρώτο ματς.Με το οβερ θα πάμε....


τριάδα απόδοση 10,37
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Χ2
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ ΟΒΕΡ
ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΧΑΙΝΤΟΥΚ ΟΒΕΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου