Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ΣΤΕΦΕΝΣ vs ΜΙΤΣΕΛ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ ΑΣΣΟ


Το μεγάλο ερώτημα του φετινού πρωταθλήματος στην Ελλάδα είναι αν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να το διεκδικήσει από τον Ολυμπιακό.

Ο Σαββίδης στο μεταγραφικό παζάρι δεν έκανε κάποιο μπαμ πως ο ίδιος είχε προαναγγείλει,γέμισε βέβαια το ρόστερ με καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις.Ο Ολυμπιακός λοιπόν είναι ποιοτικά ανώτερος σε ποδοσφαιριστές,αλλά εκεί που ποντάρει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είναι ο πάγκος του.Εκεί ο Ρώσος έκανε την υπέρβαση φέρνοντας τον Ολλανδό Χουμπ Στέφενς στην Θεσσαλονίκη,αυτό είναι το μπαμ για τον Δικέφαλο και φαίνεται από τις απολαβές του προπονητή που φτάνουν αρκετά πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ,με τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή να φτάνει λίγο πάνω από τις 500.000 χιλιάδες ευρώ.



Σε σύγκριση με τον Μίτσελ του Ολυμπιακού είναι κλάσεις ανώτερος σε παραστάσεις,αλλά και νοοτροπία. Ο Ισπανός υποτίθεται ότι ήρθε στην Ελλάδα από πέρυσι για να βγάλει τα συμπεράσματα για το ρόστερ της ομάδας και να μπορεί να αποφασίσει γρήγορα για το ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι.Αντί αυτού ενώ κοντεύουμε στον Αύγουστο ο πρωταθλητής έχει στην προετοιμασία πάνω από 30 ποδοσφαιριστές και αναγκάζεται να τους βάζει από 30 λέπτα ανά αγώνα,ενώ περιμένει τις προσθήκες τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών ακόμα.Το απόλυτο μηδέν λοιπόν σε θέμα προγραμματισμού,λογικό αφού ο Μίτσελ έφυγε αρχές Ιουνίου και γύρισε μία μέρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας καταμαυρίσμενος από τις διακοπές στην Ίμπιζα...Aυτό που πουλάει ο Ισπανός είναι το ποδοσφαιρικό του παρελθόν στην ΡΕΑΛ,είναι επικοινωνιακός αλλά μέχρι εκεί.


Μια απλή ανάγνωση των δηλώσεων τους δείχνει την μεγάλη διαφορά που έχουν...

Μίτσελ : «Υποφέρω στην προετοιμασία. Το έκανα ως παίκτης και το κάνω ως προπονητής»

Στέφενς  : «Έχω και εγώ φιλοδοξίες. Θέλω να κερδίζω κάθε μέρα, ακόμα και στις προπονήσεις. Θέλω κάθε μέρα να βλέπω πως οι παίκτες μου μαθαίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου