Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΔΡΟΣΕΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ




Φάνηκε πεντακάθαρα στο γήπεδο ότι οι αποδόσεις που είχαν βγει,αδικούσαν πεντακάθαρα την Τσέλσι. Ακόμα και όταν έμεινε με 10 παίχτες,έβαλε το γκολ που για ένα δεύτερο δεν τις χάρισε το τρόπαιο.Εντάξει στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η Μπάγερν άξιζε την ισοφάριση αφού σφυροκοπούσε την εστία του Τσεχ. Στα πέναλτι ο Λουκάκου ήταν σίγουρο ότι θα χάσει,δεν ξέρω γιατί ο Μουρίνιο τον άφησε τελευταίο,ο Βέλγος πιτσιρίκος λύγισε υπό το βάρος της ευθύνης.
Πάντως θέλει πολύ δουλειά η Μπάγερν για να παίζει όπως θέλει ο Γκουαρντιόλα και η Τσέλσι απόδειξε χτες,πως εκτός από τον τίτλο της Πρέμιερ θα είναι και στους διεκδικητές του champions league.
Σάββατο σήμερα και πρόγραμμα είναι γεμάτο...πάμε να δούμε τις επιλογές μας.





ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1: Επιμένω με την Γκλάντμπαχ και ας μην με δικαίωσε στην ήττα 4-2 από την Λεβερκούζεν.Την έχω δει και στα τρία φετινά παιχνίδια της και ξέρω ότι επιθετικά μπορεί να βγάλει πολλές φάσεις,ειδικά στο γήπεδο της και στο 3-0 επί του Ανόβερο ήταν καταιγιστική.Οι δύο ήττες που έκανε είναι από την Μπάγερν και την Λεβερκούζεν,λίγο προσεκτική να είναι στην άμυνα θα την κερδίσει την Βέρντερ.Η ομάδα από την Βρέμη φέτος προσπαθεί να το γυρίσει στην άμυνα,έκανε δύο νίκες με 1-0 επί των αδύναμων Αούσμπουργκ και Μπραουνσβάιγκ και έχασε 1-0 από την Ντόρτμουντ χωρίς να απειλήσει καθόλου και τους γηπεδούχους να έχουν 32 τελικές.Θα πάω με τα ''πουλάρια'' της Γκλάντμπαχ που έχουν και καλή παράδοση με πέντε νίκες στα τελευταία οκτώ ματς που υποδέχτηκαν την Βέρντερ.Ο Αράνγκο μπορεί να σκοράρει...

ΛΟΚΕΡΕΝ-ΟΣΤΑΝΔΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: η τρελή ομάδα της Λόκερεν έχει φέρει γκολ-γκολ και τα πέντε ματς της φέτος και μάλιστα με εντυπωσιακά σκορ(1-2,3-1,3-3,2-1,3-2).Γενικά η ομάδα του Γκαλίτσιου παίζει φουλ επίθεση και έχει την φιλοσοφία να βάλουμε ένα παραπάνω από όσα φάμε.Η νεοφώτιστη Οστάνδη δεν έχει ακόμα νίκη,όμως εδώ και λίγες μέρες έχει νέο ιδιοκτήτη που φρόντισε να την ενισχύσει με τρεις καλούς παίχτες.

ΡΕΝ-ΛΙΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: τελευταία φορά που αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 ήταν το 1984.Η Ρεν και στα τρία φετινά ματς της έφερε τελικό σκορ 2-1,ενώ κανένα από τα 57  τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα δεν έληξε 0-0.Η Λιλ έχει σκοράρει και στα τρια φετινά ματς της,ενώ έχει δεχτεί γκολ στα 13 από τα τελευταία 14 εκτός έδρας ματς που έδωσε.


ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ: την άμυνα της Σάλκε την είδαμε όλοι στα ματς με τον ΠΑΟΚ.Σήμερα θα λείπουν και οι δύο βασικοί από την αμυντική τετράδα,ο αρχηγός Χόβεντες και ο αριστερός μπακ Φουκς.Ο Μπόατενγκ από την Μίλαν αποτελεί το μεταγραφικό μπαμ για τους γηπεδούχους και θα κάνει ντεμπούτο με γκολ.Η Λεβερκούζεν επιθετικά είναι καυτή με οκτώ γκολ και τρεις νίκες.Το οβερ μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανό.


τετράδα απόδοση 8,95
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΕΡΝΤΕΡ 1
ΛΟΚΕΡΕΝ-ΟΣΤΑΝΔΗ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΡΕΝ-ΛΙΛ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΣΑΛΚΕ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ



ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΧΑΛ ΟΒΕΡ 3,5: Tρία γκολάκια από την Κάρντιφ στην Ουαλία έφαγε η Σίτυ και αποδείχτηκε πως η άμυνα της χωρίς τον Κομπανί είναι χωνί...Σήμερα αναμένεται ξέσπασμα απέναντι στην αδύναμη Χαλ...που ίσως βοηθήσει και αυτή με κάποιο γκολ αφού ο Κομπανί και Ναστάιτς θα λείπουν ξανά από την άμυνα.Ο Τζέκο είναι καυτός...


ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 1: δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που μένει με δέκα παίχτες και το πλήρωσε ξανά με ήττα στο Μάιντζ.Μέχρι την αποβολή πάντως ήταν καλύτερη,στο γήπεδο της σήμερα θα μπει διψασμένη για την νίκη και νομίζω θα λυγίσει την άνετη Χέρτα που έχει ήδη εφτά βαθμούς.Ο Βιερίνια στο Μάιντζ ήταν ο κορυφαίος και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μπορεί να σκοράρει σήμερα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ: Στην Φενέρ είναι να τους κλαίνε οι ρέγγες ,διετής αποκλεισμός από την Ευρώπη,στο πρωτάθλημα ήττα στην πρεμιέρα από την νεοφώτιστη Κονιασπόρ και με το ζόρι εντός έδρας νίκη με 1-0  επί της Εσκισεχιρσπορ,με τους φιλοξενούμενους να χάνουν πέναλτι και πολλές ευκαιρίες.Να προσθέσουμε και την ήττα στο τελικό του Σούπερ Καπ από την μισητή Γαλατά,το κλίμα μυρίζει μπαρούτι με τον προπονητή Ερσούν Γιανάλ να είναι υπό πίεση.Σήμερα υποδέχεται την Σίβασπορ που έχει προπονητή τον Ρομπέρτο Κάρλος που έχει δοξαστεί και αγαπηθεί στο τριετές πέρασμα του από την Φενέρ.Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να αποθεωθεί και να βοηθήσει με το επιθετικό του παιχνίδι για να βγάλουμε το οβερ.

τριάδα απόδοση 6,92
ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΧΑΛ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΕΡΤΑ 1
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΣΙΒΑΣΠΟΡ ΟΒΕΡ


τετράδα anytime scorer απόδοση 82,14
MΠΟΑΤΕΝΓΚ(ΣΑΛΚΕ)
ΒΙΕΡΙΝΙΑ(ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ)
ΤΖΕΚΟ(ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ)
ΑΡΑΝΓΚΟ(ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου