Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΚΑΡΔΙΟΧΤΥΠΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ


Τέλος τα ψέματα από σήμερα ουσιαστικά μπαίνουμε σε φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα,με γεμάτα κουπόνια και όλα τα πρωταθλήματα πριν του Ιταλικού να υπάρχουν στις επιλογές μας.Βέβαια πάντα οι πρώτες αγωνιστικές είναι δύσκολες και πρέπει να περιμένουμε τι ψάρια πιάνουν οι ομάδες.Δύο τριάδες έχουμε επιλέξει για σήμερα.


ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ 1: την πρώτη αγωνιστική είδα την Γκλάντμπαχ ενάντια στην Μπάγερν και πραγματικά με εντυπωσίασε.Έβγαινε με φοβερή ευκολία στην κόντρα και δημιούργησε πολλές φάσεις στην άμυνα της ομάδας του Γκουαρντιόλα και άτυχη που έχασε.Το Αννόβερο κέρδισε 2-0 την Βόλφσμπουργκ εντός έδρας αλλά οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίχτες από το 32' και με 9 από το 52',παρόλα αυτά είχαν δύο δοκάρια και η άμυνα του Αννόβερο δεν έδειξε να πατάει καλά.Η Γκλάντμπαχ μου άρεσε στην πρεμιέρα και μπορεί να κερδίσει το Αννόβερο που εκτός έδρα χάνεται.Τα τελευταία πέντε χρόνια οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τέσσερις φορές στο Μπουρούσια Πάρκ τον σημερινό τους αντίπαλο.


ΡΟΝΤΑ-ΦΙΤΕΣΕ ΟΒΕΡ 3,5:Τις τελευταίες εννιά φορές που υποδέχτηκε η Ρόντα την Φίτεσε,τις οκτώ είχαμε οβερ 3,5.Η Φίτεσε μέχρι τώρα παίζει φουλ επίθεση και όπου βγει,στο προηγούμενο δέχτηκε τέσσερα γκολ από την Βαάλβαικ. Η Ροντα δεν σκόραρε απέναντι στον Άγιαξ αλλά κέρδισε εύκολα την Καμπούρ. Περιμένω πολλά γκολ όπως συμβαίνει παραδοσιακά στο ζευγάρι.


ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΑΝΤΕΡ: πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στο νέο πρωτάθλημα,με καινούργιους προπονητές και για τις δύο.Στο πάγκο της Βαγιαδολίδ ο γνωστός από το πέρασμα του στην Λεβάντς Ιγνάθιο Μαρτίνεθ,το κύριο μέλημα του είναι το μηδέν στην άμυνα.Στο Μπιλμπάο επέστρεψε ο Ερνέστο Βαλβέδρε και θα προσπαθήσει να περάσει την φιλοσοφία του,πίεση σε όλο το γήπεδο και κατοχή μπάλας.Οι δύο ομάδες είναι λογικό να ψάχνονται στην αρχή μέχρι να αφομοιώσουν τις τακτικές των καινούριων κόουτς,λίγο το άγχος της πρεμιέρας και η απουσία της μηχανής γκολ Αντούριθ από τους φιλοξενούμενους με οδηγούν στο άντερ.


τριάδα απόδοση 7,83
ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΝΟΒΕΡΟ 1
ΡΟΝΤΑ-ΦΙΤΕΣΕ ΟΒΕΡ 3,5
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΑΝΤΕΡ



ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5: Oι γηπεδούχοι δέχτηκαν έξι γκολ από την νεοφώτιστη Χέρτα,απέναντι στην αστεράτη Μπάγερν του Πεπ Γκουαρντιόλα πόσα θα δεχτούν?Η να το πω αλλιώς πόσο θα βελτιώσουν μέσα σε μια εβδομάδα την άμυνα τους?Επίσης οι Βαυβαροί στην πρεμιέρα με την Γκλάντμπαχ είχαν πολλά κενά στην άμυνα τους,με τους Λαμ και Αλάμπα να βρίσκονται μόνιμα πάνω από το κέντρο και τον Σβαινστάγκερ να μην βοηθάει αμυντικά.

ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ ΟΒΕΡ:  Στην Τούμπα θα επικρατεί ενθουσιασμός ενόψει των ματς με την Σάλκε και το γήπεδο αναμένεται να γεμίσει.Αυτό θα δώσει ώθηση στους παίχτες του ΠΑΟΚ,περιμένω να έχει γκολ το ματς,θα βοηθήσει και η Ξάνθη πιστεύω αφού η απουσία του Κατσουράνη είναι σημαντική και θα στοιχίσει στους γηπεδούχους.Θα ρισκάρω και στο διπλό ημίχρονο -άσσο τελικό,έτσι για να ανέβει η αδρεναλίνη...και γκολ από τον Στοχ βλέπω.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΤΕΡ 1,5: πέρυσι στην πρεμιέρα είχαμε στα έξι από τα οκτώ ματς αντερ 1,5.Κάπως έτσι περιμένω και φέτος τα ματς.Η Βέροια αποδυναμώθηκε και είναι σίγουρο ότι θα κινδυνέψει.Ο Πλατανιάς με τον Ουζουνίδη θα είναι σφιχτός...Εφτά το απόγευμα το ματς στην Κρήτη θα έχει πολύ ζέστη που θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές.


τριάδα απόδοση 11,75
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΜΠΑΓΕΡΝ ΟΒΕΡ 3,5
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ ΟΒΕΡ
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ ΑΝΤΕΡ 1,5


ημίχρονο-τελικό απόδοση 26,00
ΠΑΟΚ-ΞΑΝΘΗ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ- 1 ΤΕΛΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου