Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ


Mαύρο χάλι οι χτεσινές επιλογές μας,μόνο η Ατλέτικο το πάλεψε,θα μπορούσε να πάρει το διπλό και τον τίτλο.Έπαιξε πολύ έξυπνα,δεν άφησε την Μπαρτσελόνα να κάνει το παιχνίδι της με το ασφυχτικό πρέσινγκ που έκανε και στην κόντρα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες με Αρντά και Βίγια με τον Βαλντέζ να λέει όχι.Στο τελευταίο δεκάλεπτο που θα ρίσκαρε περισσότερο ο ρέφερι την άφησε με δέκα παίχτες και έδωσε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι που δεν αξιοποίησε ο Μέσι. Ο Αργεντινός και ο Νέυμαρ δεν υπήρχαν στο γήπεδο...
Το να έχει νεύρα ο Μέσι είναι καλό σημάδι,τα είχε με όλους χτες με τον ρέφερι(τον πηγαίνει καροτσάκι μέχρι την φυσούν στο ημίχρονο) με το Φελίπε Λούις μέχρι και με τον Μασεράνο που πήγε να τον ηρεμήσει,δεν ήταν στα καλά του και φαινότανε....
Το άλλο γεγονός της αναμέτρησης ήταν το πάθος του Βίγια ενάντια στους πρώην συμπαίχτες του,τάκλιν στον αστράγαλο του Τσάβι,μάρκαρε τον Μέσι μέσα στην περιοχή του...γυάλιζε το μάτι του.
Ξεφύγαμε τώρα σήμερα το μενού έχει Europa League και έχουμε μια τριαδούλα με τον άσσο της Ντίλα Γκόρι να ξεχωρίζει.




ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΒΕΡ: To 1-3 στο Περιστέρι κάνει απαγορευτικά τα όνειρα πρόκρισης για τον Ατρόμητο. Ο Παράσχος πάντως δήλωσε πως θα παίξει επιθετικά και θα κυνηγήσουν την νίκη με τους Παπαδόπουλο-Ναπολέονι να ξεκινούν μαζί στην επίθεση.Η Αλκμάαρ όπως και στον πρώτο αγώνα αν βρει χώρους θα τους αξιοποίησει και φυσικά η άμυνα της είναι ευάλωτη και μπορεί να εκτεθεί.Χωρίς άγχος ανοιχτό ματς με γκολ βλέπω.

ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ: το 1-3 του πρώτου αγώνα ήταν μαγική αγώνα,οι Τσέχοι με τέσσερις τελικές είχαν τρία γκολ με τα δύο να είναι με  σουτ έξω από την περιοχή.Η Ουντινέζε είχε τρία δοκάρια και τουλάχιστον ακόμα τέσσερις κλασικές ευκαιρίες,η μπάλα όμως δεν την ήθελε.Πιστεύουν στην πρόκριση οι Ιταλοί για αυτό και ξεκούρασαν τον Ντι Νατάλε στο ματς με την Λάτσιο την Κυριακή.Για να προκριθεί η Ουντινέζε θέλει τουλάχιστον τρία γκολ κάτι που θα κάνει το ματς ροντέο...το οβερ είναι πολύ πιθανό.

ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1:Οι απίθανοι Γεωργιανοί έχουν φτάσει πολύ κοντά στην πρόκριση στους ομίλου,για να φτάσουν ως εδώ απέκλεισαν την Άαλμποργκ και την Χάιντουκ.Το μοναδικό γκολ που δέχτηκαν σε πέντε ματς στην διοργάνωση ήταν αυτό του 1-0 της Βιέννης.Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και θα δώσει ώθηση στους παίχτες της Ντίλα.Η Ραπίντ σέρνεται,την Κυριακή την κοντράραμε μέσα στην έδρα της και δικαιωθήκαμε,αφού έχασε από την μικρούλα Γκρότιγκ. Συνεχίζει να παίζει χωρίς του δύο βασικούς επιθετικούς της και την περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στην Γεωργία.Παίζω τον άσσο γιατί έχω εικόνα από τις δύο ομάδες.Την Ντίλα Γκόρι την είδα στην εντός έδρας νίκης επί της Χάιντουκ και στο πρώτο ματς με την Ραπίντ,πολλά τρεξίματα και πάθος είναι το χαρακτηριστικό της,στο ρόστερ της έχει μόνο Γεωργιανούς,με εξαίρεση τον Ρώσο Γκαμπαγιάρεφ.Την Ραπίντ την είδα και με τον Αστέρα και προχτές είναι μια μέτρια ομάδα χωρίς πολλές αρετές,με καλύτερο παίχτης της τον Έλληνα Πέτσο.Πάμε με την Ντίλα Γκόρι στο 3,10.
Ακούστε μουσική υπόκρουση που έχουν στο επίσημο site της ομάδας http://www.fcdila.ge/


τριάδα απόδοση 8,92
ΑΛΚΜΑΑΡ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΒΕΡ
ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΟΒΕΡ
ΝΤΙΛΑ ΓΚΟΡΙ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου