Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΣ ΒΡΑΣΤΑΜΩΝ


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Ελπίς Βραστάμων που σιγά-σιγά συμπληρώνει το παζλ του ρόστερ της απαιτητικής χρονιάς στην 'Α κατηγορία της Χαλκιδικής.


ο Γι'ωργος Χαρέλης


Ο Γιώργος Χαρέλης θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό της επίθεσης. Ο 28χρόνος επιθετικός από τις Καλύβες με μεγάλη εμπειρία στην κατηγορία  και καλή επαφή με τα δίχτυα αποκτήθηκε από την Ελπίς. Έχει αγωνιστεί στην Δόξα Καλυβών,στην Νίκη Πολυγύρου και εδώ και ενάμιση χρόνο αγωνίζεται  με τα χρώματα της Πορταριάς. Την περσινή χρονιά  είχε πέντε γκολ στο ενεργητικό του,χωρίς όμως να έχει πολλά λεπτά συμμετοχής.


ο Βασίλης Δημούδης



Ο 18χρόνος Βασίλης Δημούδης επίσης από τις Καλύβες,θα ενισχύσει την Ελπίς. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί ήδη τέσσερις χρονιές στην μεγάλη ομάδα της Δόξας Καλυβών,ενώ αποτελούσε και μέλος της μικτής της ΕΠΣΧαλκιδικής. Πρίν δύο χρόνια είχε φτάσει μέχρι την προεπιλογή της εθνικής ομάδας κάτω των 16. Ο Δημούδης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις μεσοαμυντικά,αν και έχει χρησιμοποιηθεί και ως σέντερ φορ σε μερικά ματς.

με την φανέλα της Εθνικής και ως αρχηγός στην ομάδα των νέων της Δόξας
Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο η Ελπίς έχει ήδη αποκτήσει τους Κώστα και Ηρακλή Νικολαΐδη από την Δόξα Ορμύλιας,έτσι ο αριθμός στα νέα πρόσωπα φτάνει τα τέσσερα.

Την Πέμπτη θα γίνει οικογενειακό δίτερμα όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό της Ελπίς στο Facebook :'' Για την προσεχή Πέμπτη ορίστηκε η πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα μας, για τη φετινή σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει και οικογενειακό διπλό. Έναρξη 18:30 για όποιον θέλει να παρακολουθήσει ή να συμμετάσχει.''
https://www.facebook.com/AsElpisVrastonOfficial

H προετοιμασία θα ξεκινήσει κανονικά από την Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου