Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ME TOYΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ



Πολύ καλά τα πήγαμε χτες,πέσαμε μέσα στις τρεις από τις τέσσερις επιλογές μας.Η Τουρκία είπαμε πως δεν έχει τύχες απέναντι στην Γαλλία,η Ουρουγουάη θα προκριθεί αλλά δύσκολα και η Ισπανία θα πάρει την πρόκριση αλλά θα σκοράρει και το Μεξικό...Εκεί που πέσαμε τελείως έξω ήταν η εθνική μας.Πολύ κατώτερη των προσδοκιών που είχαν οι ίδιοι δημιουργήσει έχασαν με 3-1 από το Ουζμπεκιστάν. Αυτή η ομάδα δεν πρόκειται να χαθεί πάντως και διαθέτει πολύ μέλλον.Στην Ελλάδα βέβαια πέσανε όλοι να τους φάνε και τα σχόλια του στυλ ''Από το Ουζμπεκιστάν?'' ,''θέλανε να πάνε διακοπές νωρίτερα'', ''τα μαλακισμένα με τα τατουάζ''...έκαναν θραύση στα Social Media.;Ότι είναι δευτεραθλητές Ευρώπης και μας πήγαν για πρώτη φορά σε Μουντιάλ απλά δε το σκέφτηκε κανένας...Μόνο μπράβο τους αξίζουν και τίποτα άλλο,πήγαν την ομάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και τους αξίζουν μόνο συγχαρητήρια.

Στα στοιχηματικά τώρα συνεχίζεται σήμερα η διοργάνωση με τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες της φάσης των 16.Τρέχει από χθες η τριάδα μας που κλείνει με το 1Χ του Ιράκ.



ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ 2: υποτιμούν την Γκάνα οι αποδόσεις,υπάρχει πολύ ποιότητα στους Αφρικάνους και μπορούν να κοντράρουν στα ίσια την Πορτογαλία. Εδώ το έκαναν με την Ισπανία γιατί να μην το κάνουν με την Πορτογαλία.Ο Μποακί και ο Ντάνκαν που παίζουν στην Ιταλία μπορούν να οδηγήσουν την Γκάνα σε νίκη.

ΚΡΟΑΤΙΑ-ΧΙΛΗ ΝΟ ΒΕΤ: πολύ δύσκολο ματς,η Κροατία έδειξε πολύ καλά στοιχεία,είναι δεμένο σύνολο και παίζει εξαιρετικά αμυντικά. Η Χιλή είναι γρήγορη ομάδα αλλά ως εκεί.Ίσως τα βρουν στην ισοπαλία...


IΡΑΚ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1Χ : πραγματικοί μαχητές οι παίχτες του Ιράκ,μπαίνουν στον αγώνα και τα δίνουν όλα...λες και πάνε σε πόλεμο.Πήραν την πρώτη θέση στον όμιλο πολύ εύκολα με εφτά βαθμούς,έδειξαν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ ακόμα και όταν έχαναν με 2-0 από την Αγγλία κατάφεραν και ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Η Παραγουάη έχει κάποια καλά στοιχεία,παίζει εξαιρετική άμυνα αν και Λατινοαμερικάνοι...Θα πάω με το πάθος και την θέληση των Ιρακινών...
Κιντέρο...απίστευτος παίχτης


ΚΟΛΟΜΒΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ : Η Κολομβία για μένα είναι η ομάδα που μπορεί να κοντράρει την Ισπανία.Οι πρωταθλητές Ν.Αμερικής ήρθαν στην διοργάνωση έχοντας αποκλείσει τις παραδοσιακές δυνάμεις Αργεντινή και Βραζιλία.Μετά το πρώτο κακό ματς και την ισοπαλία με την Αυστραλία έβγαλαν στο χορτάρι την ποιότητα τους.Κέρδισαν εύκολα με 1-0 την Τουρκία(αντί για 5-0) και έκαναν πλάκα με το Ελ Σαλβαδόρ 3-0...αν και ειλικρινά με τις ευκαιρίες που έχασαν άνετα έληγε 10-0...αν ήταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια(αν θυμάστε πηγαίναμε ταμείο αν έβγαινε οβερ 3,5). Παίχτη σαν το Κιντέρο της Πεσκάρα και πλέον της Πόρτο με 10 εκατομμύρια δύσκολα βρίσκεις,κοντός αλλά με όλα τα στοιχεία που θες σε ένα δεκαράκι...ντρίπλα,ταχύτητα,πάσα. Η Πόρτο κάτι είδε και τα έσκασε τα 10 μύρια.Η Ν.Κορέα πέρασε γιατί κέρδισε την Κούβα...και δεν τις δίνω καμία τύχη.Την Κολομβία θα την ποντάρω και για κατάκτηση,αν βελτιώσουν λίγο την αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια μπορούν να πάνε μακριά...στον ημιτελικό θα βρουν στο δρόμο τους την Ισπανία.


τριάδα απόδοση 10,28
ΚΡΟΑΤΙΑ-ΧΙΛΗ Χ
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΓΚΑΝΑ Χ2
ΚΟΛΟΜΒΙΑ-Ν.ΚΟΡΕΑ 1


ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ
τριάδα απόδοση 7,34
ΙΣΠΑΝΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΙΓΗΡΙΑ-ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ 2
ΙΡΑΚ-ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ 1Χ


κατάκτηση διοργάνωσης
ΚΟΛΟΜΒΙΑ απόδοση 10,00 ΟΠΑΠ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου