Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ

Δείχνει τον δρόμο...

\Μηδέν στα τρία είχαμε και χτες,πέρασε λοιπόν ένα τετραήμερο από την Δευτέρα και μετά με κουβάδες.Σήμερα αν δεν υπήρχε ο τελικός Σούπερ Καπ Ευρώπης ανάμεσα στο Μπάγερν και την Τσέλσι δεν θα ποντάραμε,αλλά το ματσάκι τραβάει τα βλέμματα.




από τις εποχές που ήταν φίλοι στην Μπαρτσελόνα

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2: Το πρωί η απόδοση για νίκη της Τσέλσι ήταν στο 5,50,τώρα μαζεύτηκε κάπως και πήγε στο 5,00 αλλά και πάλι είναι τεράστιο.Υποτιμούν πάρα πολύ οι αποδόσεις τους Μπλε του Λονδίνου και τον ίδιο τον Μουρίνιο. Ο Γκουαρντίολα άκομα ψάχνεται στην Μπάγερν και κάνει διάφορα πειράματα που κόστισαν την Τρίτη στο 1-1 με την Φράιμπουργκ.Το Σούπερ Κάπ είναι το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει ποτέ ο Μουρίνιο και σίγουρα θα σκυλιάσει να το κάνει απόψε απέναντι στον πρώην φίλο του Πεπ Γκουρδιόλα.Το Σουπερ καπ δεν το έχει κατακτήσει ποτέ Γερμανική ομάδα,εφτά χαμένοι τελικοί,τους τρεις η Μπάγερν.Στα αγωνιστικά ο Σβαιντσάγκερ είναι αμφίβολος και ο Τσάβι Μαρτίνεθ ανέτοιμος,πιθανόν να βάλει τον Λαμ αμυντικό χαφ όπως το δοκίμασε στο ματς με την Νυρεμβέργη.Στην Τσέλσι μάλλον δεν παίζει ο Ντάβιντ Λουίς.
Αν οι αποδόσεις ήταν πιο δίκαιες δεν θα παίζαμε τίποτα,τώρα θα παίξουμε Τσέλσι στο 5,00,και κατάκτηση τροπαίου Τσέλσι σε τριαδούλα.


μονό αποδεκτό απόδοση 5,00
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2

τριάδα απόδοση 10,83
MΠΑΓΕΡΝ-ΤΣΕΛΣΙ  κατάκτηση τροπαίου Τσέλσι
ΕΣΚΙΣΕΧΙΣΠΟΡΟΡ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΟΒΕΡ
ΜΠΡΑΝ-ΣΟΓΚΝΤΑΛ 1


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου