Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΜΑΣ ΝΕΣΙΝΤ?(ΦΩΤΟ,VIDEO)



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση της στο Facebook μας γνωστοποίησε πως είναι πολύ κοντά στον δανεισμό του Τσέχου επιθετικού Τόμας Νέσιντ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με την μορφή δανεισμού.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του διεθνούς Τσέχου επιθετικού Tomáš Necid από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μεταβεί στην Αυστρία για ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον Δικέφαλο.»
Ποιος είναι ο Νέσιντ?Ο Τσέχος είναι 24 χρονών είναι επιθετικός και εντυπωσιάζει με το ύψος του που φτάνει το 1,90,είναι φορ περιοχής και μπορεί να παίξει με πλάτη,κάτι που λείπει από τον ΠΑΟΚ.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σλάβια Πράγας το 2007 και μέσα σε δύο χρόνια έβαλε 13 γκολ σε 32 συμμετοχές,με ένα εξάμηνο δανεισμό στην Γιάμπλονετς με 13 συμμετοχές και 5 γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2009 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε 4 εκατομμύρια ευρώ στην Σλάβια για τον κάνει δικό της.Στην ρώσικη ομάδα πέτυχε 19 γκολ σε 75 συμμετοχές.Τα δύο τελευταία χρόνια δύο σοβαροί τραυματισμοί  τον άφησαν πολύ πίσω και έχει μόλις δύο συμμετοχές σε επίσημα ματς.Πάντως το φέτος έκανε κανονικά προετοιμασία και μάλιστα πέτυχε τρία γκολ σε φιλικό που έδωσε η ομάδα του  στην Κίνα.Δείτε εδώ το ρεπορτάζ του αγώνα  από το επίσημο site της ΤΣΣΚΑ,ο Νέσιντ με το νούμερο 89.

Στην εθνική ομάδα της Τσεχίας έχει 7 γκολ σε 26 συμμετοχές,ενώ ήταν μέλος και όλων των μικρότερων κλιμακίων της εθνικής.Στο πρόσφατο euro ήταν στην αποστολή,αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.



Γενικά αν ο Τσέχος είναι υγιής είναι μια πολύ καλή κίνηση για τον Δικέφαλο και αν υπάρχει και όψιον αγοράς μπορεί να αποδειχθεί και κερδοφόρα αφού ο Νέσιντ είναι  24 χρονών και μπορεί να αποδεχθεί λαβράκι για τον ΠΑΟΚ. Πάντως από την ΠΑΕ θα τον περάσουν από εξονυχιστικές εξετάσεις για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκεται.Το συμβόλαιο του με την ρωσική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2015.

Πρόπερσι είχε σκοράρει στην Τούμπα  με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ στα πλαίσια του αγώνα της φάσης των 32 του Εuropa League.

ΥΓ. Για αυτούς που ονειρεύονται Τζιμπούρ,Λούτσο Γκονζάλες,Αιμάρ και Ροναλντίνιους....ξύδι.






Το γκολ στην Τούμπα...



Με την φανέλα της εθνικής Τσεχίας


4 σχόλια:

  1. Φίλε αν είναι καλά στην υγεία του θα κάνει την διαφορά στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Για αυτό έρχεται και στον ΠΑΟΚ,πριν τον τραυματισμό άξιζε 10 εκατομμύρια ευρώ.Στα 22 του(αφού δύο χρόνια δεν παίζει)είχε 26 συμμετοχές στην εθνική Τσεχίας.

      Διαγραφή