Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

EΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ



Εικοσιπέντε μέρες αποτοξίνωσης από πονταρίσματα πέρασαν και ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.Τα προκριματικά του champions league θα αποτελέσουν την πηγή των σημείων μας.Πάμε να δούμε λοιπόν την πρώτη τριάδα μας για την στοιχηματική χρονιά 2013-2014.



ΠΑΟΚ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΑΝΤΕΡ: Ο δικέφαλος υποδέχεται στην άδεια Τούμπα λόγω τιμωρίας την δευτεραθλήτρια Ουκρανίας Μέταλιστ. Η μεγάλη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ είναι ο άνθρωπος που κάθεται στο πάγκο του,ο Χούμπ Στέφενς με την εμπειρία του έχει σαν στόχο να αναβαθμίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης.Ο Ολλανδός ξέρει πως η Μέταλιστ είναι πιο ποιοτική και πιο έτοιμη από την ομάδα του. Το δήλωσε και χτες ''πρέπει να κλείσουμε όλους τους χώρους'',περιμένουμε λοιπόν τον ΠΑΟΚ σφιχτό και να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα.Λίγο το άδειο γήπεδο,λίγο η ζέστη βλέπω ένα κλειστό ματς με χαμηλό σκορ,μπορεί και 0-0.

ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ: H Aιντχόβεν πήρε προπονητή ένα δικό της παιδί το Φιλίπ Κοκού.Στο μεταγραφικό παζάρι πάντως αποδυναμώθηκε πολύ,αφού ότι ποιοτικό είχε το πούλησε,Στρούτμαν(Ρόμα),Πίτερς(Στόουκ),Λενς( Ντιναμό Κιέβου),Μέρτενς(Νάπολι),ενώ αποχώρησαν και ο Φαν Μπόμελ,Ένγκελαρ,Μπούμα.Στη θέση τους ήρθαν νεαροί σε ηλικία παίχτες,με στόχο να φτιάξουν μια μεγάλη ομάδα.Χτες αποκτήθηκε ο Πάρκ από την ΚΠΡ αλλά δεν θα παίξει.Είναι πολύ δύσκολο για την Αιντχόβεν να είναι έτοιμη τόσο νωρίς,όταν έχει τόσα καινούρια πρόσωπα στην ομάδα.Έτσι και αλλιώς σαν Ολλανδική ομάδα έχει κενά πίσω,ένα γκολ θα το φάει από την Ζούλτε που βγήκε δεύτερη στο Βέλγιο λόγω της πολύ καλής παρουσίας που είχε εκτός έδρας,με τις αντεπιθέσεις τις να είναι φωτιά...Το γκολ-γκολ είναι πολύ πιθανό και κάνω σκέψεις και για το διπλό.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ : Η Ζενίτ δεν μπορεί παρά να έχει στόχο τους ομίλους και δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με την Νόρτζελαντ,θα ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της.Ταξίδεψε στην Δανία πάντως με προβλήματα στην άμυνα αφού οι δύο βασικοί ακραίοι μπακ της απουσίαζουν(Ανιούκοφ,Κρισίτο) και ο τερματοφύλακας Μαλαφέεφ επίσης είναι εκτός.Στη Ρωσία δεν ξεκίνησε καλά έχει τέσσερις βαθμούς σε τρία ματς και έχει δεχτεί σε όλα γκολ,ενώ και στο σούπερ καπ έχασε με 3-0 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.Η Νόρτζελαντ από την άλλη σε δύο ματς στην Δανία έχει ένα πόντο,από το εντός έδρας 1-1 με την νεοφώτιστη Βίμπορκ,την πρώτη αγωνιστική έχασε 4-0 από την Έσμπιεργκ. Τα προβλήματα που έχουν και οι δύο στις άμυνες τους με οδηγούν στα πολλά γκολ.

τριάδα απόδοση 5,16  Βet365
ΠΑΟΚ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΑΝΤΕΡ
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ
ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ-ΖΕΝΙΤ ΟΒΕΡ


μονό αποδεκτό απόδοση 8,00 Βet 365
ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΓΚΕΡΕΜ 2


YΓ Όποιος νομίζει ότι είναι αποτυχία για τον ΠΑΟΚ να μην προκριθεί επί της Μέταλιστ,απλά να του πω πως οι Ουκρανοί έχουν φέτος μπάτζετ 90 εκατομμύρια ευρώ και έχουν δώσει 50 εκατομμύρια τα τελευταία τρία χρόνια μόνο για μεταγραφές...Για ξανασκεφτείτε το τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου