Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ

από την στιγμή που ο Στέφενς είναι ικανοποιημένος...δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας


Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Αυστρία τέλειωσαν με απολογισμό τρεις νίκες,μία ισοπαλία και μία ήττα.Το χτεσινό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ φανέρωσε για ακόμη μια φορά τις αδυναμίες που έχει η ομάδα στο επιθετικό παιχνίδι,η μπάλα δεν φτάνει εύκολα στην επίθεση και φάσεις δημιουργούνται δύσκολα.



Δικαιολογίες υπάρχουν βέβαια πολλές,η ομάδα αυτή την στιγμή στο χειρότερο σημείο στο θέμα της κούρασης με την προετοιμασία να βρίσκεται στην κορύφωση της,είναι λογικό τα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι βαριά.Ο Στέφενς στις δηλώσεις ήταν καθησυχαστικός,τόνισε πως η ομάδα μέχρι τώρα δούλεψε περισσότερο στην φυσική κατάσταση και από δω και πέρα θα δουλέψουν στην τακτική και στο θέμα του γκολ.Περιμένουμε επίσης την μεταγραφή που θα δώσει λύσεις μεσοεπιθετικά. Διαβάστε εδώ τις αναλυτικές δηλώσεις του Ολλανδού.

Στα θετικά βέβαια είναι σταθερότητα που παρουσιάζει στην άμυνα και η γενικότερη εικόνα της ομάδας σε φάση άμυνας,με τις γραμμές να είναι πολύ κοντά.

Η γνωστή γκρίνια έχει αρχίσει ήδη στην Θεσσαλονίκη,για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά και βέβαια για την απουσία ενός μεταγραφικού μπαμ,ευθύνη σε αυτό έχει ο μεγαλομέτοχος.Από  την στιγμή που μιλάει για Ροναλντίνιο έχει ανεβάσει τον πήχη,όταν ο διψασμένος οπαδός αντί για τον Ροναλντίνιο βλέπει άγνωστους σε αυτόν ποδοσφαιριστές(Λόπεθ,Μιγκέλ,Νεσιντ) να έρχονται στην ομάδα,είναι πολύ δύσκολο να τον πείσεις για την ουσία αυτών των κινήσεων.Ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ δεν έχει προστατέψει τις μεταγραφές του,άφησε να σέρνεται μέρες το θέμα του Τζιμπούρ,φούσκωσε τα μυαλά των Παοκτσήδων και το διέψευσε μόλις σήμερα,χωρίς ουσιαστικά να έχει ασχοληθεί καθόλου.

Το σίγουρο πάντως είναι πως το ρόστερ είναι σχεδόν σε όλες τις θέσεις γεμάτο και προσφέρει πολλές λύσεις.Ο Νέσιντ με τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη φτιάχνει μια πολύ καλή τριάδα με χαρακτηριστικά που μπορούν να προσφέρουν σε οποιαδήποτε αγωνιστική ανάγκη.Ένα γρανάζι μάλλον λείπει από την μηχανή του Στέφενς ένας καλός μεσοεπιθετικός που θα κάνει την διαφορά.

Η παρουσία του Στέφενς αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα της ομάδας,από την στιγμή που αυτός είναι ευχαριστημένος από την ομάδα δεν νομίζω να πέφτει λόγος σε κανέναν άλλον,ούτε στους οπαδούς,ούτε στους δημοσιογράφους.Υπομονή λοιπόν σε 12 μέρες τα επίσημα ματς αρχίζουν...

ΥΓ Χωρίς ουσία και νόημα η επίσημη απάντηση της ΠΑΕ σε σχόλια για τον Νέσιντ του υπεύθυνου επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά. Η ίδια η ΠΑΕ χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που απάντησε ο Καραπαπάς ''κουτσομπολιά και επινοήσεις του Τύπου''.Δεν χρειαζότανε να πέσει στο ίδιο λούκι και να απαντήσει. Διαβάστε εδώ το θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου