Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ


Κάτι κάναμε χτες,βγάλαμε τα δύο σημεία μας και μας έμεινε το γκολ-γκολ στον Ατρόμητο για να κλείσουμε την τριάδα.Ο ΠΑΟΚ έκανε φανταστικό παιχνίδι και πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στην Γερμανία φέρνοντας τώρα πια τις πιθανότητες στο 50-50 για την πρόκριση.Αν η Τούμπα ήταν γεμάτη ο Δικέφαλος θα ήταν φαβορί.Οι παίχτες του έτρεξαν πολύ και ήταν πολύ παθιασμένοι,ακολούθησαν το σχέδιο του Στέφενς και το αποτέλεσμα ήρθε.
Σήμερα θα προσθέσουμε μια τριάδα στο παιχνίδι μας.



ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2: σίγουρα η Φιορεντίνα είναι ανέτοιμη ακόμα,αλλά είναι πολύ πιο ποιοτική από την Γκρασχόπερς. Παίχτες σαν το Μάριο Γκόμεζ,Τζουσέπε Ρόσι,Λάγιτς,Μπόρχα Βαλερό,Ακουιλάνι δεν μπορούν να χάσουν την πρόκριση από την Γκρασχόπερς. Οι Ελβετοί αποκλείστηκαν από το champions league με δύο ήττες με 1-0 από την Λυών,ενώ έχουν μείνει άσφαιροι και στα δύο τελευταία  ματς του πρωταθλήματος,ενώ και στο κύπελλο το Σάββατο απέκλεισαν με 1-0 ομάδα Γ' κατηγορίας με γκολ στο 83'.Πάμε με την ποιότητα της ομάδας του Μοντέλα.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ: οι Τσέχοι παίζουν επιθετικά,χαρακτηριστικό το τελευταίο ματς για το πρωτάθλημα τους το Σάββατο που έληξε 5-5 με την Ζνόιμο. Τα έξι από τα εφτά επίσημα ματς που έδωσαν φέτος ήταν οβερ και τα πέντε ήταν και γκολ-γκολ.Η Μπέτις ξεκίνησε με καλή εμφάνιση το πρωτάθλημα,αλλά στάθηκε άτυχη στην ήττα με 2-1 από την Ρεάλ.Πάντως έπαιξε με το γνωστό της τρόπο που είχαμε μάθει από πέρυσι,γρήγορες αντεπιθέσεις και ταχύτητα.Το ματς θα έχει ρυθμό και λογικά θα ανοίξει.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ ΑΝΤΕΡ: Η Ραπίντ δεν θα έχει στην διάθεση τους τους δύο επιθετικούς της('Αλαρ και Μπόιντ).Η Ντίλα Γκόρι βασίζεται στην άμυνα της,αφού στα τέσσερα ματς που έδωσε με Άαλμποργκ και Χάιντουκ δεν δέχτηκε γκολ και έφτασε ως εδώ με τρεις νίκες και μια ισοπαλία.Περιμένω την Ραπίντ να προσπαθήσει να ανοίξει την άμυνα των Γεωργιανών αλλά να τις στοιχίσει η έλλειψη των σκόρερ της.Το άντερ μοιάζει πιθανό.


τριάδα απόδοση 6,47
ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2
ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΜΠΕΤΙΣ ΟΒΕΡ
ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ ΑΝΤΕΡ

Γκρασχόπερς-Φιορεντίνα απόδοση 17,00
ΓΚΟΛ ΜΑΡΙΟ ΓΚΟΜΕΖ ΚΑΙ ΣΚΟΡ 0-1

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ : πάρα πολύ κακός ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα με τον Εργοτέλη,ειδικά αμυντικά ήταν κάκιστος.Δέχτηκε δύο γκολ από τους Κρητικούς,θα δεχτεί και τουλάχιστον ένα από την Αλκμάαρ που σαν Ολλανδική ομάδα που σέβεται τον εαυτό της παίζει επιθετικά,και στα τέσσερα επίσημα ματς που έδωσε μέχρι τώρα έχει πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ,ενώ δέχτηκε και δέκα...για αυτό θα βρει ευκαιρίες να σκοράρει και Ναπολεόνι με τον Παπαδόπουλο.Το γκολ-γκολ προσφέρεται στο 1,80 και μου κάνει.

τριάδα απόδοση 7,20
ΣΑΛΚΕ-ΠΑΟΚ 2-3 ΓΚΟΛ
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΑΡΣΕΝΑΛ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΛΚΜΑΑΡ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου